[quote=halojen;240095]her canlı ölümü tadacaktır... hehhe.. pala da dahil..
şelale formasyonu oluşmadı halen.. sabırla bekliyorum...[/quote]
halojen patron tüm kalbimle inandığım bir şeyi yazmışsın yaşa varolll
Printable View
[quote=halojen;240095]her canlı ölümü tadacaktır... hehhe.. pala da dahil..
şelale formasyonu oluşmadı halen.. sabırla bekliyorum...[/quote]
halojen patron tüm kalbimle inandığım bir şeyi yazmışsın yaşa varolll
Yorum yok 3/3 short devam... Böyle piyasanın hakkından ancak sistem gelir... :)))
Ekranımdan fiyatları, diğer grafikleri, haberleri, sistemler hariç herşeyi kaldırdım. Akşamları DOW'u izlemeye de ara vereceğim. Dünya batsa haberim olmayacak artık. Yeni trade tarzım bu. :)))
bozz amcanız parayı cebe aldı.....
sizlere bol kazançlar..........biraz hava alayım..
abi 5. dalga 60 bin endeks halen olabilir mi ? buna düzeltmemi diyoruz ?
[quote=Strategist;240105]Yorum yok 3/3 short devam... Böyle piyasanın hakkından ancak sistem gelir... :)))
Ekranımdan fiyatları, diğer grafikleri, haberleri, sistemler hariç herşeyi kaldırdım. Akşamları DOW'u izlemeye de ara vereceğim. Dünya batsa haberim olmayacak artık. Yeni trade tarzım bu. :)))[/quote]
abi en güzeli.. bende bir süredir böyle yapıyorum,inan o kadar rahatım ki...
ilk desteğine geldi piyasa.. kırarsa mavi bant hedef... 70.300/600...
[IMG]http://i43.tinypic.com/33e7dap.jpg[/IMG][URL="http://i43.tinypic.com/33e7dap.jpg"][/URL]
5 dk macitde bir hazırlık var
[quote=seagate;240110]abi 5. dalga 60 bin endeks halen olabilir mi ? buna düzeltmemi diyoruz ?[/quote]
şahsi fikrim belli... emin olabilmem için biraz daha beklemek lazım... bu yüzden hala flatim.. :)
5 dk tobo ihtimali belirdi azcük
short dewam ya sabır sela okundu herkese kolay gelsin tırtıl cumaya gider cumanız mübarek olsun form ahalisi
dip ve tepe yapıları piyasa tahmini için çok önemli birer silah... yetersiz dipler geçmişte sıkça bugünkü gibi sert düşüşlere vesile olmuşlardır,bunu 1 haftadır dile getirmeye çalışıyorum... 70.7 ve 65.7 dipleri hayli zayıf, bunların bir trend yaratma ihtimali çok az...
şimdiki tepe yapısı da düşüşün boyutu hakkında bilgi verecek.. şelale mi (min %30) yoksa sıradan %10-15 arası bir düşüş mü gelecek....yakında öğreneceğiz...
Dedigim 70600 tamam,1.eksi tamamlandı,simdi longculara umut vermesi lazım buradan teptim diye..2.seans herseyi belli edecek pala...buradan tepki verdikten sonra 2.eksi leri mi hedefliyecek ki bu düsüş saglam olur,yoksa burası dip mi?dibi onaylamak için 71700 üstünü geçmesi lazım..