-
birde risk anlayışımız,
çoğu zamn riski artırımını en rahat durumlarımızda zamnlarımızda herşeye hakimken herşey yolundayken yapıyoruz,..
oysa risk başka çaremiz olmadığında alınabilmeli,..
derizki risk aldım battım veya risk aldım çıktım,...
ama riski rahat ve endişesiz zamnlarımızda alırsak risk alma zamanı geldiğinde
elimiz kolumuz bağlı kalır,...
riski artırımı bence son çaredir,..
aslolan belli bir sistem dahilinde birim kontrat değişmeden takiptir,..
burada tartışılacak tek konu kullanılacak sistemin niteliğidir,..
-
[QUOTE=indregandi;499654]birde risk anlayışımız,
çoğu zamn fazla riski en rahat durumlarımızda zamnlarımızda herşeye hakimken alıyoruz,..
ama riski rahat ve endişesiz zamnlarımızda alırsak risk alma zamanı geldiğinde elimiz kolumuz bağlı kalır,...[/QUOTE]
Aynen sayın indregandi rahat zamanda risk aldım. Risk aldığımda 5.000 TL kar yazmıştım. Şimdi durum kontrolü yapamıyorum.Acaba yarında dayanıp-Gerekirse bir kaç MC- bekleyip vade sonu seçim belirsiliği geyiğine satma hikayesine mi oynasam yada game-over deyip sabah erkenden kapatsam mı hiç bir fikrim yok şu anda. Sabaha kadarda bu çileli süreç devam edecek
-
Margin Call (MC) yazdım ya. Rapte sanırsan içinden geldiği gibi anlık söz söyleme. Eskiden aşık atışmaları vardı sazlı onun gibi.
-
[url]https://www.youtube.com/watch?v=IjZ-ke1kJrA[/url]
"there are three ways to make a living on this business: be first, be smarter or cheat!"
-
sayın deniz cok geçmiş olsun.
-
Vadelilerde kaldığı yerden devam ediyor. Gap'lı açılış yarın kesin gibi. Bakalım. Neyse yatalım sabah ola hayır ola
-
-
[url]http://www.bloomberght.com/haberler/haber/1831593-piyasalar-draghinin-dunku-aciklamalari-sonrasi-alicili[/url]
Şimdiye kadar yaptıkları, ne zaman sıkışsa piyasalar para pompalıyorlar. Kimsede balondan falan bahsetmiyor.
-
700 puan artı açmışız hayırlı olsun long olanlara.
-
[QUOTE=indregandi;499654]birde risk anlayışımız,
çoğu zamn riski artırımını en rahat durumlarımızda zamnlarımızda herşeye hakimken herşey yolundayken yapıyoruz,..
ama riski rahat ve endişesiz zamnlarımızda alırsak risk alma zamanı geldiğinde
elimiz kolumuz bağlı kalır,...
riski artırımı bence son çaredir,..
aslolan belli bir sistem dahilinde birim kontrat değişmeden takiptir,..
burada tartışılacak tek konu kullanılacak sistemin niteliğidir,..[/QUOTE]
Sabah verdiğim kararla shortu sürdürmeyi düşünüyorum. Gerekirse MC'a bir kaç kurban verip haftaya taşıma niyetindeyim. Vade sonu seçim yaklaşması riskli durum diye en azından long stoplara kadar satacakaları kanaatindeyim. Evet sağlam risk aldım bakalım. Ya artı 10.000 daha kayıp olur yada 10.000 ekleyip portföyü az da olsa rahatlatırım.dng.dng.dng.dng.dng.dng
-
-
[url]http://www.radikal.com.tr/yazarlar/ugur-gurses/eurostat-sosyal-yardim-alanlar-istihdamda-sayilmaz-1457320/[/url]