misal eğer biizmki +1000 falan açaydı, çok çok yüksek ihtimalle verecekler derdim...ama şinci bir şy diyemiyorum:)
Printable View
misal eğer biizmki +1000 falan açaydı, çok çok yüksek ihtimalle verecekler derdim...ama şinci bir şy diyemiyorum:)
[quote=unlimitted;183130]ı ıh. köpeng balığı o.
airjaws diye arat google'da. ;)[/quote]
Efiksçinin avatar akvaryumda senin yüzünden mi balık yok..??.kom.kom
250 gapandı uzunlar..550 beklıodum ama,yeter...
[quote=nunu;183131]gunaydin,
bizim vob da iki milim dusse incileri dokulecek.[/quote]
Cuma opsiyonların son işlem günüymüş.
Hiç haber vermiyosunuz??:p
70.050 cıvarına gevsetebılır bı...
cuma günü piyasaya girilen onca para göz ardı edilmemeli , garip bi şekilde gecen hafta giren para arttı yuksek mıktarda demek oluyor ki hem not artırımı hem de baska bi beklenti var.. bunun sebebi not artırımı sabah gelmesine karsın ogleden sonra da ortalamanın uzerınde para gırısı yasandı 18 m ytl gıbı bı tutardı yanlıs hatırlamıyosam.. sımdı bu adamlar mikmeyecekleri esege ot vermez haliyle bu haftada garip bi hafta olucak ve yukarı basılacak gıbı duruyo pıyasalar.. sabırlı olursak hem şirinleri gorur hem de bu denyoları yukardan shortlayabılırız gıbı.. bıde su ımf ısının belırsız bırakılması sırf bu elemanların taktıgı gıbı gorunuyo..
[quote=excali;183135]Cuma opsiyonların son işlem günüymüş.
Hiç haber vermiyosunuz??:p[/quote]
opsiyonlarin son islem gunu olmasi neyi ifade ediyor ki? hepsi hikaye...
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=a-cJ2OaJdD4[/URL]
Dar gelir voborsam dar gelir,
Palama bu endeks dar gelir,
[quote=nunu;183138]opsiyonlarin son islem gunu olmasi neyi ifade ediyor ki? hepsi hikaye...[/quote]
Takas ve makas hikaye derdim hep..buna opsiyonları da dahil etmek lazım bu durumda ...ama kafiyesi bozluyor... üwww
[quote=Astatin;183132]misal eğer biizmki +1000 falan açaydı, çok çok yüksek ihtimalle verecekler derdim...ama şinci bir şy diyemiyorum:)[/quote]
cuma günkü fikrimi halen koruyorum.
+gap, - kapanış.
yakışır...
[quote=excali;183133]Efiksçinin avatar akvaryumda senin yüzünden mi balık yok..??.kom.kom[/quote]
öhmm..:..:
[QUOTE=martoniki;183119]Bu kadar olumlu piyasa yabancıların pozisyon kapamaları için de ideal atmosfer olabilir..
Son birkaç gündür özellikle GARAN, ISCTR ve AKBNK'taki satıcıları incelerseniz yabancıların satışta olduğunu göreceksiniz..[/QUOTE]
bıde ımkb de de yenı bı opsıyon acıldı varyant muhabbetı cuma gunu haberını koymustum.. yaf sankı cok ılıskılı bu olaylar.. yanı hersey belırlı bı plan cercevesınde ılerlenıyomus gıbı..
[quote=nunu;183138]opsiyonlarin son islem gunu olmasi neyi ifade ediyor ki? hepsi hikaye...[/quote]
Büyük oyuncuların bu hafta bir yöne zorlayacaklarını düşünüyorum(aldıkları opsiyon yönünde). Yanılıyor muyum??(Amerika piyasaları için)
[quote=excali;183143]Büyük oyuncuların bu hafta bir yöne zorlayacaklarını düşünüyorum(aldıkları opsiyon yönünde). Yanılıyor muyum??(Amerika piyasaları için)[/quote]
evet, belli bir yone gitme ihtimali cok yuksek olur ama hangi yone? opsiyon piyasasini cozumlemek zor istir, finansal muhendislik gerektirir ki ayri bir doktora dalidir.:::.
