-
[quote=Teknikanalizim;77984]Yok alakam yok bu etkinlikle...[/quote]
o zaman altyazıda yeni de yazsa sen gönlümüzün kardeşisin,
kardeşın olarak 8madem topıkte yenısın bazı gercekleri bilmen ıcın yazıyorum),
astatın e guvenme, ıttıfak cağrılarına daıma mesafelı dur, kaşla göz arasında kendını buyuk bır cetenın karsısında bulursun da, dönup arkana baktıgında astatını göremezsın,
baaazı arkadasların 'çetemize gel' cağrılarına da mesafelı dur, o cınsın ıttıfakı pamuk ıplıgınden daha pamuktur,
Bana her zaman guvenebılırsın o baska...
Bu topıkte ayakta kalmak ıstıyorsan KARTALLAR YALNIZ UCAR ŞİARINI BENIMSEMELISIN...
-
[quote=VOBiX;77985]böyle böyle mi yapacaksın 50 mesajı? 50 mesaj saçma değil. Yasaklanıp geri gelen adam sağa sola özelden küfür etmesin diye.[/quote]
Hım aslına bakarsanız güzel bir uygulama ama sonuçta küfür edeni zaten direk banlarsınız..
Bu uygulamanın yerine abidik gubidik mail adresleriyle siteye üyelik kabul edilmezse daha sağlıklı olur..
-
[QUOTE=jerfin;77986]bull market, sende hoşgeldin...
(ben kapıda bekleyim, geleni buyur edeyim, çay kahve ikramı falan... içimden geldi yaff):)[/QUOTE]
Hoşbuldum jerfin:), geyik nasıl yapılır öğreniyim diyomda:..:
-
reco.. buyur hikayyei
Kartal ile aslan aynı uçakta yolculuk ediyorlar..Kartal hostes call düğmesine basıyor..Hostes geliyor buyrun efenim ne istemiştiniz diyor..Kartal, yo bişi istemedim diyor..Peki efenim o zaman düğmeye neden bastınız diyor Hostes.. kartal hiiiçç ibn..lik olsun diye bastım diyor...5 dakka sonra kartal aynı şeyi yine yapıyor, yine aynı diyaloglar geçiyor kartal ile hostes arasında...Bu esnada olaylara şahit olan Aslan, vay be diyor eğlenceli bu iş ben de yapayım bunu diyor ve yapıyor...Hostes geliyor ne istediniz efenim diyor..Aslan bişiy istemedim ibn..lik olsun diye bastım düğmeye diyor..Hostes durumu Pilot'a anlatıyor..Pilot, atın ikisini de aşağı diyor..Kapının ağzına getiriyorlar ikisini de; Kartal aslana diyorki, "uçmayı biliyor musun", aslan "bilmiyorum" diyor..Kartal diyor ki "uçmayı bilmiyosun da niye ibn..lik yapıyosun"
-
[quote=Astatin;77990]reco şunu kimseye yapmam ha...aradım buldum hikayeyi :)
Kartal ile aslan aynı uçakta yolculuk ediyorlar..Kartal hostes call düğmesine basıyor..Hostes geliyor buyrun efenim ne istemiştiniz diyor..Kartal, yo bişi istemedim diyor..Peki efenim o zaman düğmeye neden bastınız diyor Hostes.. kartal hiiiçç ibn..lik olsun diye bastım diyor...5 dakka sonra kartal aynı şeyi yine yapıyor, yine aynı diyaloglar geçiyor kartal ile hostes arasında...Bu esnada olaylara şahit olan Aslan, vay be diyor eğlenceli bu iş ben de yapayım bunu diyor ve yapıyor...Hostes geliyor ne istediniz efenim diyor..Aslan bişiy istemedim ibn..lik olsun diye bastım düğmeye diyor..Hostes durumu Pilot'a anlatıyor..Pilot, atın ikisini de aşağı diyor..Kapının ağzına getiriyorlar ikisini de; Kartal aslana diyorki, "uçmayı biliyor musun", aslan "bilmiyorum" diyor..Kartal diyor ki "uçmayı bilmiyosun da niye ibn..lik yapıyosun"[/quote]
ben bu fıkranın karga ıle ınek versıyonunu bılıyordum.
-
[quote=tuareg;77991]o zaman altyazıda yeni de yazsa sen gönlümüzün kardeşisin,
astatın e guvenme, ıttıfak cağrılarına daıma mesafelı dur, kaşla göz arasında kendını buyuk bır cetenın karsısında bulursun da, dönup arkana baktıgında astatını göremezsın,
baaazı arkadasların 'çetemize gel' cağrılarına da mesafelı dur, o cınsın ıttıfakı pamuk ıplıgınden daha pamuktur,
Bu topıkte ayakta kalmak ıstıyorsan [COLOR=red]KARTALLAR YALNIZ UCAR ŞİARINI BENIMSEMELISIN...[/[/COLOR]quote]
:D:D:D
-
[quote=tuareg;77991]o zaman altyazıda yeni de yazsa sen gönlümüzün kardeşisin,
Bu topıkte ayakta kalmak ıstıyorsan KARTALLAR YALNIZ UCAR ŞİARINI BENIMSEMELISIN...[/quote]
Walla tavsiyelerin için teşekkürler sn. tuareg ama çete mete vs paylaşımı yapacak kadar bol zamanım yok dediğim gibi SEREN I VE CATEDRAL için üye oldum aslında işin aslını merak ettim neden siteyle ilişkileri kesildi diye...
Sonra bu forumu keşfettim bakınıyorum inceliyorum vs vs..
Son olarak işin aslı sen yensiin vs vs kelimesinin gitmesi iyi oldu ama bu kardeşimiz iletisinede gerek yok mesela diğer forumda o kısmı kullanıcı kendisi değiştirebiliyor...
Her neyse ilgi ve alak için tşk ler...
-
[quote=tuareg;77995]ben bu fıkranın karga ıle ınek versıyonunu bılıyordum.[/quote]
adamına göre:..::..::..::..:
-
[quote=Astatin;77996][quote=tuareg;77991]o zaman altyazıda yeni de yazsa sen gönlümüzün kardeşisin,
Bu topıkte ayakta kalmak ıstıyorsan [COLOR=red]KARTALLAR YALNIZ UCAR ŞİARINI BENIMSEMELISIN...[/[/COLOR]quote]
:D:D:D[/quote]
Bu arada KARTALLAR yanlız uçar kısmını beğendim BİR KARTAL OLARAK...
-
[QUOTE=clark;77989]Teşşekkür ederim Jerfin Şu forumda bir kaç kelime bişeyler yazarken ciddiye alınalım kulaklara küpe olsun birazdza spor olsun dedik.[/QUOTE]
yanlız şu ''üyenin durumundaki 'olgun'' bu topiğin ruhuna ters.. olgunluğu kapıda bırakıp öyle gir bence, çıkarken alırsın yine:..:
-
[quote=bull market;77993]Hoşbuldum jerfin:), geyik nasıl yapılır öğreniyim diyomda:..:[/quote]
hosgeldınız sayın bull market,
geyık kolay, onemlı olan nasıl baslanacağı,
ilk mesajda astatıne çelme takıyorsun, sonra jerfının ıttıfak çağrısıyla karsılasıyorsun, sonra jerfın senı arkandan pıcaklıyor, devamı kendılıgınden gelıyor zaten.
