Heyecana kapılmamak lazım
Bu hareketler aşağıdan mallanma hareketleri olabilir.
Yemez bu ind. bu hareketleri..
Ama sağolsun iyi bu pala imkan tanıdı..
Printable View
Heyecana kapılmamak lazım
Bu hareketler aşağıdan mallanma hareketleri olabilir.
Yemez bu ind. bu hareketleri..
Ama sağolsun iyi bu pala imkan tanıdı..
69825 sağlam destek miş gibi duruyopr şimdilik 70625 de direnç oluştu bakalım ne yöne kopacak..% 80 aşağı % 20 yukarı :D aman ha medetcim gene ters indik alma beni ha :D bu benim atmasyon düşüncelrimdir
%50 flatladım aşağıdan.
ulan pala ne inatçısın he pariteye bak dışarıya bak bide bize bak sanki görende bu ülke dünyanın en büyük ekonomisine sahip bir ülke sanacak yahu capon bile % 3 göçerken biz nerdeyse artıya geçiyoz :D pala pala alkış sana .kom
anlaşılan göçüşü göstere göstere yapmayacak pala bir anda uzun bir barla yapacak belkide normalde 2 günde 5000-6000 puan şu şartlarda göçmesi lazımdı dışarıya paritye ve içeriye rağmen ama tutuyorlar sanki acaba para girişi varmı borsaya gören varmı arkadaşlardan.
[quote=Larossıan;236401]%50 flatladım aşağıdan.[/quote]
erken değil mi ?
DİĞER %50 flat bir süre flat izleyeceğim.
69825 kırılırsa ve kırıldıktan sonra 45 dk altında kalsın bak nasıl göçüyor o zaman :..:
hem ayılar hem boğalar tedirgin şu anda ne piyasamız varmış be dedirtiyorlar dünyaya meydan okuyor pala ve adamları :)
[quote=medet;236417]erken değil mi ?[/quote]
Şimdilik takip yukardan imkan tanıyacakmı diye bakacağım.
Tepki ind. beni rahatsız eder...
Benim portföy biraz kalabalık olduğundan dikkate almak lazım.
günaydın,iyi seanslar !
[quote=Larossıan;236423]Benim portföy biraz kalabalık olduğundan dikkate almak lazım.[/quote]
haklısınız .. siz daha ii bilirsiniz.. sadece bugünün farkı gündem çok olması.. artı benim izlenimim aşırı feyk yapacak duruma geçmedi hacimli kağıtlar düzeltme olabilir.. pala bu abarta bilirde..