öbür tarafta...borsacıözgür kardeşimiz...güzel bi yorum yapmış....dün gece....
Printable View
öbür tarafta...borsacıözgür kardeşimiz...güzel bi yorum yapmış....dün gece....
bulursam tasırım buraya....2007 çöküşünü...aynen onun dedigi gibi yaptılar...
günlerce mal aldılar...günnerce asagı bırakmadılar...gına gelmişti...herkes beni ti ye almıştı...foruma giremez duruma düşmüştüm...gene böyle kafayı sıyırıp ortalıgı velveleye vermiştim...kırmızı oglan beni 15 gün kovmuştu....damda yatısımın üçüncü günü...çöküş başladı....BENİ MAPUSTAN KIRMIZI OGLAN O SANİYE ÇIKARTTI...topigimide sabit topik yaptı....
bu forumlarda...gercekten sevdigim biride o kırmızı oglandır...işini çok iyi yapıyor....
gerçi...beni kürek mahkumu yapıp fenikelilere sattı...emme haketmiştim.
onun üçün...kırdıgım kişilerden beni affetmelerini istiyorum....kişisel degil ki bu...borsa sadece....iş yani...
[B]Garanti ve ISC yi seans sonu de li gibi tutmanin maliyeti 30- 40 trilyon.[/B]
[B]Kucuk yatirimciyi borsa yukselecek zannettirip trendi dondurmenin [U]maliyeti ise paha bicilemez.[/U][/B]
[B]Trend tabii ki de birden donmeyecek. Pala oyunlar yapacak. Yoksa dow destegi kirdi herkes dususe herkes satarsa huuuoop pala kaybeder...[/B]
[B]Pala burdan satip da 30 gun bagdas kurup bekleyene yuzde 100 kar vadediyor. 30 gun..[/B]
[B]Peki bu parayi pala mi kaybedecek. Hayir tabii ki. Kimden kazanacagiz...[U]Ekranin buyusune kapilip da yukselse de dusse de surekli palanin dovdugu kucuk yatirimcidan kazanacagiz..[/U][/B]
[B]Bugun 70650 stopumu koydum. Teminatim musait.. Pala 70600 de bekleyen sizin satislarinizi direnccileri alirsa zaten 72500 i de alir..Ordan bi daha Shortlarim[/B]
[B]30 gun..sadece 30 gun[/B]
[B]Ya yerine koymak uzere yuzde 40 kaybedeceigiz.[/B]
[B]Ya da uc harflinin 3 ay once bahsetigi yilbasindan sonraki buyuk dususten yuzde 100 kazanacagiz... [/B]
[B][B]Bagdas kurup tek kontrat islem yapmadan korkmadan; iradeyle palanin oyunlarina aldanmayacagiz...[/B][/B]
[B]Borsa dedik borsa cikti. Altin dedik altin cikti. Altini 1200 den sat dedi. Forex den sattim...Altin 1200 den dondu.1135-1140 dan yerine koydum. Bir tek IMF konusunda yanildi. Onda da Erdogan isi zora kosuyor..Piyasa tahminlerinin hepsi dogruydu.. [/B]
[B][U]Borsa yilbasindan sonra birden cakilacak demisti.[/U] Birkac gunde kimse ne oldugunu anlayamadan sebepsiz yuzde 10 dusecek dedi. Sebepler arkasindan gelecek..[/B]
[B]Daha once cok guzel alt ettim seni..[/B]
[B]Sen mi buyuksun Pala , uc harfli yabanci mi, yoksa benim sabrim mi ? [/B]
[B]Gorecegiz.[/B]
[B]BORSACIOZGUR[/B]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Nacizane fikirlerim :[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Bi geceye short bi gece long girenlerin kazanma sansi[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]yuzde 50 nin altindadir. [/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][B]Cunku PALA faktoru var.[/B][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=darkred]Yuzde 50 - PALA - Komisyon = Kazanma sansi yuzde 20[/COLOR] [/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]lere denk geliyor geliyor.[/SIZE][/FONT][/B]
[B]Yazi tura atsaniz daha iyi ..[/B]
Piyasanin yarin ne olacagini asla kestiremezsiniz .
Cunku piyasalar hicbir zaman tam olarak piyasa sartlari uzerine hareket etmez. Sermaye nin istegi dogrultusunda hareket eder.
