[quote=unlimitted;184810]dipten 500 puan çıktık.
[B][U][I]çaktırmadan çıktığımızı[/I][/U][/B] düşündüğümden uyarayım dedim...
uyuya kalmayın.:cool:[/quote]
sen daha sakine'yi taniyamamissin:..:
Printable View
[quote=unlimitted;184810]dipten 500 puan çıktık.
[B][U][I]çaktırmadan çıktığımızı[/I][/U][/B] düşündüğümden uyarayım dedim...
uyuya kalmayın.:cool:[/quote]
sen daha sakine'yi taniyamamissin:..:
[quote=YAVUZHAN;184807]acentelik zamanlarında onlarda vardı patron.
ikramlar ( alkollü-alkolsüz ),hanım hanımcık ofis kızları :::
akşama patron misafiri olup masada bi sonraki günün tavan olacak senetleri..pazarlama yani :..:
2001 krizi tüm bu saltanatın üstünden buldozer gibi geçti ve film bitti..
her telefona bir kişi bakarken artık bir eleman 4 telefona bakıyor :..:
bu arada fantastik derken seans derken sen ne anladın patron :::[/quote]
bişey anlamadım patron..orta yaptım sana
[quote=Larossıan;184804]5 likle işlem yapanları dünden beri dağıttı.[/quote]
yoo niyeki
:..::..:
[IMG]http://i50.tinypic.com/f0rlsg.jpg[/IMG]:..:
[quote=Astatin;184815]bişey anlamadım patron..orta yaptım sana[/quote]
yemedim patron ama iyi ortaydı :::
Bu olmayan domuz gribiyle alakalı olarak günlerce kampanya yapan, halkı hergün yapılan haberle paranoyak haline getiren, memleketin milyon dolarlarını yabancı ilaç şirketlerine kaptıran, kendisini eleştirenleri "çocuklar ölürse sizi dava ederim" diye susturmaya çalışan bakan siz olsaydınız dünkü AB Konseyi haberleri sonrası ne tavır alırdınız?
Sadece merak ettim :)
[url]http://www.euractiv.com.tr/abnin-gelecegi/article/domuz-gribi-ilac-tekellerinin-uydurmasi-mi-avrupa-konseyinden-buyuk-skandal-raporu-008473[/url]
2.deneme..
[IMG]http://i50.tinypic.com/14joufd.gif[/IMG]
[quote=nunu;184814]sen daha sakine'yi taniyamamissin:..:[/quote]
Nunu sen Sakine nin herifini gördünmü...
Tam karikatürlük...niye gittin düğüne diyip ağzını burnunu dağıtıyor kadıncağızın....:::
matriksden gelen haberlere bakiyorum da, butun sirketler krizden basarili ciktik diyor. niye 70000 oldugumuz ortada. palaya mok atmayalim lutfen.:..:
patron bir sıkıntı var yalnız..acil 350-400 bandının üzerine atmamız lazım
Haitide Deprem [URL="http://www.haber7.com/"][/URL]
Haiti açıklarında meydana gelen 7.0 büyüklüğündeki depremde çok sayıda kişinin hayatını kaybettiğinden endişe ediliyor. 35 saniye süren depremin ardından harabeye dönen sokaklar yaralıları feryadıyla inledi.
Haiti'deki 7,0 büyüklüğündeki deprem Barış Gücü karargahına da büyük zarar verdi. BM Barış Gücü misyonunda görevli 52 Türk polisinin durumunun iyi olduğu açıklandı.
[B]Dogal afetler de hayatına kaybeden tüm yakınlarımıza Allahtan Rahmet diler.. ve Dogal afetlerin hiç unutulmamasını dileği ile Haiti halkının acısını paylaşırım.. [/B]
o zamanlar çukel,kepez vardı..şimdiki garanti,işc,akbnk gibi...
enflasyon %80 iken ,borsa çıkışı çok daha sertdi...
misal ocak ayından itibaren yatay-düşüş olan borsa olsun....
1000 olan borsa mesela %20 kayıpla [B]800 olsun[/B]...temmuza kadar düşüş sürsün...
şimdi borsadan en ufak reel kazanç elde etmek için bile yıl sonuna borsanın 1.800 olması lazım...
yani neredeyse %250 karda,borsa ancak 800 den 1.800 e çıkar....betası yüksek kagıdı siz düşünün..
birde eskiden bedelsiz sermaye artıran hisse tavan -tavan giderdi...şimdi tık yok...
rahmetli nergiz holdingi zamanında almıştım.:)..vay anam vay..ne ralli yapmıştı...
millet mesaiye gelir gibi salona gelirdi...cep tel yok tabi...bakarsın seans salonunda ''mehmet bey eşiniz aradaı,evi arayacakmışsınız'' ricası yükselirdi...:)
[QUOTE=Astatin;184824]patron bir sıkıntı var yalnız..acil 350-400 bandının üzerine atmamız lazım[/QUOTE]
stopu yükselttim patron 67900 altı istop ..müsterihim .. halen ..
