-
Herkese çok teşekkür ediyorum ve özür diliyorum. Bu can sıkıcı duruma sizide ortak ederek sizide bunaltıyorum. Mail göndermişler sayın müşterimiz 25.11.2015 tairih 12.30'a kadar 20.180,57 TL lik tutarı yatırmamanız durumunda pozisyonlarınız kurum tarafından kapanacaktır. Şerrolar elimde kalan parayıda biliyorlar. Eve geldiğimden ve buraya yazdıgımdan beri hiç bir şey yapmıyorum. Coni borsası açık birde gazeteler okuyorum ama okuduğumu da anlamıyorum. Sayın indregandi'nin dediği gibi dondum kaldım ve bu seferki daha fazla acıttı. Kendimi herşeyi sorgular oldum. Kurtulabilecekmiyim acaba bundan. Şu saatten sonra ne yapacağımı bile kestiremiyorum. Ne güzel shortlamıştık belki kurtulacaktık burdan alacağım karla. Çalıştığım kurumdaki geri zekalı yönlendirmişti beni buranın kapalı odlugunda bilgi paylaşımı olmadığında.Zaten o yuzden şutlamışlar sizde şikayetcimisiniz diyorlar olsan ne yazar. Sakın burda yazan kimselerde yanlış anlamasın buranın yol gösterme durumu heryerden faydalı o yuzden ne bir yerde yazabiliyom nede takip ediyom.Gerçi hiç bir yerdi de takip etmedim de. Her neyse şimdi donma modundan nasıl çözüleceğim. Sayın gandi demiş o yirmi dışarda kalsın ama son anda gelen teminat tamamla ile yeteri kadarda pozisyon kapatmadıgımdan dolayı şimdi başlangıç teminatına dönmem lazım. Yada bekleyim 12.30'da kendileri mi kaptasın
-
[url]http://www.radikal.com.tr/turkiye/dusurulen-rus-ucaginin-iz-analizi-1478942/[/url]
Tamam ihlal olmuş ama vurmak için yeterli midir? Rusya'yı karşına almak ne derece doğru yada zamanlaması ? Neye yanam bilemedim.
-
[QUOTE=deniz;500757]Herkese çok teşekkür ediyorum ve özür diliyorum. Bu can sıkıcı duruma sizide ortak ederek sizide bunaltıyorum. Mail göndermişler sayın müşterimiz 25.11.2015 tairih 12.30'a kadar 20.180,57 TL lik tutarı yatırmamanız durumunda pozisyonlarınız kurum tarafından kapanacaktır. Şerrolar elimde kalan parayıda biliyorlar. Eve geldiğimden ve buraya yazdıgımdan beri hiç bir şey yapmıyorum. Coni borsası açık birde gazeteler okuyorum ama okuduğumu da anlamıyorum. Sayın indregandi'nin dediği gibi dondum kaldım ve bu seferki daha fazla acıttı. Kendimi herşeyi sorgular oldum. Kurtulabilecekmiyim acaba bundan. Şu saatten sonra ne yapacağımı bile kestiremiyorum. Ne güzel shortlamıştık belki kurtulacaktık burdan alacağım karla. Çalıştığım kurumdaki geri zekalı yönlendirmişti beni buranın kapalı odlugunda bilgi paylaşımı olmadığında.Zaten o yuzden şutlamışlar sizde şikayetcimisiniz diyorlar olsan ne yazar. Sakın burda yazan kimselerde yanlış anlamasın buranın yol gösterme durumu heryerden faydalı o yuzden ne bir yerde yazabiliyom nede takip ediyom.Gerçi hiç bir yerdi de takip etmedim de. Her neyse şimdi donma modundan nasıl çözüleceğim. Sayın gandi demiş o yirmi dışarda kalsın ama son anda gelen teminat tamamla ile yeteri kadarda pozisyon kapatmadıgımdan dolayı şimdi başlangıç teminatına dönmem lazım. Yada bekleyim 12.30'da kendileri mi kaptasın[/QUOTE]
Selamün aleyküm deniz kardeş,
Başkalarından öneri bekleme,başkası senin yerinde olsa ona nasıl davranmasını önerirdin...
Olayı ölüm kalım meselesi haline getirme,sayın indi de önerdi,,bir yerde zarara razı ol,
Hepsinden öte sen önemlisin,senin sağlığın önemli...
Ölüme çare bulunmaz,gerisinin her zaman bir yolu bulunur..
Zamana bırak,zaman ilaçtır,her şeyin çaresidir...
Sevgilerimle...
-
-
-
sayın deniz ben de cok üzüldüm cok geçmiş olsun .
-
Geçmiş olsun sayın deniz.
-
[url]http://www.haberturk.com/ekonomi/is-yasam/haber/1158156-medvedevden-flas-aciklama[/url]
-
günaydınlar,
denizcim bak,
ya paranı tamamlayıp devam edeceksin,
yada elindeki parayıda çekip bir köşeye çekilip
psikolojinin düzelmesini bekleyeceksin
bundan sonrasına sağlıklı kararlar alabilmek için bu şart,..
bu saatte elindeki parayla tamamlama yoluna gitsen dahi,
artık senin için 90000 lik ve 45000 lik kulvarlar bitti,
sen hep bunları geri getirmeyi düşündün ve dondun kaldın,..
yeni sermaye ile yeni kulvara geçmek durumundasın,
11+20=31
bu sermayeye
pozlar
6 da 1 ideal
veya 3 de 1 riskli
sen abicim
ya buradan ölümüne mücadele edeceksin,
yada kenera çıkıp vucut semptomlarının ruh halinin geri gelmesini bekleyeceksin,..
-
20.000 'i ekledik pozisyonları devam ettiriyoruz. Umarım düştüğü yerden momentum etkisi ile yükselir ama karizmayı çizdirien Rusya bugun kısa kısas noktasında açıklamalar yapacaktır diye düşünüyorum. Gerçi coni anlaşın demiş. Bu arada kabinede gümbürtüye gitti. Ben hiç beğenmedim. Tabi asıl mesele olunca unutuluyor. Anasını satayım bizim bir yılda maruz kaldığımız gündeme ortalama avrupalı veya herhangibir ülkeli ömrü boyunca anca maruz kalır yada kalmaz. Yedi düvel lafı burdan geliyor olsa gerek.
-
[QUOTE=indregandi;500773]günaydınlar,
denizcim bak,
ya paranı tamamlayıp devam edeceksin,
yada elindeki parayıda çekip bir köşeye çekilip
psikolojinin düzelmesini bekleyeceksin
bundan sonrasına sağlıklı kararlar alabilmek için bu şart,..
bu saatte elindeki parayla tamamlama yoluna gitsen dahi,
artık senin için 90000 lik ve 45000 lik kulvarlar bitti,
sen hep bunları geri getirmeyi düşündün ve dondun kaldın,..
yeni sermaye ile yeni kulvara geçmek durumundasın,
11+20=31
bu sermayeye
pozlar
6 da 1 ideal
veya 3 de 1 riskli
sen abicim
ya buradan ölümüne mücadele edeceksin,
yada kenera çıkıp vucut semptomlarının ruh halinin geri gelmesini bekleyeceksin,..[/QUOTE]
Galiba ölümüne mücadele edeceğim üstat ama kafayı tam toparlamış değilim. Dün gece parçalı bulutlu uyudum. Ufak ufak domuzdan kıl koparırcasına bu pala şerrodan bir yıl içinde verdiklerimi almayı hedefledim.
Yaza da piyasadan çıkıp bir kaç ay dışarıdan izleyip ondan sonra durum kontrolu yaparak gireceğim. Şu an şerro palaya dayanıp ufak ufak aldıklarımı portyoden çıkarıp portfoyu artıramadan işelm yapacağım. Anladıgım nokta ben 60 kontratı yönetemiyorum. En fazla 30 kontratlık ve 30-40 kontratlık para kenarda kalacak. Ama aldıgım karlar bu surecte portfoyden çekilecek. Bakalım becerebilecek mmiyim? Tabi bu surecte sizlerden aldıgım bilgi ve birikimler benim en buyuk destekçim olacak.Umarım günün birinde burada paladan iki kez sert darbe yiyip battım şöyle şöyle olmuştu şu şekilde kurtuldum diye yazabilirim..dng.dng.dng Ne diyor coni I hope so. (Böylemiydi?)
-
[url]http://www.radikal.com.tr/turkiye/rusyadan-hamle-moskova-dibimize-geliyor-1479620/[/url]
Şimdi aklıma, bu iş danışıklı dövüş, acaba Rusya'nın bölgede daha fazla olması için imkan yaratmaya yönelik yapılmış olabilir mi diye bir düşünce geldi ? Acaba bizimkiler bu yönde bir planlama yapmış olabilirler mi? Abdülhamit hayranı torunlar onu detaylı okuyup onun stratejisini uygulamış olabilirler mi? İmkan dahilinde mi?