-
dediğim gibi işin sırrı olnde iki kere rafine, zühtü hni demiştim ya ilk gününde trend henüz yok, 71500 rallisini örneklemiştim, hani 65150 den basıp, 62200 e oturup sonra ralliye girmişlerdi, hatırla, burası kazık bölümü, ama işleri daha zor o günlere göre,...
bakacağız, zühtü bakacağız,......
efffffeeeemmmmm,
-
şunu aklımızda tutalım, inancı kalmayan bir dünyaya karşı, fed alımları var, burada bizimki ne kadar sıkıştıysa, merkel o kadar, ve obamada o kadar sıkıştı,
işte eş zamanlı py de eş zamanlı liderler, eş zamanlı alıyorlar, eş zamanlı satıyorlar,eş zamanlı düzüyorlar, beyler vatandaşın cebine konmadan olmaz bu iş, önce koyn, sonra soyun bari, barakın kokuşmuş kapitalleri kurtarmayı,.....
-
kuzu.. sürüyü mezbahaya doldurdular.... kapıyı da arkadan kapattılar... geriye salavat getirmek kaldı.. buyrun..eşhedü...
-
200 MİLYONLA....66 600 DEN GERİ BASTI...shortta yönelmiş olanlar ilk düşüşte....kesildi....
-
senaryo işliyor okuyan gözler görüyorrrrr zühtüüü löng ama treyddd iddiasında değel, iddiası löngleri karla tutmak yeri gelince %50 yeri gelince %75 hatta %100 olcek löngler emme %20ye inmesini de %40a çıkmasını da bilir zühtüüü,
sabah ne yazdık 850 kritik seviyeeeee altı üstü dedik simetri dedik
bakacazzz efemmm
son turumda %25-40 arası pozisyon korumalı löng devam
-
bana bişey olmaz....tasıdıgım ball ların agırlıgı 2 kilogramdır....
guzu bu....boru deeelll....
-
ağayıda oyarım, palayıda, şimdi hep beraber oyacaz, kapıya kilit vurana kadar,...
-
ilk longcuları kesti....sonra dünün dibi kırıldı diye shorta gecenleri kesti....
şimdi nötr....kimse iki yöndede bulaşamaz....minumum 2 kg lazım artıkın...
-
[QUOTE=yaso;216240]kuzu.. sürüyü mezbahaya doldurdular.... kapıyı da arkadan kapattılar... geriye salavat getirmek kaldı.. buyrun..eşhedü...[/QUOTE]
Hangi sürü:..:
-
[quote=indregandi;216238]şunu aklımızda tutalım, inancı kalmayan bir dünyaya karşı, fed alımları var, burada bizimki ne kadar sıkıştıysa, merkel o kadar, ve obamada o kadar sıkıştı,
işte eş zamanlı py de eş zamanlı liderler, eş zamanlı alıyorlar, eş zamanlı satıyorlar,eş zamanlı düzüyorlar, beyler vatandaşın cebine konmadan olmaz bu iş, önce koyn, sonra soyun bari, barakın kokuşmuş kapitalleri kurtarmayı,.....[/quote]
agacım, tam ok diyorum, ama gene anlamadıgım kacırdıgım birşey var herhalde...
abicim senin sistemine göre al değil mi durum...
sen devamlı KISA tarafındasın...
:confused:
-
900 cort 650 den kapandı...250 puvan daha....yapacak birşey yok...bu iti böyle böyle soyacagım.....
-
aaasama karımla birlikte paramı alırım bu kerizzzzden....
66 700 de....