-
Paraya bakisim degisti..tevekkulle gelecek olani umitle karsiliyorum..vob olmasada olur..vobunda kumarin turevi oldugunu dusunuyorum..insanin ruhunda yarattigi izler oyle gibi..buradan gelecek paraninda hayirli olacagini dusunmuyorum..tabi bunlar beni beaglar
-
[QUOTE=EMEKDAR;500193]Buralarda siteye girmiyor sanıyorum...
Bir ara şifreyi bile unuttum,sonra hatırladım felan diye bişeyler yazmıştı...[/QUOTE]
dostum sonuçta aristokrasi bitirdi buradaki neşeyi,....
vobcektifte herkes bir şeyler karalıyordu,...
yeni dünya ardı ardına keşfediliyordu,..
sonra bakıldıki keşfedilen bir şey yok,...
işte bu defa açılan topiklere rağbet başladı,..
dedilerki böyle olmuyor nurlu insanlardan feyz alalım,..
oradada aristokrasi birden hortlayıverdi,...
-
[QUOTE=QUEEN;500194]Paraya bakisim degisti..tevekkulle gelecek olani umitle karsiliyorum..vob olmasada olur..vobunda kumarin turevi oldugunu dusunuyorum..insanin ruhunda yarattigi izler oyle gibi..buradan gelecek paraninda hayirli olacagini dusunmuyorum..tabi bunlar beni beaglar[/QUOTE]
kim bu işi bırakırsa onun adına sevinirim,...
ama ve lakin bırakamıyorsa neşeli olsun yüzü gülsün, aldığı risk te onu çarşıda pazarda dolaştıracak maiyette olsun bence,..
-
bunlardan biride benim gerçi, topic sahibi ama ben bir kaç kez vobcektifi diriltmeyi denedim şahsen,
böylelikle kendim uzaklaşacaktım,
ama başaramadık,..
bu topiğe gömüldükçe gömüldüm,..
-
[QUOTE=indregandi;500196]kim bu işi bırakırsa onun adına sevinirim,...
ama ve lakin bırakamıyorsa neşeli olsun yüzü gülsün, aldığı risk te onu çarşıda pazarda dolaştıracak maiyette olsun bence,..[/QUOTE]
Ben vobda iken hayatim boyunca bunu birakmam com seviyorum cok zevkli heyecanli diyordum..birden gozumdeki perde acildi sanki..sabahlara kadar uyumadigim dowu bekledigim..sifir uretkenlikle omur tukettigim hareketsiz stresle uc kurus kazanip sevindigim sonra kepclerle verdigim gunler ardi ardina geciyor..hic kimseye bir faydam olmuyordu..yasanmasi gerekiyormus ..baya biseyler ogrendim..ama simdi asla ve asla diyorum..hayat gercekten guzel..vob baska bir dunya:)
-
[QUOTE=indregandi;500197]bunlardan biride benim gerçi, topic sahibi ama ben bir kaç kez vobcektifi diriltmeyi denedim şahsen,
böylelikle kendim uzaklaşacaktım,
ama başaramadık,..
bu topiğe gömüldükçe gömüldüm,..[/QUOTE]
Herkes orayı bir ara terk etti,bu bana vefasızlıkmış gibi geldi,çapımca birşeyler karaladım...
Hatta kendim çalıp kendim oynadım...
Sonra hepden ayrılmak durumunda kaldım...
Sonra siz devam ettiniz...
Aslında siz oradayken katılım,buradan daha fazla oluyordu sanırım...
-
Hadi ben spora...kendinize iyi bakin canlar..gulumsemeyi yuzunuzden eksik etmeyin..hoscakalin
-
[QUOTE=QUEEN;500198]Ben vobda iken hayatim boyunca bunu birakmam com seviyorum cok zevkli heyecanli diyordum..birden gozumdeki perde acildi sanki..sabahlara kadar uyumadigim dowu bekledigim..sifir uretkenlikle omur tukettigim hareketsiz stresle uc kurus kazanip sevindigim sonra kepclerle verdigim gunler ardi ardina geciyor..hic kimseye bir faydam olmuyordu..yasanmasi gerekiyormus ..baya biseyler ogrendim..ama simdi asla ve asla diyorum..hayat gercekten guzel..vob baska bir dunya:)[/QUOTE]
aynen şimdi vob başka bir dünya,
yani hayat çok güzel çok başka bir dünya,..
her işte başlangıçta bir ciyaklama dönemi iilaki var,...sonra bir oturuş başlıyor yine illaki,...
dolayısı ile illaki kısmı şart,...ben geldiğim noktada düşen çıkan fiyatlarla pek ilgili değlim artık,..
benim tersime sert açılabilir,...benimle düz gider,...hepsi ile barışığım,...
yani kısmi bir kaşarlanma durumu mevcut ve bunu kendimde koruyorum, yani kendimi koruyorum,
sermayeye ise kümülatif bakıyorum,
diyorumki döner dolaşır üstüne ekler,
netekim öylede oluyor,...
-
[QUOTE=QUEEN;500200]Hadi ben spora...kendinize iyi bakin canlar..gulumsemeyi yuzunuzden eksik etmeyin..hoscakalin[/QUOTE]
eline sağlık,...unutturma kendini,...lelele
-
biz burada ne yapıyoruz, tahmin ediyoruz, yaptığımız bu, tahminimiz gerçekleşirse bu bizi
mutlu ediyor,....
palası danası gelip bizim haftaların içine girince işte dünyanın en mutlu insanı benim ve bu paha biçilmez bir durum,...
-
[QUOTE=indregandi;500203]biz burada ne yapıyoruz, tahmin ediyoruz, yaptığımız bu, tahminimiz gerçekleşirse bu bizi
mutlu ediyor,....
palası danası gelip bizim haftaların içine girince işte dünyanın en mutlu insanı benim ve bu paha biçilmez bir durum,...[/QUOTE]
Üstat,
Bu S&P tarihi zirvesinde değilmi,benmi yanlış görüyorum...
-
[url=http://hizliresim.com/OBN9A4][img]http://i.hizliresim.com/OBN9A4.png[/img][/url]
usdtry için saatlikte bugün çizdiğimiz yelpaze,
işte bu bir mutluluk,...