Günaydın! Forumun güzel insanları!
Bugünkü ayu marşı ritmik basit bişi olsun dedim..
[U][COLOR=#22229c][URL]http://www.youtube.com/watch?v=-Bv0cRdT-lo&feature=related[/URL][/COLOR][/U]
[U][COLOR=#22229c]sonuna kadar izlensin..gönüller hoş olsun[/COLOR][/U]
hohohohohoho..bu mu Saruman..hepsi bu kadar mı...
[quote=Astatin;183147]hohohohohoho..bu mu Saruman..hepsi bu kadar mı...[/quote]
çitliyom .. çitliyoomm.. Popom kuru kalıyoo...kom.kom
nasıl bi yedirme işlemidir o yaf oyle.. 2000 poz 5 dkkda
[quote=excali;183148]çitliyom .. çitliyoomm.. Popom kuru kalıyoo...kom.kom[/quote]
69150 kırılsın ve yeni bi çağ başlasın:..::..::..:
Asticim Safiyeleri karıştırdın galiba....
[URL]http://video.eksenim.mynet.com/grangift/Safiye_Ayla_Cile_Bulbulum_Cile/98472/[/URL]
[quote=Kennym;183149]nasıl bi yedirme işlemidir o yaf oyle.. 2000 poz 5 dkkda[/quote]
Haşırtos diyoruz ona kısaca
Sn unlimitted ve sn halojeni tebrik ederim... YYSD...
Buarada herkese günaydın :D
Betonlayan betonlayana..Soguk hava ama dikiliyoruz sort beton..
Pasta yazan arkadaşa teşekkür şimdiden.
112 ema 15 dk 69450
69.600/70.100 arasında bir süre oyalanabilir.. aşırı sert oldu bu gevşeme..
zavalli sakine:::
69.300 den long... pişşttt queenn nerdesin..:::
[quote=Astatin;183129][B]Şimdi çok enteresan bir durum oldu[/B]...Hem klasik hem enteresan..Forumlarda TV programlarında v.b.de, iyi haberleri yada olasılıkları gerekçe gösterip long tabiki long bir tanem diyenler kadar, evet bu haberler olasılıklar var ama bunu maldan çıkmak için kullanacaklar flat tabiki yada sat tabiki bir tanem diyenelr de var...şincuk oyun teorisi ile pala'nın ***do action yeteneğini bir arada düşündüğümüzde, [B]iki düşünce sahibinin de kendini bir haklı bir haksız hissedeceği hareketler göreceğiz...ki tepişken küçük yatırımcı hatalı işler yapmaya zorlanmış olsun..[/B] bence çok geniş marjlarda faynı distrübiyşın yaşayacağız... sistemler çarpılacak...feeling trader lar götürecek malı..[/quote]
dediğin çıktı Astatin kardeş TEBRİKLER.brv bu tür yorumlarını özlemişim
serbest düşüş mübarek..
Pasta yok muı sabah sabah kardeşler..Kim çiçek dikiyor kim betonluyor.
[QUOTE=KIZILAGA;183161]Pasta yok muı sabah sabah kardeşler..Kim çiçek dikiyor kim betonluyor.[/QUOTE]
efg 1850 adet betonladı
Şuanda tam MOST seviyesindeyiz, bakalım kırılacak mı? Ayrıca ascal geçici Sat veriyor 1 dk kaldı...
[B]
Pascal SAT verdi...
MOST kırıldı...[/B]
garanti, cuma açtığı kısaların 5.000 e yakınını kapattı
Diğer farkı 1500 sözleşme long lehine
Garanti 4765 net alışta Efg 1900 net satışta Credit 1000 net satışta
Kısaca pasta özeti budur
[quote=Cerphin;183162]efg 1850 adet betonladı[/quote]
AMANın efg betonlsadıysa huylanırım..Kotu oldu bu.
çalkala yawrum çalkala piyasayı...450 kısa...
[B]Düşmüyo lem bu:D:D:D:D[/B]
Günaydin arkadaslar...
Bol kazanclar
Gene oynuyor hikaye.
teknik uyumsuzluk düzeltmesi devam ediyor.