günaydın..
gününüz bereketli olsun...
Printable View
günaydın..
gününüz bereketli olsun...
sabah sabah site saldırıya mı ugraadı nedir boyle ya gıremedık.. tamda not artırımı sırasında ... gecen not artırımında da olmustu galıba..
ula bundan sonra suphelenecem buraya gıremıyosam kesın not artıyo dıye :(
Daha yeni girebildim foruma... Sanırım yine Pala'nın saldırısına uğradık... Geçmiş olsun...
Bu arada benimkilerin Cuma'dan beri niye satış süsü verip sürekli yüklü alım yaptığı anlaşıldı... Hayal görmüyormuşum demek ki... :))) Bir haberi de önceden almasınlar yaw... :)))
[QUOTE=Kennym;295303]sabah sabah site saldırıya mı ugraadı nedir boyle ya gıremedık.. tamda not artırımı sırasında ... gecen not artırımında da olmustu galıba..
ula bundan sonra suphelenecem buraya gıremıyosam kesın not artıyo dıye :([/QUOTE]
Aynen aynı şeyi düşündüm
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
pala ve ekibi forumuda ele geçirdi galiba veri öncesi kapattı şimdi açtı hackerlarıda kullanıyor galiba .dng
aracı kurumun sitesini açamıyorum delirdim yaa
aaaa ne tesadüf saatlikte 10 barına bakın birde foruma neden girilemedi onu söyleyin palanın olmadığına gelinde inanın şimdi
pala bu forumda ve gelip arasıra yazıyor adını ben biliom ama sölemem ühühühüh:)
VOB ekranını görmeden idare edebiliyorum da foruma giremeyince bir tuhaf oluyorum... :..:
foruma anca girdim.. ula varya, sabah kısaları 250-300 puan brakırsa kapatıp flatleyeyim dedim.. olmadı emir gerçekleşmedi..sonra Moodys in Türkiyenin görünümünü Durağandan Pozitife çevirmesi haberi gelince, şortlar hala elde olduğu için benim görünümüm durağandan negatife döndü..ühühühühü..84000 den taze şort açmaya çok gitti elim aam yapamadım...575 fiyat itibariyle sistem hala satta..dünden kalan 83250 şortlarla devam
Bu insider olayı resmen kontrgerilla operasyonu gibi....ühühühüh..psikolojik harekat da cabası..şort ula şort.. sistem al verene kadar şorrtt....
dışardaydım vay anasınıyaaa 83200 e satış girdiydim hale bak üwwwwwwwwwwwww vay ************ 84 yazsaymışık gidecekmiş vay **** artı gelir gelmez siteyi açim dedim kurumun açılmadı çıldirdüm üwwwwwwwwwwwwwwww