Bir sportife bakıyorum, bir avrupaya bir voba...
En sonunda yüzüm bu hale geldii...
[IMG]http://www.planetcalypsoforum.com/gallery/files/8/4/0/5/1116cat.jpg[/IMG]
Printable View
Bir sportife bakıyorum, bir avrupaya bir voba...
En sonunda yüzüm bu hale geldii...
[IMG]http://www.planetcalypsoforum.com/gallery/files/8/4/0/5/1116cat.jpg[/IMG]
halen kısa durmaya devam ancak kontra bir hareket ihtimali artıyor finalde sanki ?
[QUOTE=ATHLON;381014]b tek bar satışlar..3 haftadır süregelen..sonnası alışlar trendle..hala düşünüorum...hmmmm:)[/QUOTE]
patron ne zaman tamamlanır bu bektestler :..:
[QUOTE=The Tatar;381020]halen kısa durmaya devam ancak kontra bir hareket ihtimali artıyor finalde sanki ?[/QUOTE]
datar kaptan "cari açığı kapatcak kadar petrol bulduk" haberi gelebilir.. ya da beklentisi satın alınıyo olabilir. zira baska beklenti yok.. haa ülke sağlam.. dinamkler falan dersen o ayrı... :D...dikkat .. .dng
asti patron teslimmi oldun yoksa ?
ondanmı yazmıyorsun :)
gorkutuyosun bak böyle sessiz kalarak :)
[QUOTE=mosyo2000;381022]datar kaptan "cari açığı kapatcak kadar petrol bulduk" haberi gelebilir.. ya da beklentisi satın alınıyo olabilir. zira baska beklenti yok.. haa ülke sağlam.. dinamkler falan dersen o ayrı... :D...dikkat .. .dng[/QUOTE]
o tarz yalanlara inanmıyorum ben patron petrolle herşey hallolsaydı dubai krize girmezdi evvelsi sene..
[quote=The Tatar;381021]patron ne zaman tamamlanır bu bektestler :..:[/quote]
dalton bana der ki ,dün öğleden sonra yarım pozisyon açtıın uzunları hala tut...:)
bu garan ın 6,38 ini bi türlü paylaşamıyorlar... ne varsa biri veriyor diğeri alıyor yada kendi alıyo ve veriyor..
tahvilden çıkıp reele gelen bir yabancı...son vurguna hazırlanıyor..mb nın restine karşılık rest çekiyor...bana dolarlarımı vermediğin sürece dolar ı da tutacam,piyasayı da diyor..olan senin uzun vadelilerine olur diyor...velakin dolar düşmediği sürece piyasa düşmeyecektir...mb ile yabancı arasındaki savaştır bu...
[quote=The Tatar;381023]asti patron teslimmi oldun yoksa ?
ondanmı yazmıyorsun :)
gorkutuyosun bak böyle sessiz kalarak :)[/quote]
Fena sipekilasyon dolaşıyor piyasada.. Prenses Karolin'in odasındaki yılan, astidevran sultanı sokmuş diyolar, patron....dng
aslında mb, çok başarılı bir gizli faaliyet uygulamıştır...mali politika ,yabancı nın beklediğinden daha başarılı olmuştur 3 sene içinde...bakalım mb daha ne kadar dayanacak...velakin borsamız ne kadar yükselirse sonrasında o kadar daha agresif düşme durumuna maruz kalabilir...çünkü mb, kendisine ait olmayan hibe dolarlarını vermemek için savaş veriyor yabancıya..
imkb-100 de koca 2 li tepe ilk kırılışda 48000 de dip yaptı..
2 dip 38.000
3. dip 28.000 de beklerim..
dolar 2.200 olunca...28.000 de(1.2 cent) dip olmnuş olacak..
28.000 de ne var ne yok satıp,hisseye gömüleceğim..
ben stop yazıp çıkıyorum..
68050 den kısa..
stop 68450 de..
kolay gele patronlar..
[quote=The Tatar;381032]ben stop yazıp çıkıyorum..
68050 den kısa..
stop 68450 de..
kolay gele patronlar..[/quote]
Hipodrom havası alıp mı gelecen , patron??
ABD'DE EYLUL AYI SANAYI URETIMI YUZDE + 0.2'DEN YUZDE -0.1 REVIZE EDILDI
-MATRIKS-
insan diilsiniz ya...kim verecek bunun hesabını..göz göre göre spekulasyon..
[quote=excali;381033]Hipodrom havası alıp mı gelecen , patron??[/quote]
sevgili excali ,bir de bi yorum versen aradabinde bir flan...yol göstersen bizlere az ..:)
[quote=ATHLON;381035]sevgili excali ,bir de bi yorum versen aradabinde bir flan...yol göstersen bizlere az ..:)[/quote]
Olsa kendime yorum yapcem. Susiyim. Yorumları sen yap...
[quote=excali;381036]Olsa kendime yorum yapcem. Susiyim. Yorumları sen yap...[/quote]
setafurullah abi...
büyüümsün..önce sen..:)
[IMG]http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/448287242.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1321452769&Signature=PmFALMayxFkak9zPxOKH%2FT4l%2BJg%3D[/IMG]
[URL]http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/448287242.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1321452769&Signature=PmFALMayxFkak9zPxOKH%2FT4l%2BJg%3D[/URL]
:..:
celdum hacılar..yok valla hala şortum..ü[url]www..[/url] vaayy..mösyö lonka dönmüş.. vay hain gaddar vay..ü[url]www..[/url].
