[quote=unlimitted;234831]cisim hala yaklaşıyor...:..:[/quote]
kalkanları açacaz o zaman patron başka çare yok :::
Printable View
[quote=unlimitted;234831]cisim hala yaklaşıyor...:..:[/quote]
kalkanları açacaz o zaman patron başka çare yok :::
[QUOTE=RedLine;234833]Ogame den kalma Cizmek icin kullanmıstım. İnş. burada da ciserim azcıkın[/QUOTE]
kacıncı evrende oynardın ?
[quote=oguzhan;234834]Patron şu cisim çarpacaksa çarpsın benim uykum geldi sabahtandır fılat beklerim[/quote]
abey, flat eyidir.
terste olmaktan eyidir.
öncelikli hedef kaybetmemektir. kazanç peşisıra gelir...;)
[quote=YAVUZHAN;234775]pala yine kıvırtmaya başladı..[/quote]
[quote=excali;234776]Bir resmini koyup, ifşa edebilir misin?:D:D[/quote]
[quote=YAVUZHAN;234781]isterdim ama bankadayım buradan resim yapıştıramıyorum maalesef...[/quote]
Unlimitted'in resme bir bak bakalım. Senin kıvrak pala'ya benziyor mu?.kom
güzide VOBumuzda göreceli bi zayıflama görü ü ü ü üyoruuuuuuuum...::::::
evet evet görüyoruuuuuuuuummm :::
73 üzerinde olmalıydık. korelasyonu bozdu namıssızlar.
bakam hangi yöne gitçek gemi. :)
[quote=Kennym;234836]kacıncı evrende oynardın ?[/quote]
12.evren
bir arada su yurd dısındaki hizlılarda oynadim ama cok yordu biraktık sonra :)
[quote=YAVUZHAN;234824]625 puana sıkışıp kaldık..
kırılım şart..
72 bin hangi yöne terkedilecek bakalım ?[/quote]
YAVIZIM,
Aslında bugün oyneşdiğimiz yerin 1000 pivan aşağısında olmamız ilazımdı ama vermiyor,verincede oynatıyor orasını burasını...:::
[QUOTE=RedLine;234843]12.evren
bir arada su yurd dısındaki hizlılarda oynadim ama cok yordu biraktık sonra :)[/QUOTE]
angaradan mısın hele ? bakanlıklardan .. nıckıne ıstınaden soruyorum bı tanıdık gıbı geldın de ..
ben de 3. 4.evrende oynardım evvelden..
[QUOTE=EMEKDAR;234846]YAVIZIM,
Aslında bugün oyneşdiğimiz yerin 1000 pivan aşağısında olmamız ilazımdı ama vermiyor,verincede oynatıyor orasını burasını...:::[/QUOTE]
Patron o konuyu hiç açma cuma sat dörtten sonra işim çıktı bugün son gün her
türlü dalavere olur dedim benim aklımdaki kapatacağım fiatları görmüş ekran başında olmadığım için kapatamadım.
Sabah bekledim oraya gelirmi diye gelmedi.Bende kapadım fılat bekliyom.Ama bi taraftanda palaya bileniyorum hıncımı almam lazım.
[quote=EMEKDAR;234846]YAVIZIM,
Aslında bugün oyneşdiğimiz yerin 1000 pivan aşağısında olmamız ilazımdı ama vermiyor,verincede oynatıyor orasını burasını...:::[/quote]
he ya yedi dow un cuma kapanışını..
aksi olsa 1000 puan yukarı gab allahın emri olurdu..
[quote=unlimitted;234842]güzide VOBumuzda göreceli bi zayıflama görü ü ü ü üyoruuuuuuuum...::::::
evet evet görüyoruuuuuuuuummm :::
73 üzerinde olmalıydık. korelasyonu bozdu namıssızlar.
bakam hangi yöne gitçek gemi. :)[/quote]
atılgan ses ver :..:
[quote=Kennym;234854]angaradan mısın hele ? bakanlıklardan .. nıckıne ıstınaden soruyorum bı tanıdık gıbı geldın de ..
ben de 3. 4.evrende oynardım evvelden..[/quote]
Yok malesef istanbuldayim ::)
Azcık kısaldım stobum yakın bakalım ne yapacak
apsd 10 bine geldi neredeyse..
bu gece dow iyi kapanış yaparsa yarın short lar badem olur :)
[quote=YAVUZHAN;234862]atılgan ses ver :..:[/quote]
kıpraşmayan piyasada poz alınmaz abey.
para pozda bekleyeceğine cepte beklesin. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
off_topic
msn messenger'in fotoğraf veya dosya gönderme'de default klasör seçeneğinin "my documents" değil de istediğimiz bir klasör olarak ayarlanmasının yolunu bilen var mıdır?
