[B][U]Palayla bu şarkı vasıtasıyla senkron olmaya çalışacağım..:cool:[/U][/B]
[B][/B]
[URL]http://www.youclubvideo.com/video/82269/beastie-boys-sabotage[/URL]
Printable View
[B][U]Palayla bu şarkı vasıtasıyla senkron olmaya çalışacağım..:cool:[/U][/B]
[B][/B]
[URL]http://www.youclubvideo.com/video/82269/beastie-boys-sabotage[/URL]
875 den sistemli..flat...ne bu ya..kanımca yön aşşağı olacak..5 daklıklarda nu var..
79.750'nin altına inmediği sürece üstünde kalır... :..:
birisi 80 bi daha diyordu sanırım kırmadı o arkadaşı 2 li tepe 80000 de üwwwww kreşynnnn mi geliyor şimdi..
[quote=Strategist;288955]79.750'nin altına inmediği sürece üstünde kalır... :..:[/quote]
[B][U][SIZE=3]Ne kadar[/SIZE][/U][/B] üstünde??.dng
[quote=Astatin;288948]heheh..super ters indicator:::[/quote]
aaha bu da....tersin tersi
[quote=excali;288957][B][U][SIZE=3]Ne kadar[/SIZE][/U][/B] üstünde??.dng[/quote]
Biraz... :p
Al bu bilgiyle işlem yap şimdi... :::
FDAX kamayı tamamlayacak ve artıya geçecek kanaatimce...ehuehuehuee..6260 üzeri olması lazım
[quote=Strategist;288960]Biraz... :p
Al bu bilgiyle işlem yap şimdi... :::[/quote]
Eee yaptım.. Karlı oldu biraz...lelele
asıl FLAŞŞŞŞŞŞŞ haber gelince siz görün o zaman ralliyi 2000 deki gibi aylarca durmadan yükselişleri o haber nemi olacak diye soruyorsunuz gibi hissediyorum :..: karadeniz petrolü TC nin dışa bağımlılığını biterecek haber hatta petrol ihracı yapacez ::: ::: :::
Bizler ise hala neden yükseliyoruz ki diye düşünüyoruz :..: borsa denen meletin geleceği bizim bilmediğimiz (ama büyüklerin bildiği daha doğrusu yabancıların) geleceği satın aldığı gerçeğini hep unutuyoruz nedense :confused:
80000 kırılırsa ki kırıldı sankim :) bir anda 500-700 puan lık çıkış gelebilir gibi
amanın .. geldim .. hadi mondiyolayalım .... ooooowwwwwwooooowwww .... mondiyooo .. ühühüüh ...
gördüğüm kadarıyla ... 80550 vadeli için ... 80400 endeks 30 için .. önemli seviyeler üstte direnç oalrak ....
80400 spotta .. paralelkenar baklava dilimindeki üst direnç ...
80550 de .. ahanda bu graftali üst kanal direnci ... buyrunuz ..
[IMG]http://ressim.net/a/upload/48c359b8.png[/IMG]
şimdi ben bir zamanlar (76,200'lerdeyken) demiştim ki, [B]dönüş olacaksa bile[/B] 79-80,5 aralığından olacaktır. ama olacağı garanti değildir, kısalmak için sebep yok...
geldik zurnanın zırt dediği yereeeee...
dönüş olacak mı?
herhangi bir gevşeme alarmı yok...
gevşeme alarmı gelene kadar şorta elimi sürmem...
tıpkı son 8 bin puandır yaptığım gibi...:)
ewsel olarak ..diyecek çok bişey yok .... ralliyasagne diyorum şahsen .. ühühühü
suyundan da koy haciiiii
[quote=Astatin;288961]FDAX kamayı tamamlayacak ve artıya geçecek kanaatimce...ehuehuehuee..6260 üzeri olması lazım[/quote]
DAX ın **..DAX da neymiş..Güçlü VOB Güçlü Türkiye
[quote=Astatin;288983]DAX ın **..DAX da neymiş..Güçlü VOB Güçlü Türkiye[/quote]
yorum yok vay **********
not artırımı yakındır... heralde ???
Bereket versin,nere giderse gitsin flat.