,
şşş bankırket, analiz yok hacıex.. pala yı kucağa alıyosun soğumaya başladığı an hemen kucaktan atıyosun, taki bir daha ki puan alma fırsatına kadar..yapılabiliyossa tabi...üühühhüü
vay arkadaş,
Pala, di tatarın sitobunu furdiiiüüüüüüüüü
[quote=excali;380952][B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR....lelele.lelele.lelele[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][COLOR=#a0522d][IMG]http://www.goodeveningworld.com/wp-content/uploads/2010/09/groom-your-cat.jpg[/IMG][/COLOR][/U][/B][/quote]
hacıex, resimdeki kim:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[quote=Astatin;381042]hacıex, resimdeki kim:rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/quote]
Masöz...:::
Yalnııız, Hürrem'e benzemiyor mu?
[quote=ATHLON;381037]setafurullah abi...
büyüümsün..önce sen..:)[/quote]
yok abi.. yok neymiş "su küçüğün, söz büyüğün".. külli yalan.. şu hayatta edindiğim bilgi şudur ki, her şey büyüğün... su, söz, para v.s. ayrıca boyu değil işlevi hikayesi de lüzumsuz bir paradigma ve gandırmaca..çünkü boy işlevi belirliyor...boy yoksa işlev de yok(ivrençleşmeyin sakın, ben beyin den bahsediyorum:o..bunu yemediyseniz serçe parmağından bahsediyorum diyeyim, onu da yemediyseniz apartman yüksekliğinden bahsediyorum diyeyim.. yok bunu da yemeyen ne halt yerse yesin..zaten bu cümleden sonra sanırım herkes ilk 3 alternatifden birini yemiş görünür)
uzunlar 450 flat..bereket vere..
[quote=excali;381043]Masöz...:::[/quote]
le yok..ben kediyi sordum..kızı niye sana sorriim..sonuçta sen de kedisin, tanırsan kediyi tanırsın kızı nerden bilcen....dng
[quote=ATHLON;381045]uzunlar 450 flat..bereket vere..[/quote]
Haciiiipedro,
Sağa bişi diiimmi, bu gadar baskı bu gadar ama bu kadar güçlü gösterilen bir borsa ya hakkaten güçlüdür ya da süper kamuflaj uygulanıp arkadan dolanma hazırlığı var... As usual:p, ben ikincisi diyorum...On-line veri ile ekran illüzyonu yapıyor bence Palatron...
[quote=Astatin;381046]le yok..ben kediyi sordum..kızı niye sana sorriim..sonuçta sen de kedisin, tanırsan kediyi tanırsın kızı nerden bilcen....dng[/quote]
Kendimi mi soruyon, bana?.dng.dng
[quote=excali;381048]Kendimi mi soruyon, bana?.dng.dng[/quote]
vay ballı:D:D:D:D annadım neden öğleden önce olmadığını:o
[quote=Astatin;381049]vay ballı:D:D:D:D annadım neden öğleden önce olmadığını:o[/quote]
Sen niye öğleden sonra yoksun???:..:
[quote=excali;381050]Sen niye öğleden sonra yoksun???:..:[/quote]
yoo..benim yokluğum belli belirsizdir...canım ne zaman isterse....o zaman yokum:D:D:D:D
herşeye rağmen gorkuyorum
[quote=Astatin;381047]Haciiiipedro,
Sağa bişi diiimmi, bu gadar baskı bu gadar ama bu kadar güçlü gösterilen bir borsa ya hakkaten güçlüdür ya da süper kamuflaj uygulanıp arkadan dolanma hazırlığı var... As usual:p, ben ikincisi diyorum...On-line veri ile ekran illüzyonu yapıyor bence Palatron...[/quote]
patron yarın kesin başlamaları lazım eğer başlııcaklarsa..yarın da güçlü kalırsa kıllanırım had safhada...ben gugun den 1/3 kısaldım demin..:))hadı bakalım ..
[quote=Astatin;381052]herşeye rağmen gorkuyorum[/quote]
En güzel gap, eksi gap mıdır, Balıkbank başkanım??;)
güzelmiş bayaa..kedi yani..:)
Bazı kaatlarda kademe düşürmeye başladılar...
PALA PALA,
Bu ekran oyunları bu on-line veri izleyenlere illüzyon yapma olayları seni zengin yapabilir ama gral yapmaz....
bu akşam da hürrem var ha... napalım aftlopedro, prenses fortuna ölti...mecbır hürreme döndük
neaaaaaaaa...fortina öldü mü???ne ara yahu..?uwwww...yarın ayu bayramı olacak gibi patronaj....kısalar 3/5 oldu...
[quote=Astatin;381057]PALA PALA,
Bu ekran oyunları bu on-line veri izleyenlere illüzyon yapma olayları seni zengin yapabilir ama gral yapmaz....
bu akşam da hürrem var ha... napalım aftlopedro, [B]prenses fortuna ölti.[/B]..mecbır hürreme döndük[/quote]
Nerden bilion?:confused:
[IMG]http://www.comicbookmovie.com/images/users/uploads/9357/Batman-4-Black-mask.jpg[/IMG]
Asidik bubaaaa...
Bu resim sana gider mi?
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR VOBORSA....brv.brv.brv[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
ranamaz.....ranmamalı....ranma..üwwwww:Düüü:D