[quote=unlimitted;234867]kıpraşmayan piyasada poz alınmaz abey.
para pozda bekleyeceğine cepte beklesin. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/quote]
atmosferden çıkacaz gibi :)
10000 poz actı gene namıssız , yakıtı bol tuttuguna gore soluksuz bır hareket gelecek demektır.. teyooo sıstemden gelen sınyale sadık kalırım bu saatten sonra saatlık ıcın gecerlıdır... 5 dk nan 3 dakkaynan ısım olmaz garı...
cuma günüde üff püff nasıl vade sonu falan derken 2500 puanlık bi marjla git-gel yapmıştı pala..
bugünde yaparmı ki ?
[quote=YAVUZHAN;234872]atmosferden çıkacaz gibi :)[/quote]
Saylonlular tepecekmiş..
[quote=unlimitted;234870]off_topic
msn messenger'in fotoğraf veya dosya gönderme'de default klasör seçeneğinin "my documents" değil de istediğimiz bir klasör olarak ayarlanmasının yolunu bilen var mıdır?[/quote]
seçenekler- dosya aktarımı- değiştir
[quote=SQ;234883]seçenekler- dosya aktarımı- değiştir[/quote]
teşekkürler.
[quote=unlimitted;234867]kıpraşmayan piyasada poz alınmaz abey.
para pozda bekleyeceğine cepte beklesin. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/quote]
Açulur açulur,niye açulmasın,paketinmi varki düşsün....;):::
yeni en düşük yaptık..
dow 0,5 + da iken çakmaları enteresan..
sıkıntı çoook büyük 72725 short devam
[QUOTE=oguzhan;234864]Azcık kısaldım stobum yakın bakalım ne yapacak[/QUOTE]
Amanında kapandım
bereket versin
[quote=YAVUZHAN;234896]yeni en düşük yaptık..
dow 0,5 + da iken çakmaları enteresan..[/quote]
Yuvarlak çöte yuvarlanıyor...şşşşş.yuvarlakya...;).:cool::cool:
[quote=EMEKDAR;234889]Açulur açulur,niye açulmasın,paketinmi varki düşsün....;):::[/quote]
tercih meselesi elbet. :D
[QUOTE=YAVUZHAN;234896]yeni en düşük yaptık..
dow 0,5 + da iken çakmaları enteresan..[/QUOTE]
tüm gün bunu bekledi herhalde...
credit kusarsa dikkatli olmak lazım gelir...
benim para-metrelerime göre bu çakış anlamsız...anlamsız çakışlardan hoşlanmam... :)
garanti 7 15 kalkarsa flat geceye kalkmassa short girecem
[quote=unlimitted;234910]credit kusarsa dikkatli olmak lazım gelir...
benim para-metrelerime göre bu çakış anlamsız...anlamsız çakışlardan hoşlanmam... :)[/quote]
Anlamlımı anlamsızmı,bakalım....;)
[quote=unlimitted;234910]credit kusarsa dikkatli olmak lazım gelir...
benim para-metrelerime göre bu çakış anlamsız...anlamsız çakışlardan hoşlanmam... :)[/quote]
Anlamsız çakışlar daha manidar daha bir derin şeyler ifade ediyor+.
Parti kapatma ile ilgili kanun teklifi 327 oyla KABUL EDİLMEMİŞ..
[QUOTE=unlimitted;234910]credit kusarsa dikkatli olmak lazım gelir...
benim para-metrelerime göre bu çakış anlamsız...anlamsız çakışlardan hoşlanmam... :)[/QUOTE]
Patron banada öyle geliyor ama
aklıma bide şu geliyor bu gece dow düşecekmi bilyosun bunların herşeyden haberi var bekleyip görecez.
[quote=last trader;234919]Anlamsız çakışlar daha manidar daha bir derin şeyler ifade ediyor+.[/quote]
Yahuuuuu...anlayamadınızmı hala.....:cool:
garanti kalktı vob tınlamadı hayırdır inşallah,bir oyun var ya bu işte yarına belli olur artık
[quote=EMEKDAR;234924]Yahuuuuu...anlayamadınızmı hala.....:cool:[/quote]
yok abi anlamadım dow artı biz eksi yakışmıyor bize
[quote=EMEKDAR;234918]Anlamlımı anlamsızmı,bakalım....;)[/quote]
paşam, anlamı sonradan yüklemeleri benim için bişey ifade etmez. ben teknik çalışırım.
her bi halt yükselirken bizim piyasadaki düşüş iç dinamik kaynaklıdır. onun mahiyetine bakarım. mahiyeti mühim değilse, geçiniz pelanın dökme bahanesidir derim...
mühimse, ki bizim güzide vob'umuzda mühim iç dinamikleri ne kadar taktıkları bellidir, o zaman dünya piyasalarından ayrı olarak VOB grafiklerine bakarım.
en son VOB grafiğini ne zaman açıp çizgi çektim hatırlamıyorum bile...yakın geçmiş yorumlarımdan (yakından kastım minimum 6 aydır) 1 tanesini bile VOB grafiği ile yapmadım.
varın hesap edin. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
[quote=last trader;234928]yok abi anlamadım dow artı biz eksi yakışmıyor bize[/quote]
Yakışır niye yakışmasında,terside çok oluyordu...durumu anlamadıysan frekans değiştir diğer kanala geç....:::