[quote=perfectt;288986]not artırımı yakındır... heralde ???[/quote]
ben de aynı şeyi düşünüyorum...zirveden bile çekinmeden ve beklemeden alıyorlar.
şaka gibi...
full flatledim .... spot 300 ü vurdu ... don gömlek flat ..
[quote=unlimitted;288989]ben de aynı şeyi düşünüyorum...zirveden bile çekinmeden ve beklemeden alıyorlar.
şaka gibi...[/quote]
neeee alıyorlar...bak 75 pivan verdiler ve sen yakalayamadın bu hareketi:::
[quote=Astatin;288916]melaba...
[IMG]http://i51.tinypic.com/2r7q9oi.jpg[/IMG][/quote]
:..::..::..::..::cool::cool::cool:
[quote=Astatin;288992]neeee alıyorlar...bak 75 pivan verdiler ve sen yakalayamadın bu hareketi:::[/quote]
€/JPY'nin saatlik grafiğini aç.
sonra de ki "dünyada kaç tane adam son 8 saatte €/JPY'den şortlayarak para kazanmıştır"
sonra da de ki, birini tanıyorum! .dng
gerçi daha beni tanıyamamışın o ayrı....lelele
400 den kısalıp 550 üstüne istop yazmayı çok isterdim ama olmadı .. kısmet .... hayırlısı .. flat devam ... şimdilik
[quote=unlimitted;288989]ben de aynı şeyi düşünüyorum...zirveden bile çekinmeden ve beklemeden alıyorlar.
şaka gibi...[/quote]
evet sanırım yanlış hatırlamıyorsam kurumlar referandum sonrasına demişlerdi not artırımları
100 puan düştü avrupada bankamı battı acaba ?
[quote=unlimitted;288996]€/JPY'nin saatlik grafiğini aç.
sonra de ki "dünyada kaç tane adam son 8 saatte €/JPY'den şortlayarak para kazanmıştır"
gerçi daha beni tanıyamamışın o ayrı....lelele[/quote]
Vay canına amma şans ha :..::..:
kademeler 50 şer pointlik olsun bence artık .. 25 az olmaya başladı .. ühühüüh .. ehehuhue:D:D:::
80.000 psikolojik olarak da önemli. En az bir kez sağlamlığına bakması lazım. Sonraki çıkış bence daha kuvvetli olur. ikinci defa geri gelirse şüpheci davranmak, üçüncüye ise bence artık 80 i aşağı kırması ihtimali artar.
demeye kalmadı geldi bile.
[quote=unlimitted;288996]€/JPY'nin saatlik grafiğini aç.
gerçi daha beni tanıyamamışın o ayrı....lelele[/quote]
kişi değil ama sistem tanıyorum:..::..:
[IMG]http://i51.tinypic.com/2wfqsmc.png[/IMG]
satış geliyor hayırdır avrupa ülkesimi iflas etmiş
FAKE BENCE :D
[quote=Astatin;289014]kişi değil ama sistem tanıyorum:..::..:
[/quote]
saatlik grafik dedik!!! .dng.dng
Geçen sene ağustostan beri zirveler hep önceki +5000 şeklinde gelmiş..
60 bin
65 bin
70 bin (Not artırımı istisnası vardı 71350...)
75 bin
ve belki de 80 bin...
daha sonra 10 binlik düzeltmeler gelmiş..
80 binin gelmesi çok uzadı belki de uzun vadeli zirve olarak kalacağı içindir...
Düz mantıkla bunu çözmek kolaydı, belki ilkokul çocuğuna göstersek böyle olur derdi ama nedense hep basitlikten uzaklaşıyoruz...
Çok kınıyorum kendimi, ayrlardır bu mantıkla ilerlediklerini bildiğim halde uygulamadığım için..... :(
para kazanılacak yer .. son 15-20 dkkıydı ....ondada ben flattim ... bneyse .. bir iki vurdum arada ... ühühühüh .. üüvvvvvvv
relax mode... 400 puan geri geldiğine göre en fazla marduk yola çıkmış falandır...beyle sudan bir sebeple düşmez VOB :) :)
Bu arada 80275 long kavırma, 80000 re-long..ama acaip kıllanıyorum...tipik zirve hareketleri bunlar..bi daha yukarı yapsada az kaçsak **
79,750 long...
full flat