-
[quote=jani;216247]ilk longcuları kesti....sonra dünün dibi kırıldı diye shorta gecenleri kesti....
şimdi nötr....kimse iki yöndede bulaşamaz....minumum 2 kg lazım artıkın...[/quote]
hahhahaa..jani ne 2 si ne 5 i,yakında kanser edecek bizi bu,onuda alacaklar..senin dedigin gibi erkekligimizz gitti bobby ile ugrasırken....
-
sürü filan yok bizim forumda....herkes bildigi gibi oynuyorur....herkesin aklı var....çukura düştümü....kolayına kaçmasın kimse...kendi düşüyor....
buyur zühtüm long....kendisini seviyorum...direncli ve furuskan....
66 650 deyiz...
-
bakın ne dedim, 1000 puvan-2000 puvan, şimdi pala nerede alışta günlükte dimi, evet alışta, kazıktan 175 dahil sinyalde alamadık öle alamadık, öle öle, öyle ise verdiğim büyük resim ne diyor, mov 1 üstteyse palanın, aşağıdan al, şöle 1000 puvanlar olunca, bunun ayarını 30 luktan 60 lıktan ince ayarla,.... al yukarıdan ver, eğer zühtüm gibi deelde 60 tan kara oturduysan, öle dur, taki mov 1 palayı kesene kadar o kareleri hatırlayın, bir dümenin yoksa, trade yap niye mov 1 le palanın arası açık o yüzden
-
[quote=canningtown;216251]agacım, tam ok diyorum, ama gene anlamadıgım kacırdıgım birşey var herhalde...
abicim senin sistemine göre al değil mi durum...
sen devamlı KISA tarafındasın...
:confused:[/quote]
ya cannig town, o büyük resimi nasıl okudun, tersteyim hata diye yazdım, yav nasıl kaçırdın orayı, dünde anlaşamadık bu yüzden, ben ayrıntıya önem veririm, dosdoğruda yazarım, orayı birkere daha oku lütfen, dedim duruşum hatadır, ama ben survival bilirim, her durumda kayarım ağaya,......
-
hala pozisyon alamıyorum! dün kapatmakla kötüm yaptım bilemiyorum ama hiç değilse rahatım.
-
bu bir OBO mudur tavanı 67400 tabanı 66100 de olan
-
zühtüüü ortadowx deppe dediii, bakkın grafiklere ne güzzel bi depe var, zühtüüü bir dip daha bekliyo emme pala ağam bunu verecekmi zühtüyo bileymaz zühtüüü, verse de vermesede zühtü alacakk, kaçarı yok zühtüden...zühtünün istemediği treyt karı bile 175 points oluvermiş, zühtü %25-40 löngle devam ediyor, şimdi yükselen tepe mi yoksa dipmi olcek ona bakıyooo, zühtü maliyeti düzeltiyo ama derdi başka zühtünün quzu emmim de anlıyo zühtüyüü, 1-3 güne ya emmim quzu ya da teğen zühtüüü indregandi yapcek paraları emme zühtünün paralar malda değel tikkat çekerim, zühtü %60-75 nakte döndü, kaleciye dönük oynuyo
emmime selamlar sevgiler
-
şu anda en son 67050 cörtlerim den 67050-700 den alındı, diğer koyduklarımıda, 575 -625 oralara yazdım, py lönk tekniğime göre ben ise cörtüm, niye burada başta boz, sonra kuzu ve ben yakalandık da ondan, nasıl nereden yakalandığımız forumda var zaten, yerelerde öle,.....
-
[quote=indregandi;216259]ya cannig town, o büyük resimi nasıl okudun, tersteyim hata diye yazdım, yav nasıl kaçırdın orayı, dünde anlaşamadık bu yüzden, ben ayrıntıya önem veririm, dosdoğruda yazarım, orayı birkere daha oku lütfen, dedim duruşum hatadır, ama ben survival bilirim, her durumda kayarım ağaya,......[/quote]
:rolleyes: agacım ben de onu diyorum... neden terstesin...
ona göre senin UZUN tutuyor olman lazım gelir değil mi... trade olacaksa da esas poz UZUN.. olmalı... sen de tam tersi.... nedeni nedir? diyorum...
şu mu acaba sebep?
genel sosyoekonomik durum, sentiment, gidişat vsvs..yani siyaset vs eko-güncel durumlar mıdır?
-
<<bu formasyonun adı..
Atla ..zıpla.. Hopla.. Takla at.. koş.. mekik çek... (AZTKM)
-
66 575 ve hacim artıyor....
-
[quote=canningtown;216266]:rolleyes: agacım ben de onu diyorum... neden terstesin...
ona göre senin UZUN tutuyor olman lazım gelir değil mi... trade olacaksa da esas poz UZUN.. olmalı... sen de tam tersi.... nedeni nedir? diyorum...
şu mu acaba sebep?
genel sosyoekonomik durum, sentiment, gidişat vsvs..yani siyaset vs eko-güncel durumlar mıdır?[/quote]
abi indi'nin taktigi farklı..yukardan cörtleyip 250-300 puan asagılarda lönkleyerek agayı soyuyor..bunuda des yeresi dedigi destek noktasını baz alıp sistemiyle hallediyor..simdi örnek adam tüm sistemler lönk diyor fakay pala yatayda adamları carpıyor,indide ne yapıyor des yeresinin üstüne cörtleri,altınada lönkleri dösüyor..ee palada dogal olarak carpamıyor..tıkır tıkır..