Kapanış tahminimi yazıyorum... 85275... Ya bi kerede biz uzundayken not artırımı haberi gelsin arkadaş... gene terste yakalandık....:o:(:mad:
Printable View
Kapanış tahminimi yazıyorum... 85275... Ya bi kerede biz uzundayken not artırımı haberi gelsin arkadaş... gene terste yakalandık....:o:(:mad:
[quote=Astatin;295449]patron, çizginin kırılması poz değişimi için gerek koşul ama yeter koşul deeeelll[/quote]
bence çizgi altına indiğinde eğer sistem long ise poz değişimi için değilde flatlamak için kullanmak daha iyi gibi görünüyor terkrar bu çizginin üstüne çıkınca sistem yönünde long poza girilmeli gibi benim resimden anladığım bu yanlışmı bilemiyorum tabi :..:
yani bu haberle bile 84250 üstüne atamadıklarına göre göçecek burası artıkın ::: sesli düşünüyorum sadece :..: :..: :..:
TGG zört diye 4 den 2 ye yani deneg yeresine düştü...New turn on the way.. acaba hangi way? ayhop küsküway
750 den şort denemesi ufff intihar gibi sanki .dng
ne olur ne olmaz S/L yazalımda bi anda başka bi haberle çekebilirler bide yukarı
bir ay gibi yükselti MSQ ısrarı ile şelale hanumın topukları
FLAŞ FLAŞ FLAŞŞ
MONDYS:Haberlerde geçen görünüm haberi asılsızdır kurumumuzdan böyle bir açıklama gelmemiştir...
::: ::: ::: derlermiş bide ne komik olurdu demi :..: :..: :..:
Çöksün zıbarsın bence de ama cortculara destek amaçlı olarak ancak imzamı değiştirebiliyorum... Zira kısalma yasağım var... Bu barın en yükseğinin geçilmesi ise geceye taşınacak long açma şartı olacak... :)))
üvv sabahki mini kısalarla not artırımına yakalandıktan sonra yedıgımız kazıgı cıkardım sonunda..
975 ve 800 kısalar 700 de pasif emirle kapanmış ... bı sure bulasmam bunlara kesın sat emrı gelene kadar..
EFG CITI MERILL uclemesı mal cıkmadıgına gore , daha once oldugu gıbı yenı not artırımları , vay aman gorunumlerın duzeltılmesı cakallıgına baslayıp ellerını bosaltacaklardır eger dusecekse bıle ki bunun bıle emaresı yok henuz lopur lopur mal alıyolar..
oturup uzun dolareslerimle oynayayım , zaten dusup duruyo garibanların extra sevgiye ihtiyacları var...
ule hadi be versenize aşağıya yok abi yok bunlar düşürmezler burayı
kurtar bizi strobaba...1 barnak bal çaldılar onu da geri aliyler..ühühü..stroobabababaababab