. [COLOR=darkred][B][U]Ustune bir de Pala nin dans oyunlari var. [/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][U]- Kestirilebitenizi de azaltir . [/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][U][COLOR=royalblue]Bunun sizin aklinizla ya da basarisizliginizla hicbir alakasi[/COLOR][/U][/B][/COLOR][COLOR=royalblue] [B][U]YOK..[/U][/B][/COLOR]
[B][U][COLOR=darkred]2009 Ocak- haziran arasi bir gece short bir gece long tahmin ederek 2 kere portfoy sifirladim[/COLOR][/U]. Yasadigim sinir ,stres ve hastalik da cabasi.[/B]
[B]2009 agustosunda arabami satarak 20 bin lirayla girdigim longlardan ( biraz da IMF calisaninin verdigi guvenle hic dokunmadan )2,5 ay sonra 52 bin 500 lirayla ciktim. [/B]
[B]Tek kontrat islem yapmadan , ekrana gunde 2 kez bakarak. O da meraktan... Eger 57 binden aldigim longlari 65 ten bozdurmayip[/B] [B]bir sonraki vadeye tasisaydim,[/B] [B]daha da kazanacaktim...[/B]
[B]Bu arada[/B] sadece 250 usd ile[B] girdigim foreksten de yaklasik 1700 lira civari para kazandim. YINE Sadece oturup bekleyerek.[/B]
[B]Hatirlarsiniz yazmistim burda forex ten ALTIN alin diye...[/B]
[B]Neyse simdi 68 den short yapma firsatim var.. [U]Bu Piyasa bir daha 70650 yi gecemeyecek.[/U] Isteyenle 50 bin ytl sine iddiaya girerim.[/B]
[B]Neden agustos ta yaptigimiz seyi yeniden tekrarlamayayim . Bagdas kurup Afrika nin keyfini cikarmayayim ?[/B]
[B]32 kontrat satabilirdim ama 25 kontrat sattim. Neden ? Pala dansiyla 70 bin kapattirirsa marjine dusmeyeyim diye..[/B]
[B]Ama 70650 yi gecemeyecek biliyorum..[/B]
[B]Bagdas kurup 1- 1,5 ay dususu izleme zamani.[/B]
[B]Saygilarimla,[/B]
[B]OZGURBORSACI[/B]
güzel çöküyor....aman nazar degmesin....
[quote=ilkokul2terk;192863][B]Garanti ve ISC yi seans sonu de li gibi tutmanin maliyeti 30- 40 trilyon.[/B]
[B]Kucuk yatirimciyi borsa yukselecek zannettirip trendi dondurmenin [U]maliyeti ise paha bicilemez.[/U][/B]
[B]Trend tabii ki de birden donmeyecek. Pala oyunlar yapacak. Yoksa dow destegi kirdi herkes dususe herkes satarsa huuuoop pala kaybeder...[/B]
[B]Pala burdan satip da 30 gun bagdas kurup bekleyene yuzde 100 kar vadediyor. 30 gun..[/B]
[B]Peki bu parayi pala mi kaybedecek. Hayir tabii ki. Kimden kazanacagiz...[U]Ekranin buyusune kapilip da yukselse de dusse de surekli palanin dovdugu kucuk yatirimcidan kazanacagiz..[/U][/B]
[B]Bugun 70650 stopumu koydum. Teminatim musait.. Pala 70600 de bekleyen sizin satislarinizi direnccileri alirsa zaten 72500 i de alir..Ordan bi daha Shortlarim[/B]
[B]30 gun..sadece 30 gun[/B]
[B]Ya yerine koymak uzere yuzde 40 kaybedeceigiz.[/B]
[B]Ya da uc harflinin 3 ay once bahsetigi yilbasindan sonraki buyuk dususten yuzde 100 kazanacagiz... [/B]
[B][B]Bagdas kurup tek kontrat islem yapmadan korkmadan; iradeyle palanin oyunlarina aldanmayacagiz...[/B][/B]
[B]Borsa dedik borsa cikti. Altin dedik altin cikti. Altini 1200 den sat dedi. Forex den sattim...Altin 1200 den dondu.1135-1140 dan yerine koydum. Bir tek IMF konusunda yanildi. Onda da Erdogan isi zora kosuyor..Piyasa tahminlerinin hepsi dogruydu.. [/B]
[B][U]Borsa yilbasindan sonra birden cakilacak demisti.[/U] Birkac gunde kimse ne oldugunu anlayamadan sebepsiz yuzde 10 dusecek dedi. Sebepler arkasindan gelecek..[/B]
[B]Daha once cok guzel alt ettim seni..[/B]
[B]Sen mi buyuksun Pala , uc harfli yabanci mi, yoksa benim sabrim mi ? [/B]
[B]Gorecegiz.[/B]
[B]BORSACIOZGUR[/B][/quote]
bu işte....ilk dört satırı kastediyorum....eline saglık bitanem....
özgürün ilk dört satırına şunu eklemeliyim....bu para girişi ve sabit tutulan fiyatlarda....