-
aSLAN KARTAL HİKAYESİDE GÜZEL YAZANIN EMEĞİNE SAĞLIK ;)
-
[QUOTE=bull market;77993]Hoşbuldum jerfin:), geyik nasıl yapılır öğreniyim diyomda:..:[/QUOTE]
sn bullmarket o bullmarketrestorant sizinmi yeni gordum topikte :D
[url]http://www.bullmarketrestaurant.com/[/url]
-
ya bu kız nereye gitti...kontrol panelini kullanmayı anca 4-6 ayda öğrenir dedimdiyemi bozuldu acep...:) şakaydı beaa.. 2 ayda öğrenirdi ne kaldı şurda...:) yada wah wah uyku düzeni bozuldu tabii...ah be reco, catedral bana mersiyk nın yürüyüş rotasını verdiğinde kendim gitmeliyidm oraya..seni gönderdik, kız ürktü tabii :)
-
[QUOTE=tuareg;78001]hosgeldınız sayın bull market,
geyık kolay, onemlı olan nasıl baslanacağı,
ilk mesajda astatıne çelme takıyorsun, sonra jerfının ıttıfak çağrısıyla karsılasıyorsun, sonra jerfın senı arkandan pıcaklıyor, devamı kendılıgınden gelıyor zaten.[/QUOTE]
Walla bende başıma nerden bela alacam diye düşünüyodum, bıçaklayan jerfin olsun..
-
[quote=mersiyk;78003]sn bullmarket o bullmarketrestorant sizinmi yeni gordum topikte :D
[URL]http://www.bullmarketrestaurant.com/[/URL][/quote]
bugün kısaları stoplayana kadar onundu...:) kısalar yüüznden haczettiler:..::..:
-
[QUOTE=mersiyk;78003]sn bullmarket o bullmarketrestorant sizinmi yeni gordum topikte :D
[url]http://www.bullmarketrestaurant.com/[/url][/QUOTE]
Heee, ama geçen hafta sattım artık forumdaşlar öğrenebilir dedim:)))
-
[QUOTE=bull market;77993]Hoşbuldum jerfin:), geyik nasıl yapılır öğreniyim diyomda:..:[/QUOTE]
şimdi ben sana eğitmenlik yapayım... önce kahveni eline alıyorsun ve arkana yaslanıyorsun.. bi kere kafandan borsayı, vobu çıkarıyorsun... rahatlamak için önce derin derin nefes alıp veriyorsun(gözlerini de kapatabilirsin).. aaa ama kapatma yazdıklarımızı göremezsin uyur kalırsın sonra:..:.. haa nerde kalmıştık, relax oluyorsun, aklından ne geçiyorsa hemen yazıyorsun.. cümle kötü kurulmuş, abartı laflar yazılmış mı diye dönüp tekrar okumuyorsun.. direk 'cevapla' ya basıyorsun ve sende topikteki diğer kişilerle beraber okuyup gülüyorsun:..:
-
[QUOTE=Astatin;78006]bugün kısaları stoplayana kadar onundu...:) kısalar yüüznden haczettiler:..::..:[/QUOTE]
Kısaların maliyeti bana dokunmaz, maksadım dahada yukarı gitmesi için kapatmamak, ben kısada durdukça yükseliyo meret, gözüme kestirdiğim yerden gömecem kalın kısaları:..::..:
-
[quote=bull market;78005]Walla bende başıma nerden bela alacam diye düşünüyodum, bıçaklayan jerfin olsun..[/quote]
göründüğü gibi değildiirrr. bakma sen onun sakinn durup nazik karşılama yaptığına... bazen bir kıllaşır bir kıllaşır...sessiz kısrağın depmesi pis olur (bak bu deyimi bile orjinalindne daha kibar halde yazıyorumki depmesin):..::..:
-
[QUOTE=jerfin;78008]şimdi ben sana eğitmenlik yapayım... önce kahveni eline alıyorsun ve arkana yaslanıyorsun.. bi kere kafandan borsayı, vobu çıkarıyorsun... rahatlamak için önce derin derin nefes alıp veriyorsun(gözlerini de kapatabilirsin).. aaa ama kapatma yazdıklarımızı göremezsin uyur kalırsın sonra:..:.. haa nerde kalmıştık, relax oluyorsun, aklından ne geçiyorsa hemen yazıyorsun.. cümle kötü kurulmuş, abartı laflar yazılmış mı diye dönüp tekrar okumuyorsun.. direk 'cevapla' ya basıyorsun ve sende topikteki diğer kişilerle beraber okuyup gülüyorsun:..:[/QUOTE]
