[quote=a.kaya;295469]ule hadi be versenize aşağıya yok abi yok bunlar düşürmezler burayı[/quote]
kapanış tahminim 82175 kayabosss:p:p;);)
Printable View
[quote=a.kaya;295469]ule hadi be versenize aşağıya yok abi yok bunlar düşürmezler burayı[/quote]
kapanış tahminim 82175 kayabosss:p:p;);)
aaa kızacam ama ha..nerde Selpatros..ayboluyo abi valla..taam annadık artık FX de çarpışıyosun ama dopiğin ev sahibisin patron ayboluyo valla...beyle kontrolsüz brakırsan kiracılar mundar eder topiği bak demedi deme
[quote=Astatin;295471]kapanış tahminim 82175 kayabosss:p:p;);)[/quote]
nerde bizde o şanş be asti bu arada senin msq hala sattamı yahu sanırım 1000 puan terse girdi demi sistem :confused:
[quote=Astatin;295470]kurtar bizi strobaba...1 barnak bal çaldılar onu da geri aliyler..ühühü..stroobabababaababab[/quote]
Keşke elimden bişey gelse patron... üvvv... Geçen hafta da beni çok fena çarptılar short'da gördün...Öyle çarptılar ki bunca yılın tepe dip avcısını yaptılar trend trader... üvvv... O zararı daha çıkarmış bile değilim az kaldı ama referandum sonrası olarak hala eksideyim... :( Kara Eylül oldu resmen... üüü
ben kapadım 775 den yok abi bunlar fena alacaklar gibime geliyo
[QUOTE=a.kaya;295466]FLAŞ FLAŞ FLAŞŞ
MONDYS:Haberlerde geçen görünüm haberi asılsızdır kurumumuzdan böyle bir açıklama gelmemiştir...
::: ::: ::: derlermiş bide ne komik olurdu demi :..: :..: :..:[/QUOTE]
FLAŞŞ FLAŞŞ FLAŞŞŞ
Moddys ' s on dakika önce bir grup AYInın saldırısına uğradığı için görünümü bozulmuştur !!
Azı burnu kırılan moddys ' e bir bakan bir daha bakamıyor , unlu bır yatırım grubunu Ceo'su olan Varan Buffet konu ile ilgili ;
"Sabah Moddys gayet saglıklı , düzgün ve prezentable bir haldeydi bizde buna göre yatırım yapmaya devam ettik ama şimdi şu sıfata bakarak nasıl yatırım yapalabiaağğğğkkk " diyerek lavaboya koştu
-Zaytung haber -
diye bi haber gelse şaşırmam ama :)
[quote=a.kaya;295474]nerde bizde o şanş be asti bu arada senin msq hala sattamı yahu sanırım 1000 puan terse girdi demi sistem :confused:[/quote]
Hiç bir sinyal, sonraki sinyal gelmeden iyi yada kötü değildir...:..::..:
effet daha da fazla...1100 puan tersi gördü ama satta ısrar ediyi... :) sen hakaret etmeye devam edersen de muhtemelen sinyal doğru çıkacak:..::..:
benim sistem günlükte şort çakana kadar şort yapmam artık ::: harbiden paronaya oldum he hale bak sanırım bunu beynimize kazıyorlar ve bi anda gümbür gelecek ve biz hala yok canım bu düşüş değil diyeceğiz sadece ufak bi düzeltme diyecez :..: :..: :..:
Cücük miktarda tekrar long... Yükseldikçe miktarı artırmak üzere... Şu az önceki 15dk'lıktaki fake düşüş barının altı stop...
[quote=a.kaya;295401]unli hocam vob grafik varken paritelerin grafiğini açtığım anda bu rezil zorttirks kilitleniyor :([/quote]
ilk kez senden duyuyorum böyle bir sorun.
bende bir sorun olmuyor.
[B]a.kaya[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=295401#post295401"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]unli hocam vob grafik varken paritelerin grafiğini açtığım anda bu rezil zorttirks kilitleniyor :([/I]
Bence RAM in cücük...veya ekran kartın tırt
[quote=a.kaya;295480]benim sistem günlükte şort çakana kadar şort yapmam artık ::: harbiden paronaya oldum he hale bak sanırım bunu beynimize kazıyorlar ve bi anda gümbür gelecek ve biz hala yok canım bu düşüş değil diyeceğiz sadece ufak bi düzeltme diyecez :..: :..: :..:[/quote]
Mart 2009'dan beri o zihniyette olsaydık şimdi sermaye mevcut durumunun 5 katıydı... :..: Hep short'da çarpılıyoruz, en son ne zaman long'da çarpıldığımı hatırlamıyorum bile...
Richard Wyckoff: "Bir piyasa ile ilgili bilinmesi gereken en önemli şey o piyasanın trendidir."