Bugün keyfim yerinde bizim tosunla annesi kurban bayramından beri Ananesinin yanındaydı, 1 aralıkta geliyolar çok şükür, sıpa gözümde tütüyo, evlat sevgisi hiç birşeye benzemiyor :)
Printable View
Bugün keyfim yerinde bizim tosunla annesi kurban bayramından beri Ananesinin yanındaydı, 1 aralıkta geliyolar çok şükür, sıpa gözümde tütüyo, evlat sevgisi hiç birşeye benzemiyor :)
[quote=cozbek83;381389]Bugün keyfim yerinde bizim tosunla annesi kurban bayramından beri Ananesinin yanındaydı, 1 aralıkta geliyolar çok şükür, sıpa gözümde tütüyo, evlat sevgisi hiç birşeye benzemiyor :)[/quote]
Patron,
Senin sıpan mı var?.dng
Bu aralar, gorku rekorumu egale edeceğim ve hatta kıracağım galiba
[quote=Astatin;381391]Bu aralar, gorku rekorumu egale edeceğim ve hatta kıracağım galiba[/quote]
Estetik buba,
"viktoryas beyır şova" şortlarla katılır mısın yılbaşında??.kom
bi on the way diyek bakali işe yarayacak mı...
NOW ON THE WAY
[quote=excali;381392]Estetik buba,
"viktoryas beyır şova" şortlarla katılır mısın yılbaşında??.kom[/quote]
katılırım ama pitırnort olarak....dng
[quote=Kanaatkar;381373]superonline fiber kullanıyorum cok fazla kısa sureli kopmalar oluyor son 3 gündür bugun gelip modemide değiştiler ama pek farkeden birşey olmadi aynı sorunu yasayan var mi ?[/quote]
traceroute çektin mi patron? nerde tıkanıyo bakalım bi
burdan dönecek diyenlerin mallarını ala ala yawrum..apsd yı sabıt tuta tuta..
[quote=flexy;381396]traceroute çektin mi patron? nerde tıkanıyo bakalım bi[/quote]
fleksi patron,
Ne işle meşgulsun? Veya bilgisayarla ilgili bir meslekte misin? Bu konularda çok bilgili gibisin...+.+.
[quote=excali;381399]fleksi patron,
Ne işle meşgulsun? Veya bilgisayarla ilgili bir meslekte misin? Bu konularda çok bilgili gibisin...+.+.[/quote]
Estafurullah patron, ilgim var sadece :D
[quote=flexy;381400]Estafurullah patron, ilgim var sadece :D[/quote]
Detay bilgin iyi gibi. Tebrikler.....brv.brv
[QUOTE=flexy;381396]traceroute çektin mi patron? nerde tıkanıyo bakalım bi[/QUOTE]
Sanırım Beylikdüzünde genel olarak fibernet sorunu var kime sorsam herkes sorun var diyor, iyiki win gibi 2. bir alternatif var yoksa epey zor bir gun olurdu.
Traceroute test umarim dogru yapmişiz, Baglanti su dklar normal ama cok sık kopuyor
[
[quote=Kanaatkar;381402]Sanırım Beylikdüzünde genel olarak fibernet sorunu var herhalde kime sorsam herkes sorun var diyor
Traceroute test umarim dogru yapmişiz, Baglanti su dklar normal ama cok sık kopuyor
[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/39/screenclip.png/"][IMG]http://img39.imageshack.us/img39/5640/screenclip.png[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL="http://imageshack.us"]ImageShack.us[/URL][/quote]
Patron direk ms-dos'tan daha sağlıklı olur.
Msdosu açıp
tracert [URL="http://www.hurriyet.com.tr"]www.hurriyet.com.tr[/URL] yazıp öyle bakabilir misin?
[quote=flexy;381403]Patron direk ms-dos'tan daha sağlıklı olur.
Msdosu açıp
tracert [URL="http://www.hurriyet.com.tr"]www.hurriyet.com.tr[/URL] yazıp öyle bakabilir misin?[/quote]
Süperman -online da mı çalışıyorsun..??.dng
Bu arada dalır fişekledi..
[quote=excali;381404]Süperman -online da mı çalışıyorsun..??.dng
Bu arada dalır fişekledi..[/quote]
işletme çıkışlı traderım patron ben :))) üsperonlayn ile ilgim yok :D
Ya anlık yüklenmeden dolayı bişiler olduda koptu (apartmandaki kutudan da olabilir) yada kabloda temassızlık oldu yada düzelttiler sorunu.Değerler fibere yakışır derecede iyi.
[IMG]http://theanimeblog.com/wp-content/uploads/2007/02/arri-kamineko.gif[/IMG]
Estetik buba,
Çok güzel korkuyorsun. Teprik ederim...brv
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR....brv.brv.brv[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][IMG]http://likecool.com/Gear/Pic/Gif%20Cat%20and%20mouse/Gif-Cat-and-mouse.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
92500------ üwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww :) şelalecilere selammmmm gene patlatmışlar pehhhhhhhhh
way...mikemmel gapanış nokta.gom... ne kadar gorku o kadar parrrrraaaaa....
Rampiii rampiiii
[quote=Astatin;381413]way...mikemmel gapanış nokta.gom... ne kadar gorku o kadar parrrrraaaaa....