Çok zormuş , ben bir hafta dersimi çalışayım geliyim jerfin, bana müsadeeee
-
bu arada catedral yine bizi aldatıyor...haberiniz olsun.. kötü yola düştü bu bi kere..artık ne söz verse ne kadar yapmıcam bi daha dese inanmam ben
-
[QUOTE=jerfin;78000]yanlız şu ''üyenin durumundaki 'olgun'' bu topiğin ruhuna ters.. olgunluğu kapıda bırakıp öyle gir bence, çıkarken alırsın yine:..:[/QUOTE]
Bu gece karizmayı çizdirdik neyse çıkarken alırız :)
-
[quote=Astatin;78010]göründüğü gibi değildiirrr. bakma sen onun sakinn durup nazik karşılama yaptığına... bazen bir kıllaşır bir kıllaşır...sessiz kısrağın depmesi pis olur (bak bu deyimi bile orjinalindne daha kibar halde yazıyorumki depmesin):..::..:[/quote]
Kışkırtmak gibi olmasın ama, bundan 3 adet femınıst cinneti, 2 adet hemcınslerle beraber katlıam, bırkac adet de cinayet cıkar.
demedi deme sonra, ama yok senın gözün kararmışsa, maktul olmayı kafaya takmıssan birşey diyemem.
-
[quote=clark;78013]Bu gece karizmayı çizdirdik neyse çıkarken alırız[/quote]
CIRCIR bayılacak senin avatara tahminimce
-
[QUOTE=bull market;78005]Walla bende başıma nerden bela alacam diye düşünüyodum, bıçaklayan jerfin olsun..[/QUOTE]
adım pıçakçıya çıktı:) pıçak koleksiyonuna başladım bende.. renk renk, boy boy.. her gece sevip, okşayıp öyle yatıyorum herbirini.. pıçakçı ruhuna adapte olmam lazım:..:
-
[quote=Astatin;78015]CIRCIR bayılacak senin avatara tahminimce[/quote]
cırcır denen arkadasayıptır soylemesı bos zamanlarda zevkıne adam pıçaklar, (ifade astatıne aıttır)
-
[quote=jerfin;78016]adım pıçakçıya çıktı:) pıçak koleksiyonuna başladım bende.. renk renk, boy boy.. her gece sevip, okşayıp öyle yatıyorum herbirini.. pıçakçı ruhuna adapte olmam lazım:..:[/quote]
ııığğğ çok banal..
(BM, bak şimdi, nasıl pıçaklayacak)
-
[quote=jerfin;78016]adım pıçakçıya çıktı:) pıçak koleksiyonuna başladım bende.. renk renk, boy boy.. her gece sevip, okşayıp öyle yatıyorum herbirini.. pıçakçı ruhuna adapte olmam lazım:..:[/quote]
senin bir sucun yokkk, baaazı arkadaslar senı bu hale getırmısse, kader dıyıp gececeksın,
kaderın buymus napalım...
-
[quote=tuareg;78017]cırcır denen arkadasayıptır soylemesı bos zamanlarda zevkıne adam pıçaklar, (ifade astatıne aıttır)[/quote]
yalan..zevk falan aldığından değil...adamın hayat tarzı bu..sen nasıl geyik topiğinde boş boş konuşuyosan o da adam deşiyor..tarz yapmış yani.hayat tarzı
-
[QUOTE=Astatin;78015]CIRCIR bayılacak senin avatara tahminimce[/QUOTE]
Cırcır severmi palyaçoyu bayıltalım...... :) bu gece biraz da son 3 gün ün güzel gecmesinin sarhoşlugu var durumuda ayarladık ona göre kahve yerine viski içelim jerfin
-
[QUOTE=Teknikanalizim;77959]Yeni derken belirli bir zamanmı geçmesi lazım mesela nekadar bir zaman... .lelele[/QUOTE]
O da belli mesaj sayısına göre 50 sanırım.
