long derse longarım ::: yyşd
Printable View
long derse longarım ::: yyşd
kanımca dunku üçgen,sihirbazın sahnesindeki dikkat dağıtmak için kullandığı güzel yardımcı kızlardan birisiydi...o asıl dalavereyı cevırırken..
herzamanki gibi ne ara palanın operasyonu olsa tum ısmı bılınmedık kurumlar delı gıbı alım yapıyor uehueh ula pala bu kadar ucuz numaralarla bızı ketelıyosunya allah belanı vermesın senın :) gıt yaf dokunmıcam 975 shortlarımı sevıyom ben :P pozuma aşık oldum nedense uehuehuh 65800 ü geçersen kaçarım ama :)) yatırım tavsıyesı değildir :D şimdi şöyle bi baktım kendım ıcın carpılma tarifesi hazırlamısım uheuehuh
hayırlı cumalar
kısa devam .. a* .. 65100 üstü istop .. yerem ... üvvv .. ıngaaaaa
Günaydın hayırlı işler bol kazançlar YYLD
tikkat tikkat EFG den satış geldi bi miktar.. bugunu mal bosaltmaya harcayacaklar anlasılan.. spotu yuksek tutup.. eyooo bugunu pala dalavere günü ilan edelim voborsa olarak.... uehueh hatta voborsa meclisimizde bugunu ayu soykırımı olarak kabul edelım... agayı kınayalım...
üüüü...YYŞD...fekat gördüğüm kimse şortlarını bozmuyor...ü[url]www.sonu[/url] kötü olacak kaliba
Neden bilmem sağlam bir efkar çöktü üzerime birden... üüvvvvvv... :)
Pala sana tek bir sözüm var: Nasd** :)
Histemimi mahvettin Pala... Histem knock-out... Optimizasyonlu moptimizasyonlu da olsa sistemli takılacağım bugün başka çare yok... Dün 66.650'den short veren sistemim hala short'da... Long verdiği an gözünün yaşına bakmam long'larım... O zamana kadar short devam... KARA CUMA !!!
[QUOTE=Strategist;213437]Neden bilmem sağlam bir efkar çöktü üzerime birden... üüvvvvvv... :)
Pala sana tek bir sözüm var: Nasd** :)
Histemimi mahvettin Pala... Histem knock-out... Optimizasyonlu moptimizasyonlu da olsa sistemli takılacağım bugün başka çare yok... Dün 66.650'den short veren sistemim hala short'da... Long verdiği an gözünün yaşına bakmam long'larım... O zamana kadar short devam... KARA CUMA !!![/QUOTE]
aynı hisleri paylaşıyorum patron ... palaya tek sözüm var benimde .. nasd** .. eheuhuhue :D:D:D
[quote=Strategist;213437]Neden bilmem sağlam bir efkar çöktü üzerime birden... üüvvvvvv... :)
Pala sana tek bir sözüm var: [B][COLOR=red]Nasd** :)[/COLOR][/B]
Histemimi mahvettin Pala... Histem knock-out... Optimizasyonlu moptimizasyonlu da olsa sistemli takılacağım bugün başka çare yok... Dün 66.650'den short veren sistemim hala short'da... Long verdiği an gözünün yaşına bakmam long'larım... O zamana kadar short devam... KARA CUMA !!![/quote]
Günaydın arkadaşlar....
Bende topunun....[COLOR=red]*********[/COLOR]
[QUOTE=Astatin;213436]üüüü...YYŞD...fekat gördüğüm kimse şortlarını bozmuyor...ü[url]www.sonu[/url] kötü olacak kaliba[/QUOTE]
kimseye gerek yok...
sadece bullmarket bozsa yeter...::::::