abi pardon.. %1.5 deel, %2 düşer...%1 olmuş bile..ehuheue
Printable View
abi pardon.. %1.5 deel, %2 düşer...%1 olmuş bile..ehuheue
vay anasını arkadaş yaa dowa bak :D kraşi..
astatron abi fed işine kadar satacaklar sonramı alacaklar vesselam para verecedi yalan mı oldu üwww karaşa bakakaldım
[quote=seagate;295215]vay anasını arkadaş yaa dowa bak :D kraşi..
astatron abi fed işine kadar satacaklar sonramı alacaklar vesselam para verecedi yalan mı oldu üwww karaşa bakakaldım[/quote]
verilere ve FED e ters yakalanma alışkanlığım var biliyon memü... böyle bakarsan DOW %1 artı yapabilir diyecem ama artık FED in piyasaları gaza getirecek diyebilecek birşeyi kaldı mı? sanmam.. en güzeli de FED a.ıklamaları ile toparlanması ama sonrasında %2 eksi falan kapaması olur..long live kraşieynseync
[quote=a.kaya;295120]Burdan sert aşağı yapabilirler silkelemek için[/quote]
kayaboss, bu mesajını atlamışım..çok şık bir mesaj:::::: eğer düşerse haklı çıkar....düştükten sonra çıkarsa, e zaten silkelemek için düşer demiştim der yine haklı çıkar:::::: haksız çıkabileceği tek durum doğrudan yükselmesi ki onda da şu denebilir "abi zaten ana trend yukarı diye tahmin ettiğim için silkeleme dedim ama adamlar silkelemeden aldılar":D:D:D:..::..:
burdan dow artıya geçerse 12.000 e kadar durmaz :D:D burdan düşerse 9000 e kadar durmaz :D:D
23 gündür ilk kez altında..haydi gözüm kraşieynseyç
[IMG]http://i51.tinypic.com/14bl1nd.png[/IMG]
Kayahan... Astatin'in şifresini nasıl çaldın bilmiyorum ama lüften geri ver... Başkasının kullanıcı adı ile crash mesajları atmak forumumuzda kesinlikle yasaktır...
.dng
[quote=Astatin;295230]kayaboss, bu mesajını atlamışım..çok şık bir mesaj:::::: eğer düşerse haklı çıkar....düştükten sonra çıkarsa, e zaten silkelemek için düşer demiştim der yine haklı çıkar:::::: haksız çıkabileceği tek durum doğrudan yükselmesi ki onda da şu denebilir "abi zaten ana trend yukarı diye tahmin ettiğim için silkeleme dedim ama adamlar silkelemeden aldılar":D:D:D:..::..:[/quote]
işin gücün benle uğraşmak asti :) ordan sert aşağı olması lazım dedim silkelemede olur düşüşde sonuçta düşüşü 400 lerde iken demişmiyim sen ona bak .dng o kadar, silkeleme olup olmadığını ise tekrar yukarı dönüp dönmeyeceğinden anlardık zaten :..:
[quote=Astatin;295230]kayaboss, bu mesajını atlamışım..çok şık bir mesaj:::::: eğer düşerse haklı çıkar....düştükten sonra çıkarsa, e zaten silkelemek için düşer demiştim der yine haklı çıkar:::::: haksız çıkabileceği tek durum doğrudan yükselmesi ki onda da şu denebilir "abi zaten ana trend yukarı diye tahmin ettiğim için silkeleme dedim ama adamlar silkelemeden aldılar":D:D:D:..::..:[/quote]
var ya senden korkulur asti cımbızla seçer gibi seçiyon işine geleni ,iyimi hiç mi haklı çıktığım yok yahu'' % 60 düşüş % 40 yukarı '' gönderdiğim grafiklerdeki dediklerimi atlıyorsun sanırım o sırada sen tersi olmasın demiştin bide... :..: :..: :..: müsait olsam sana laf yetiştirmeye çalışırdım ama işlerden fırsat bulamıyorum.:::::::::
[quote=a.kaya;295263]var ya senden korkulur asti cımbızla seçer gibi seçiyon işine geleni ,iyimi hiç mi haklı çıktığım yok yahu'' % 60 düşüş % 40 yukarı '' gönderdiğim grafiklerdeki dediklerimi atlıyorsun sanırım o sırada sen tersi olmasın demiştin bide... :..: :..: :..: müsait olsam sana laf yetiştirmeye çalışırdım ama işlerden fırsat bulamıyorum.:::::::::[/quote]
seni sevdiğimizden kayabos..aybediyon:p:p:p
60-40 dediğinden benimde yer değiştirmeleri lazım dediğimden sonra 500 puanyükseldi sanırım...:::::: yoksa yannış mı hatırlıyorum:confused::confused: belki deüüüüüü.kom
fed göreve :) e.r. fed polzzzz
hiç moral motivasyon verilmiyor be kardeşim o kadar grafik çalışmalarımızı gönderiyoz 3 kişi teşekkür ediyor geyik muhabbetlerimizde ise teşekkür adetinde patlama yaşanıyor :..: :..: :..: bak bi daha bu eşsiz grafik çalışmalarımı göndermem ona göre he::: ::: ::: grafiklerimden mahrum kalmak istemiyorsanız teşekkür butonunu tıklayınız lütfen tamam mı ulen zorla teşekkür ettirmek için tehdit ediyoz beaaa :p :p :p şaka şaka arkadeşler..
Not:Her şakanın altında bi gerçek payı vardır..::: ::: :::