-
[QUOTE=tuareg;78014]Kışkırtmak gibi olmasın ama, bundan 3 adet femınıst cinneti, 2 adet hemcınslerle beraber katlıam, bırkac adet de cinayet cıkar.
demedi deme sonra, ama yok senın gözün kararmışsa, maktul olmayı kafaya takmıssan birşey diyemem.[/QUOTE]
yaa ben cici mi cici.. şirin mi şirin.. ağzı var dili yok bir kızım.. :) valla çok şirinimdir:..: bak bu astatin senin gibi masum birini nasıl yoldan çıkardıysa aynı şekilde beni de yoldan çıkardı...dng
-
[quote=Astatin;78020]yalan..zevk falan aldığından değil...adamın hayat tarzı bu..sen nasıl geyik topiğinde boş boş konuşuyosan o da adam deşiyor..tarz yapmış yani.hayat tarzı[/quote]
seni ıcaklamak sonra samak sonra da kursuna dızmek sart oldu, ama ben şiddete karsı oldugum ıcın, bu işleri sevabına yapacak jerfınler arıyorum, sponsor olurum seve seve.
-
[quote=VOBiX;78022]O da belli mesaj sayısına göre 50 sanırım.[/quote]
VOBIX ım..biraz geri kalmışız ortamdan:..::..:
-
[QUOTE=tuareg;77960]İşte bu yaaaaa!!!!
Yağmasan bile gürle diye bir söz vardır Anadolu'da.
Bir tehdit, bir gözdağıdır, ne bıleyım, duruma gore bırseyler olsun ortaya karışık, bizim de yüreğimizin yağı erisin!!!
(astatın kardesım, sana olan düşmanlığım nerden geliyor, ben unuttum da)[/QUOTE]
Sizinkisi taa taş devrindenki atalarınzıdan kalma kan davası. Ondan hatırlamıyorsun.
-
[QUOTE=jerfin;78016]adım pıçakçıya çıktı:) pıçak koleksiyonuna başladım bende.. renk renk, boy boy.. her gece sevip, okşayıp öyle yatıyorum herbirini.. pıçakçı ruhuna adapte olmam lazım:..:[/QUOTE]
Sen en iyisi o renk renk bıçakları parmaklarının arasına sırayla al bir seferde, sonrada astatini döner atış tahtasına dik, haritasını çıkar, nasıl? yapabilirmisin, haftaya kadar sende bu derse çalış:..::..:, ama dikkat et astatini öldürme, forum geyiği eksilmesin durup dururken.dng
-
[quote=jerfin;78023]yaa ben cici mi cici.. şirin mi şirin.. ağzı var dili yok bir kızım.. :) valla çok şirinimdir:..: bak bu astatin senin gibi masum birini nasıl yoldan çıkardıysa aynı şekilde [COLOR=red]beni de yoldan çıkardı[/COLOR]...dng[/quote]
derken:D:D
-
[QUOTE=clark;77969]Bizde hep ciddi modundayız birazda geyik yapsak stresi atsak fena olmayacak benim avatar nasıl çok mu ciddi olmuşuz[/QUOTE]
Gündüz takım elbise akşama bu. Tam ortam adamı.
-
[QUOTE=Astatin;78018]ııığğğ çok banal..
(BM, bak şimdi, nasıl pıçaklayacak)[/QUOTE]
bıçak ikonu yok, çekiçle idare ettttt.kom....dng.dng.dng