Rampiii rampiiii[/quote]
90.000 cört 0 işlem mi reisss üwwwwww kaç kar ediliyir 0 işlemle :) üwwww
Now.........mıllenıum graş on the way
[quote=seagate;381415]90.000 cört 0 işlem mi reisss üwwwwww kaç kar ediliyir 0 işlemle :) üwwww[/quote]
yok be memü..nerde....75-58 düşüşünün tamamını makul piramitli alıp, sonra 58-72 çıkışında geri verdim:D daha geçmişi hatırlamıyorum:p:pen son 69 lardan şorttum galiba ağırlıklı..ziro işlem sayılmaz bazen 200-300 puanlık motivasyon aksiyonları oldu... amma overalla bakınca durum eyi diyeyim sana.. bi ara 3 ay al ver yaptık biliyon..sonra yukardaki 75-58, 58-72 al-verini yaptık..amma sonrası iyi beaa...kk notu artışı sonrasında geri gelişte bi vurduydum...bi de bu sonuncuyu vurdum...gısmet..bakalım ne zaman geri vereceğuk
[quote=Astatin;381364]HA bir de en önemlisini unuttum... Perfect bir ikili dip görüntüsü var...Hem günlükte hem 15 dakikjalıkda hem 60 dakikalıkta... HAddinden fazla perfect... ;) Perfect Murderer a dikkaayyytttttt..Yardo Brothers MY Be On The Way[/quote]
ivit..perfect murderer:D
[quote=Astatin;381270]PAtron eyle ciiuvv diye düşürürse, heç bir şortcu kavırlamaz bekler, kimse long açmaz, hatat şort piramit yapar...ben düşüşün ağır ağır sinsi başlayan ve biraz öyle süren sonra haşırt diye devam edip şlipşlak bitenini severim:o[/quote]
sanırım haşırt aşamasının ortalarındayız:o
teyy teyyyy teyyyyyyyyyy.lelele.lelele.lelele.lelele
Bugün evraklar haritalar planlar havada uçarken sadece arada 550 puan alabilmişim, 65800 den kısalar açılıp sabırsızlıkla vede önceki günlerdeki yaşadığım tırsak hareketler yüzünden erken kapadım, bu nada şükür diim ama sistemimden şikayetçiyim, çocuk sahibi olduk, ortaşeker gibi sitemim olmadı yaaaa :(
+175 açılış sonra -600 görülür...diye tahmin ediyorum...sonrasını bilemiyorum..göreceğiz..gorku durumuna bağlı....tahminlerim tutsaydı trilyoner olurdum...ona göre...
[quote=nunu;381428]teyy teyyyy teyyyyyyyyyy.lelele.lelele.lelele.lelele[/quote]
yaw NUNİyawww..ne zaman gelsen piyasa yukarı dönüyoaaa beaa:p.dng
ula bu feysbukta borsacı diye gezinen ne süperzekalılar var ya...iki okuyayım dedim sayfanın birini...hiç bi bok yok yazı anlamında..sonra bikaç bişii yazdım..sayfanın sahibi yazımı direk sildi...hakkaten bir sürü kek var feysbukta borsacıyım diye gezen ya...şaka gibi..walla adam olmayız biz..müstahak bize kaybetmek walla..:)
bir kez daha çal SAM desem yer mi acaba..inga
on the way mi ne
aste gıllanma var mı ? :D şahsen gıllandım da :)
[quote=flexy;381467]aste gıllanma var mı ? :D şahsen gıllandım da :)[/quote]
Hem de nasıl... Üstelik olaya "makro" bakmaya başladım:D la dünya ekonomisi çöküyo, çıksa da düşer filan diye... kendimi makrocu takrosu görünce batma riski yaklaştığından hemen poz kaparım nırmalde ama şu anda dehşet derecede gorktuğum için poz değiştirmiyorum..:D
durumlar böyle fileksi niki seksi
he he he..bak fileks..görüyon demi..gorku kazanmanın yarısıdır...gorku tavana vurdu ve anında 300 puan verdiler..heheheh..adamın KY yi yeme mantalitesi bu zati..gorkut ve panikle işlem yaptır şekli..heheeh
Dur biraz geyik yapiimm..Günlük grafta fiyat alt boll bandın altına inmişti..şimdi geri yakalıyor...şimdilik sadece tepki.... hehehee
nasıl analiz dimi..şimdilik zaten tepki deyince şöyle oluyor; daha sonra düşerse " e tepki yükselişiydi demiştik", yok eğer çıkarsa "şimdilik diyerek yatrımcıları uyarmıştık"
açıklaması ile devam edilecek ve her olası durumda haklı çıkılacak bir analiz...hehehehe..
[quote=Astatin;381470]Dur biraz geyik yapiimm..Günlük grafta fiyat alt boll bandın altına inmişti..şimdi geri yakalıyor...şimdilik sadece tepki.... hehehee
nasıl analiz dimi..şimdilik zaten tepki deyince şöyle oluyor; daha sonra düşerse " e tepki yükselişiydi demiştik", yok eğer çıkarsa "şimdilik diyerek yatrımcıları uyarmıştık"
açıklaması ile devam edilecek ve her olası durumda haklı çıkılacak bir analiz...hehehehe..[/quote]
tutarsa analiz tutmazsa yorum zaten o işin kuralı :D geçen sene geyiği dönmüştü :)
Hay maşallah ka***ullah...Deepen on the way..bir de 61xxx kapayaydık eyi olacaydı
ulen ulen ulen pala... zebah cesaret edemedim..yapmak lazımdı.... dünkü karla gelen parayı galdıraça yansıtamadık, 64300 üzerind eelim bi gitti ama cesaret edemedim..neyse yaw...6k da eyi.üwww
Patronlar, fxci ve selçukludan haber var mı?diğer kaçaklar arada uğruyoda bunlar yok piyasada?