BÜYÜK MONTANLI AÇIGA SATIŞLAR YAPILIR....Kİ DİPTE MAL NASILSA ONLARIN ÜSTÜNE GELDİGİ ÜÇÜN....OTOMATİK...KAR YAZILSIN...ÇÜNKİ SONUCTA TÜM MALI ALMAK DURUMUNDA OLAN O....
900 PUAN KAR ÖNERDİ...sabahta almadım...şimdide almadım...
düş yawrum düş...ruh saglıgımız bozuldu....
ula küser gideriz...dow da oynarız...orada olsaydım...şimdi parayı üçe katlamıştım...burada sende zar zor 1.5 yaptım....CİMRİSİN OLUMMM...
AGANIN ELİ TUTULMAZ...VER GİTSİN...MÜSTERİN KALMAZ VALLA....
USAGLAR....1000 puan önerdi...eyi oglan haaaa....ha ha ha
Veriyorda veriyor *****..... Tır yokmu kuzum tır..he he
[QUOTE=fXci;192390]guzum banada izin varmı yazmaya
69000 üstü 697xx yeresine kadder atak yaptırır...
69000 aşılmazsa mavi ok tarafsına otarafsına
[IMG]http://i45.tinypic.com/xc0tus.png[/IMG][/QUOTE]
[B]buyrun yawrums guncel hali [/B]
[IMG]http://i47.tinypic.com/vipv9t.png[/IMG]
sabah tvde hedef uzaydı...
makası -500 yaptımı...bademciklerine kadar öperim....oraya kadar ellemem....
[quote=jani;192903]makası -500 yaptımı...bademciklerine kadar öperim....oraya kadar ellemem....[/quote]
bunu yaptıgında...longcu usagları margine soktu demektir...gayrısı yalandır.
fxci...
alt cizgi...66 200 mü...rakkam yaz gülüm...
[QUOTE=jani;192908]fxci...
alt cizgi...66 200 mü...rakkam yaz gülüm...[/QUOTE]
67200 hafif tepki sonrası 66600 civarıda olabilür... şu imf delı ettı benı guzum tüm trade ahengımı bozdu ....
[quote=fXci;192915]67200 hafif tepki sonrası 66600 civarıda olabilür... şu imf delı ettı benı guzum tüm trade ahengımı bozdu ....[/quote]
yaw sen...haber filan dinleme....sadece grafiklere takıl...forumlarıda okuma...ben okumuyorum...aklını karıstırıyorlar...
öbür topikte birlikte furustuk...1 kodum 3 e yakın yapmıştım...orada yazılı...topiKte asagıda gitsin okusunlar....
BUNUN ÇOGU...SENİN GRAFLARDI....
[quote=fxci;192915]67200 hafif tepki sonrası 66600 civarıda olabilür... şu imf delı ettı benı guzum tüm trade ahengımı bozdu ....[/quote]
ah bu imf benide yaktı... Indirdi deyus...kös kös bakıyorum şimdi...200 puvan kazıgıda kucakladım bugün...ilk kez kazık yedim aylardır.....
SEANS İÇİNDE...asla forum okuma...beynindeki referanslar yer degiştirir...FORUMLARI GECE OKU...o görüşlerle senin görüşlerini kıyasla ve varsa yanlışını anlamaya çalış...
sen graflarına takıl...HEPİMİZE YETER...
verdin hedefi...67 200 de boz...orada gelen tepkiyi bekle...tepeden yeniden shortla...verdigin bu...aynen yapmazsam namerdim....
savol guzu abeyim forumu okudummu sorun olmuyordu eskidende okuyodum emme şu tatil olayı ve imf durumu piyasaya odaklanmamı engelledı ... belkide grafta meymenet olmadıı için işlem yapasım gelmedi... halen tatıl modundan cıkamadım.. Bakem simdi teknik olarak graf birşeye benzemeye devam ederse teknik furuşcaz artık...
Nezaman graflarda çıkmaza girsem trend takip eden sistemlerin zamanı oluyore.. graflar teknik anlamda birşeye benzediğindede sistemler başarısız teknik trade daha başarılı oluyore...
bu arada guzum 1000 pıvan alın sizin olsun dedi hatta üstünüde verdi almadık üü üüü
68250 kısa tepkinin üst limiti oranın üstü olmazsa burdan aşavı tekrar 672xx-675xx arasına
Vay namussuz tam soygun ........kuzum hafta sonu imf işini hatırlatalım demiştin...dengesiz hareketler var ...dikkat....
fxci...