[QUOTE=Astatin;184824]patron bir sıkıntı var yalnız..acil 350-400 bandının üzerine atmamız lazım[/QUOTE]
Sıkıntı büyük asti 350 nin üzerine attıkmı karada ölüm yok diye düşünüyorum denizede biz girmezik. Bundan iyisi şamda kayısı olur. ** :..:
[quote=Astatin;184824]patron bir sıkıntı var yalnız..acil 350-400 bandının üzerine atmamız lazım[/quote]
kasma kendini bu kadar. nasil olsa uzun donemde hepimiz flat olacagiz:::
gedik bugun anasayfasında spot degerlerını vermıyo , sorumlu eleman uyuya kaldı herhalde bugun ıse gelmeyınce yayında yapılmıyo :P
67850-68250 gri bölge.flat...
alım çılgınlığı bekliyorum .. alış baskısı var fecii bence .. tahminm .. 70000 üstü falan kapatır ... gol olur ... ahanda boğa .. müsterihim ..
[IMG]http://www.odditycentral.com/wp-content/uploads/2008/05/bull9.jpg[/IMG]
işlemler yine sertleşti..200 den 025 e çakıyor adamlar arkasından 125 anında alışta..
5 dklıklar tobo olur gol olur..üstüne 30 dkdaki kama gelir..fark olur
[IMG]http://s3.images.com/huge.2.13105.JPG[/IMG]
gol kokusu alıyorum feci ama ben flatim treni kaçırabilirim.neyse bazen flatte kar demektir.sistem al vermeden almim ben.
le le le sakine bu yukarı gıder.. longcular timsah yürüyüşüne hazır olsun
flat taraftar olarak tezahurat yapıcam ben :)
AmonRA petra analiz yokmu patron gzel graflar olurdu sende .. üüü
[quote=Rooks;184839]gol kokusu alıyorum feci ama ben flatim treni kaçırabilirim.neyse bazen flatte kar demektir.sistem al vermeden almim ben.[/quote]
aynen rooks :) treni kaçırırsak artık otobüse bineriz 100-150 puana al-sat yaparız napalım :..:
halka içindeki bölgeyi dünden beri örüyor piyasa..68 bin altına sarkma konusunda iştah yok halen..kısa vadede 68500 ve 800 hedef seviyeler olabilir ki an itibariyle short stop seviyem 68800 !
[IMG]http://i46.tinypic.com/2q3dutv.gif[/IMG]
haydi bakalım çuf çuf çuf çuf!
Cok az da ben uzun actim, eger saatlik kapanis 175 ve üzerinde olursa bu miktari arttirabilirim.
stop oldum üüwww
baskı feciii .. üvvvv
[QUOTE=selçuklu;184841]AmonRA petra analiz yokmu patron gzel graflar olurdu sende .. üüü[/QUOTE]
Selçuklu patron grafik ekleyemiyorum. blokeli! Bu ara evde nette yok mayısta taşınacam ne almayım diyorum. Ama saatlik sistemim al verdi!
Bir diğer ve asıl baba sistemim 350 nin üzerinde al verecek o şartda gerçekleşirse dadından yenmez!
Destekçinim longum boğayım agresif değilim ama 350 nin üzerinde agresif olacam! +.
Ha gayret yazarken 350 olmuş bile teprik ederim!
[quote=selçuklu;184849]baskı feciii .. üvvvv[/quote]
tebrikler patron,çok sağlam durdun..
Saatlik sistemim de al verdi bu barda
Sistemin biri AL verdi ben flat...
fine hit
750de durur bu
[quote=unlimitted;184794]hmmm,
hakiki büyük düşüş olacaksa, şelale başında manzarayı seyredelim diye toplaşmış ayuların elinden malı (3D gözlüklerini :..:) toplamak lazım gelir.
bunun için de 68.300'e bi dokundurulur dokundurulmaz kıçına ateş sürülmüş boğa hali şarttır.
flat çekirdek çitlemeye devam. :cool:[/quote]
boğanın kıçına ateşi süreni gören var mı :::
kisa devam, uwwww
Histem pozisyonumu 68800`de kapayacagim, ve kisa acacagim orada...
69000`i gecip üzerinde tutunursa tekrar uzun acacagim
[QUOTE=AMON RA;184850]Selçuklu patron grafik ekleyemiyorum. blokeli! Bu ara evde nette yok mayısta taşınacam ne almayım diyorum. Ama saatlik sistemim al verdi!
Bir diğer ve asıl baba sistemim 350 nin üzerinde al verecek o şartda gerçekleşirse dadından yenmez!
Destekçinim longum boğayım agresif değilim ama 350 nin üzerinde agresif olacam! +.
Ha gayret yazarken 350 olmuş bile teprik ederim![/QUOTE]
HEEHEH HEHEHHEÜHEHÜHEHÜHEHÜÜÜHEHEHE :..::..::..:
Anladınız siz onu! :rolleyes:
[QUOTE=unlimitted;184859]boğanın kıçına ateşi süreni gören var mı :::[/QUOTE]
Ben sürdüm hemen kaçtım ama depik atarsa diye tırstım! :..: