-
milleti burda yönlendirmeye kalkmayın.. kaç gündür sesimi çıkarmadan izliyorum, söylediklerinin birisi tutsun bari. ya birilerinin adamısın milleti yönlendirmek için parayla tutulmuş ya da insanları kandırmaktan özel zevk duyuyorsun. ben anlamadım ki bu işi. iki dakkada fikir değiştirilmez ki. yüzlerce insan okuyor burayı ayıptır yazıktır
-
kegen yeni vobcular var tamam sen hızlı hareket ediyorsun anladık da bari ben hemen terse donerim de bana uymayın de :D kufur ve hakaret olursa gorevimi yaparım
astatin benim sucum yok yahu :) ben ellemedim nickini
-
terada kontrat adedi az olsada 0,55 krş mu..birde sankonun foreksini veriyor mu....özelimede gönderseniz olur..tşkler..
-
adam gibi bir analiz olsa içim yanmayacak. borsa çıkacak, borsa inecek. ne ki şimdi bu?
-
sanko da indirim yok..oh ne ala...70.000 iken tamamda ..vob şimdi 30.000 ...
-
[quote=traderx;74768]ben seni fazla kırmadan yazmaya çalıştım ama, uraz arkadaşı tanımam etmem ama, doğru söylüyor, en basiti sabah 32000 poz açtım sen hemen, bu gibi durumları çok iyi biliyorum çok pis satışa geçecekler dedin ne oldu, 32400 civarına gitti
kızma küfürde etme ama, doğruyu söylüyorum.[/quote]
Geçmeleri lazım olabilir.Ama geçmediler napacaz şimdi.Geçmediler diye short yada longmu yapacaz.Piyasa bu isteyen shortlar isteyen longlar.Beni ilgilendirmiyorki.Sert satış gelsin yada gelmesin.Herkes pozisyonu ile uğraşsın.Ben zaten bugün yatay diye yazıyorum.Normal de buraya yazmayı bırakın bakmaya vaktim yok.
-
[QUOTE=Killmods;74758]Bu moderatörler ortada yok..kesin hamama veya konsere kadınlar matinesine takıldılar burayı boşladılar...[/QUOTE]
İlk giriş yazına teşekkür etmişler. Forumdan değil de admin panelinden sana geçici şifre verebilirler 12345 gibi basit bir şey. Girince değiştirirsin. pikidap olup gelseydin.
-
[quote=abka;74773]sanko da indirim yok..oh ne ala...70.000 iken tamamda ..vob şimdi 30.000 ...[/quote]
Sizde hacim yapmıyorsunuz bildiğim kadarıyla komisyon neden bu kadar önemli sizin için?
-
[quote=uraz;74772]adam gibi bir analiz olsa içim yanmayacak. borsa çıkacak, borsa inecek. ne ki şimdi bu?[/quote]
Ben de analiz yok abi.Analizle para kazanamıyorum ben.
-
[QUOTE=traderx;74747]yalnış anlama ama, 2-3 gündür düzenli takip ediyorum burayı, güniçi ne zaman borsa yükselebilir desen, borsa düşüyor, borsa düşecek deyince çıkıyor,
pozlarınla uğraşmaktan heralde geç yazıyorsun:)[/QUOTE]
bugün yazdığımda aacaba dedim benmi geç okuyorum, demekki benimle aynı şeyi düşünenler varmış.
senin hakkında kötü düşünmek istemiyorum, heralde geç yazıyorsun diyelim.
-
bende dolar 1663 denberi shortda..1.673 oldu..normalde bu tepki sert aşşağı gelmeli...
dax; 7 ocakdan beri ilk defa sabah al verdi..hala al da..
vob endeks ise sabah 32.000 den kısa kapat olmuşdu..ama al yok ..hala öyle..
-
[QUOTE=kegen;74774]Geçmeleri lazım olabilir.Ama geçmediler napacaz şimdi.Geçmediler diye short yada longmu yapacaz.Piyasa bu isteyen shortlar isteyen longlar.Beni ilgilendirmiyorki.Sert satış gelsin yada gelmesin.Herkes pozisyonu ile uğraşsın.Ben zaten bugün yatay diye yazıyorum.Normal de buraya yazmayı bırakın bakmaya vaktim yok.[/QUOTE]
Sadece merak edıyorum, 30 tur yaptıgın halde 30 turdan daha fazla nasıl foruma yazabılıyorsun,
kac kısyle ıslem yapıyorsun?