1000 puanı alırdım emme...büyük balıgı kacırma korkusu var....
bugün...avrupa artısı nedeniyle...bizim düşmemiz mümkün...daks ve digerleri yüzde 9 indiler...bizde bugün inmeliyiz avrupa artıyken...
onlar kadar düşersek...yani yüzde 9....bu 65 000 ediyor...bugün yapabilir bunu....
örnek vereyim...30 ekim....gün içi yüksek...63 400 dü...gün içi düşük 59 475 di...ve toplam gün içi marj...4000 puandı...eksi makas kullanmıştı...
o günü hatırla...buyük furgun yapmıştım....5 gün önce 65 500 dük...59 500 le ekimi kapattmıştı...tüm forumla iddiaya girmiştim...vob 65 000 ken...ben ekimi 59 500 kapatır demiştim...VE 10 AR KONTRAT KAZANMIŞTIM...HALA VERMEDİLER....ha ha ha
ş,imdi gün içi yüksek...68 875...at 4000 puan...64 875 eder....bosver bunu...65 500 yapsın kapayım....VE LONG OLAYIM...O ZAMANDA LONG OLMUŞ...3000 PUAN GÖTÜRMÜŞTÜM....
bakınız agam ve kuzu diyaloglarına orada var.....
BUGÜN O GÜN...AMA DİBİ NE YAPAR BİLEMEM...AMA LONGLARI MARGİNE SOKMALI...
BENİM BEYNİM HEP PİS İŞLERE ÇALIŞIR USAGLAR....
SU ANDA 53 900 ENDEKSTEYİZ...
dedigim ise şu...53 000 e iner....spot 30 66 000 e....1000 puan eksi makas 65 000 dir...500 puan eksi makas ise 65 500 dür...MARS MARS....
[QUOTE=fXci;192966]68250 kısa tepkinin üst limiti oranın üstü olmazsa burdan aşavı tekrar 672xx-675xx arasına[/QUOTE]
68250 küçük tepki üst sınırdı ordan aşağı geldik bakalım devamı grafa uyacakmı :::
ORADA LONG OLUR...buna ebesinin örekesini gösteririm...
ula ben bu it le çok furustum...bunu çok soydum...benim işim bu...
[B]boz ayı[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=192975#post192975"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][I]buna ölüm güzelliği derler....[/I]
[I]hastaya ölmeden önce güzellik gelir.....[/I]
[I]zımba gibi olur wallahi...........[/I]
[I]inanamazsınız......:..:[/I][/I]
haftaya önce 70.xxx ....sonra 63.xxx görürsem şaşırmam.......
kayıtlara geçsin..............:..::..:
piyasalara alış gelirken,doları da buna bağlı olarak almanın yolu neyden geçer..bu nasıl halledilebilir.yolu nedir.?makro bir soru oldu...
buraya da yazayım...
düş yawrum düş...akıllı ol yawrum akıllı...IMKB nin adını kötüye çıkaracaksın yoksa....
ula bozo...
özlettin cevat...neredesin...gene hangi pis işi gıdıklıyorsun...ha ha ha
bozo...
bugün cuma haaaaa.....anarsın ya....ha ha ha...longy ula longy....
[quote=jani;193029]ula bozo...
özlettin cevat...neredesin...gene hangi pis işi gıdıklıyorsun...ha ha ha[/quote]
[I] bu topiğe son yazım....vede sana son kıyağım.....[/I]
[I]topiğine yazı yazmak izine bağlıymış.....:..:[/I]
[I]sen ve kerim ağa yazacakmışın....[/I]
[I]hayırlı olsun.......;)[/I]
[I]ALLAHA EMANET OLUN TOPİK DOSTLARI....[/I]
[I]HAKKINIZI HELAL EDİNİZ........[/I]
[quote=jani;193032]bozo...
bugün cuma haaaaa.....anarsın ya....ha ha ha...longy ula longy....[/quote]
kapanışta yani...itirazın var mı....
lem bozo...üç gündür sana yag çekiyorum deyyuzzz...tepemin tasını attırmada yaz...
sende mi lem....
eksper...
dünki dow gün içi uygulanırsa...o saat 15 30 da dibi bulup dönmüştü...yanılıyormuyum...
amerikan gdp 15 30 da...degil mi....
[quote=jani;193055]amerikan gdp 15 30 da...degil mi....[/quote]
aynen kuzum didimizi yaptık....birinci tepkiyi kodu.....ikinciyi yapıyor....birincinin az üstüne cıkıp gömecek.....
[quote=eksper;193060]aynen kuzum didimizi yaptık....birinci tepkiyi kodu.....ikinciyi yapıyor....birincinin az üstüne cıkıp gömecek.....[/quote]
o anı bekliyorum gömmek ücün....