-
[quote=sadberk22;244760]fdow kendini 40a saldı ama bizimki tınmıyo.dng 67200e yapışmış aşağıdan longlayıp indregandi yapacaklara müsaade etmiyo::::..:[/quote]
ondan deyil sadberk, boğada bantın 1 kademe üstüne yazılabilir, ayıda ise bantın altını bekleyeceğiz, boğada bunun tersi üst bant var, onu size yazmıyorum şimdilik tane tane , alışalım kaza olmasın diye,...
-
burada f dov falan yok, duvara yaslamak var, duvara yasladımı ky yi, f dova falan bakmaz, biçer,....ağzını burnunu kırar, şimdi duvar, o f dovu biliyor yarına gaplar olur biter,....
-
iyi akşamlar cümleten şu donmalardan bıktım, borsayı bıraktıracak bana,....
-
-
İndi çok teşekkürler herşey için. bende kaçıyorum herkeze iyi akşamlar arkadaşlar..........
-
bir tekknik analiz yapacağız,...........olaya harala gürele yaklaşmayacağız,
-
yeşil, kırmızı ve mavi,........
genel olarak
yeşili mavi altına aldığımızda, bunu ayı piyasası,
yeşil mavi üstündeyse, bunu boğa piyasası kabul edceğiz,
yeşil mavi altına gelmediği sürece de, bunu boğa piyasasında ki düzeltmeler olarak kabul edeceğiz,
yeşil maviyi aşağı kestiğinde, tekrar yukarı kesene kadar short pozda olacağız,
sadece kırmızı maviyi aşağı kestiğinde flat olacağız, düzeltme bittiğinde kırmızı maviyi bu defa yukarı kestiğinde ise portföyümüzü oranlıyarak riske girebiliriz, alım yönünde,
riskler, bu alış satış tekniğine göre başka bir doğrulayıcı kullanmadan % 6-12 arası oluşacak düşüşler yakalanamaz,....bunu baştan kabul edceğiz, devam edelim,...
-
bir rakam bulacağız ve bu rakam bizim için piyasa yönüne yönelik rakam olacak ve aynı rakamı başka bir indikatörlede bulmaya çalışacağız,
-
[URL="http://forexforums.dailyfx.com/attachments/eur-usd/57282d1274885356-discuss-eur-usd-news-dailyfx-analyst-2.jpg"][IMG]http://forexforums.dailyfx.com/attachments/eur-usd/57282d1274885356t-discuss-eur-usd-news-dailyfx-analyst-2.jpg[/IMG][/URL]
-
not: öyle ise fiyat ve barlar bizi ilgilendirmeyecek, çünkü fiyat seviyeleri ve barlar çizgileri geçse dahi bizi ilgilendirecek olan kırmızı, mavi ve yeşil çizgiler arasındaki hiyerarşi olacak,......
-
[quote=indregandi;244859]not: öyle ise fiyat ve barlar bizi ilgilendirmeyecek, çünkü fiyat seviyeleri ve barlar çizgileri geçse dahi bizi ilgilendirecek olan kırmızı, mavi ve yeşil çizgiler arasındaki hiyerarşi olacak,......[/quote]
kayahan, bir işe başladık biraz bekleseydin iyi olacaktı,......düşüreceğiz bu py ları merak etme, bende tam bunu açıklayacaktım, nasıl düşeceğini,....
-
[quote=indregandi;244844]bir tekknik analiz yapacağız,...........olaya harala gürele yaklaşmayacağız,[/quote]
[quote=indregandi;244854]yeşil, kırmızı ve mavi,........
genel olarak
yeşili mavi altına aldığımızda, bunu ayı piyasası,
yeşil mavi üstündeyse, bunu boğa piyasası kabul edceğiz,
yeşil mavi altına gelmediği sürece de, bunu boğa piyasasında ki düzeltmeler olarak kabul edeceğiz,
yeşil maviyi aşağı kestiğinde, tekrar yukarı kesene kadar short pozda olacağız,
sadece kırmızı maviyi aşağı kestiğinde flat olacağız, düzeltme bittiğinde kırmızı maviyi bu defa yukarı kestiğinde ise portföyümüzü oranlıyarak riske girebiliriz, alım yönünde,
riskler, bu alış satış tekniğine göre başka bir doğrulayıcı kullanmadan % 6-12 arası oluşacak düşüşler yakalanamaz,....bunu baştan kabul edceğiz, devam edelim,...[/quote]
[quote=indregandi;244855]bir rakam bulacağız ve bu rakam bizim için piyasa yönüne yönelik rakam olacak ve aynı rakamı başka bir indikatörlede bulmaya çalışacağız,[/quote]
[quote=indregandi;244859]not: öyle ise fiyat ve barlar bizi ilgilendirmeyecek, çünkü fiyat seviyeleri ve barlar çizgileri geçse dahi bizi ilgilendirecek olan kırmızı, mavi ve yeşil çizgiler arasındaki hiyerarşi olacak,......[/quote]
toparladım,...buradan devam edeceğiz,.....