475 i 275 yine verdim, yine 475 e yazdım,
Printable View
475 i 275 yine verdim, yine 475 e yazdım,
[quote=elstock;216355]eksper eger dedigin gibiyse buranın cok altı var o zaman..[/quote]
göstergeler SAT devam ediyor... 65500 çantada emme devamı var sanki..
çıktığı gibi selavatsız inebilir...
66000 kırılırsa tabii ki...
bugün en iyi ihtimal 66 civarları olur gibi benim cenahtan.. ötesi zor.... ki, oralar bile görülmeyebilir... yarın zirvesini yoklar bu...
benim graf hesaplara göre...
66450 yi geçmezse iyi olur..
600 e kadar tepmesi normal..
66750 de geçerse..
düşüşü unutalım...
tahminim 450 yi yukarı bi daha geçmeyeceği yönünde..
66500 den cok kuvvetli 66100 kırmalı ki yarın şenlik olsun
[QUOTE=bubico;216390]66500 den cok kuvvetli 66100 kırmalı ki yarın şenlik olsun[/QUOTE]
yav dow düşmüyorki nasıl olacak bu iş.........allahın belası.....
tırsmaya başladım. bu işte bir y.vşaklık var
Ortadowx tepeyi güç bela yaptık, beklediğim löng açma dibi henüz gelmedi, 50 point yukarda bitti 2. dip, daha altmışşş minüt var ve Zühttüüüü %35 löng, dip altı dip yerine dip üstü dip yapabildi piyasa, 225 alttaki 850 üstteki kritik noktalar buralarda löng kapa aşşağdan aç ve löng aç deyipduru zistem
Emmiiii içimden bi ses olm zühtüü bu dip gelecek deyiii emme içimdeki boğa bekletmiy açıp açıp kapattırıyo löngleri
Bu kadar olmaz ya,simdide IMF haberi yumurtluyorlar,halaaa..allahh belanızı versinn artık..
[quote=eksper;216393]yav dow düşmüyorki nasıl olacak bu iş.........allahın belası.....[/quote]
birşeyin inmesi için önce çıkması lazım.. bi de bu amerikalılarda pozitiflik hersey..."fantastic" ...
son olarak bizim için iyi senaryo... önce bizden bi haber daha sonra onlardan... katmerli...
bi tek zühtübey endişelendiriyor...
kuzum nöörüyon tavlamı oynuyon.. ağayla sohbet mi ediyon....
bu senin bozo yine şort açtı.. ağan duyduysa alimallah onu indirmeden düşmez..
üye adı nasıl değişiyor. aç-susuz ayı yapacam. shorta susadım. 65500 istiyimki zararı flatleyelim