[quote=medet;236532]sana güvenip longladık kar zarar ortak..[/quote]
şaka yapin demi medetcim aman ha sağlam long olmadığını söyledim daha başındayken ama sen benim sinyalle işlem yapacak biri değilsin biliyorum :)
Printable View
[quote=medet;236532]sana güvenip longladık kar zarar ortak..[/quote]
şaka yapin demi medetcim aman ha sağlam long olmadığını söyledim daha başındayken ama sen benim sinyalle işlem yapacak biri değilsin biliyorum :)
medet özeline bir bak sana zahmet
[quote=a.kaya;236548]medet özeline bir bak sana zahmet[/quote]
sn kaya okudum.. yemeğe çıkmıştım. tşk.ler. gerçekten güzel.. bence sen piremitleyerek takıl sisteme korkma kar oluştukca cesaret artar.. tekrar saol.. sağlıkla kal..
ben 2 gündür işlem yapmıorum sabah sadece 450 cort u 950 den verdim 500 poınt yeter beyaaa. dimi.. (bu spali ile hafta sonu haymana kaplıcasına gitcemmm.. saol pala öptüm..:)
[quote=Larossıan;236545][URL="http://xs.to/share-E251_4BE28ED3.html"][IMG]http://xs.to/image-E251_4BE28ED3.jpg[/IMG][/URL][/quote]
bu graf bugünkü oynanacak olası senaryonun ta kendisi kafam kağıda dökülmüş vayyy bee... pala bu kuralına göre oynar yeterki çomak sokulmasın :):)
350 den şort yazdım bakalım vercekmi
350 verirse.. 450 de verir.. çaktın.. hele bide 550 ye verirse.. çaktın..
[quote=medet;236589]350 verirse.. 450 de verir.. çaktın.. hele bide 550 ye verirse.. çaktın..[/quote]
ya verirse versin sonra ters sinyal gelirse terse geçerim bende :D o kadar basit birazcık komisyona çalışırım ama o kadarıda olsun caniimm :D
[quote=a.kaya;236591]ya verirse versin sonra ters sinyal gelirse terse geçerim bende :D o kadar basit birazcık komisyona çalışırım ama o kadarıda olsun caniimm :D[/quote]
peki öle olsun.. yürüüüü bakalım kim tutar.. ayrılda gelll.. :):):)
bu ekranı görmek pek iyi olmuyor yahu dayanamadım 125 den atladım
[quote=a.kaya;236596]bu ekranı görmek pek iyi olmuyor yahu dayanamadım 125 den atladım[/quote]
:) seni bilirim şimdi inersin.. öle palaya kurnazlık sökmez.. :)
ya aslında bugün en azından 69350 yi görmesi lazımdı bunun ama bir terslik var galiba :confused: