way**..toplantıya 5-10 dakıak gecikecez mecbur..sümbülzade vehbi gelmiş voba izlemeden olmaz biraz
Printable View
way**..toplantıya 5-10 dakıak gecikecez mecbur..sümbülzade vehbi gelmiş voba izlemeden olmaz biraz
bu ikili dip yapmasın hacı... yada *ikili dip :) hehehe..bakalım artık..bye
[quote=Astatin;421797]bu ikili dip yapmasın hacı... yada *ikili dip :) hehehe..bakalım artık..bye[/quote]
ii toplanlılar patrostatin
Mayaların Sırrı çözüldü
CÖRTLEYENLER 21 ARALIK TA YOK OLMUŞ OLACAK
NOKTA.
[quote=Astatin;421777]bana da öyle geliyi amma yinede teyılıng istop çalıştırırım.. kar tatlı sonuçta...+900 puandan eksiye geçersek döverler adamı[/quote]
melaba..beni döveblirsiniz..ama az...+900 puana kadar çıkıp +025 puan (gomisyon kavırıc) ile treyiling stop... ta ** yaw
VARAntCILar sıfırlamış ev araba emekli maaşı çocukların velayeti evlilik cüzdanını teslim etmişler...
[QUOTE=Astatin;421808]melaba..beni döveblirsiniz..ama az...+900 puana kadar çıkıp +025 puan (gomisyon kavırıc) ile treyiling stop... ta ** yaw[/QUOTE]
patron sende sorun yok, pala p*st.. :)
XU30..5 dekika..:p
[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/6937/sm5.png[/IMG]
alla alla nasıl oldu..la...hah.. :) very fast action..nice work good job
eyi sahneydi ha...yüzüklerin efendisi nden
Gandalf: Memügate the king fights alone.
Eomer: No, he is not alone...
hehehe...memügate i theoden kendimizi de eomer yapmış olduk ha :)..
Abi herşeye rağmen haal sadece üst boll bandın direncinde oyalanma olabilir sadece..grai gruş demek için erken..vur puanını kaççç engüzeli sanki...
grastirbiziopsi.com
halalonglivebulls yahu..:)gunaydınlar..
hacılar bu twitter bı alem..zamanında bizim buralarda milleti batıran üstadların hepsi üstad olmuş twittera...))