-
[QUOTE=unlimitted;295378]ben saa diyom €/capın yenine gel bırak papazı mapazı.
parayı 1 günde 3'e katlamanın yolu capın yeninden veye sterlin/dolar'dan geçiyi hacı dimedi dime peynir ekmek yime gayri :D[/QUOTE]
ok abi .. ben büyük sözü dinlerim .... açtım grafı .... :o:o
-
[quote=a.kaya;295374]yok ya kennym 15 dk lık bide hala inatla satta kafayı yemiş sanırım hareketlerden :..: :D güvenipte şort da açamıyorum[/quote]
patron son bir ay görüntüsünü yapıştırsana sisteminin...bakalım ettiğin hakaretleri hak ediyor mu :..:
-
[quote=unlimitted;295378]ben saa diyom €/capın yenine gel bırak papazı mapazı.
parayı 1 günde 3'e katlamanın yolu capın yeninden veye sterlin/dolar'dan geçiyi hacı dimedi dime peynir ekmek yime gayri :D[/quote]
unli hocam bunların matriks kodları nedir :o
-
demedimmi ibrahim ben sana şort tehlikeli diye bak iyiki açmamışın :) ulen ben senin matriks gibi diyecem şimdi 1000 puan terste sistem hala tık yok ,yok kesin bi şey var canım bu zortrikx de
-
[quote=a.kaya;295392]unli hocam bunların matriks kodları nedir :o[/quote]
eurjpy
gbpjpy
-
Adamların niyetleri bozuk geçen hafta açtığım 84 kısalar 83900 den flat..O kadar güne, strese 100 puan....dng
-
yeni zirve gelirse işe bak *** şu an sıkıştırıyolar :) new high gelirse kanatlanır ühühüüühüh kırmızı
-
spotta para girişi yok arkadaşlar, daha fazlası için para girmeli..
-
IS BANKASI GM OZINCE: KAZAKISTAN'DA BANKA ALMAK UZERE GORUSMELERIMIZ VAR - BLOOMBERG HT
-MATRIKS-
ula dün bu saatlerde nerdeydiniz.üühühhü
-
[quote=unlimitted;295394]eurjpy
gbpjpy[/quote]
unli hocam vob grafik varken paritelerin grafiğini açtığım anda bu rezil zorttirks kilitleniyor :(
-
Haber barlarının yukarı/aşağı kırılması neredeyse %100 ihtimalli alım/satım fırsatı oluyor. Hatta bir hafta sonra bile olsa. Geçmiş not artırım barlarını incelerseniz bunu net olarak görürsünüz. Bu durumda bu haber çubuğunun en düşüğü 82.950. Bu sayının aşağı doğru geçilmesi orta vadeli (benim için 4-5 gün demek) %100'e yakın kazanç garantili short fırsatı olur.... Ama oraya düşmeden direkt 300.000'e de gidebiliriz, şaşırmam, burası VOB... :)))
-
Flat devam... 84.000'in dirençten desteğe dönüştüğünü gördüm mü 85.000 hedefli long açarım... Short trende ters olduğu için bana yasak şu an..
Şu an geceye de long görüntüsü var piyasalarda, Dow'un dünkü durumu da yarın fezaya çıkacam ben der gibiydi ama bakalım veri sonrası durum ne olacak... üvvv...