76500 isterik hatta 76125 isterükkk
Printable View
76500 isterik hatta 76125 isterükkk
sn negro makinadan şüphe yokda yönü izleyerek yakalamak her zaman tutmuyor...
[QUOTE=negrolino;360097]bu işlemleri makinalara karşı yapıyorsunuz beyler hisleri yok rakamlara göre hareket ediyorlar siz ne diyorsunuz vay be 500 taneye verdi yada 1000 taneyi aldı ama karşınızdaki okumuyor sayıları hesaplıyor olay bu yaklaşık 6 aydır bunu izliyorum ve hep doğru işlemler yaoılıyor düşecekse düşüyor çıkacaksa çıkıyor olay bu izleyin bana hak vereceksiniz[/QUOTE]
konuyu biraz daha açarmısın
[quote=cozbek83;360096]Bu VOB la ilgilnemeden önce Forexe meraklı şekilde bakar girmeye niyetlenirdim, sonra bir üstadım beni kaldıraçlar vede normal hareketlerden ötürü VOB a teşfik etti, birkaç senedir böle devam ederken son günlerde VOB un birkaç hırsıza kaldığını düşünmeye başladım, 3-5 ay deneme hesapları vede araştırmadan sonra Forex için kararımı verecem, orda en azında dünya piyasası söz konusu...[/quote]
[quote=Se_M;360103]sn negro makinadan şüphe yokda yönü izleyerek yakalamak her zaman tutmuyor...[/quote]
yöne bakmayın sadece toplam alıcı ve satıcıya bakın
[quote=oguzhan;360104]konuyu biraz daha açarmısın[/quote]
daha açık nasıl olabilirim önce imzamı değiştirmem lazım bekleyin lütfen
[quote=negrolino;360105]yöne bakmayın sadece toplam alıcı ve satıcıya bakın[/quote]
yani top. alıcı veya satıcı hangi çoğunluktaysa yön tersi demek istyor negro... doğru anladıysam tabii
ben bu makinaların işlemlerini bire bir gözümle gördüm aracı kurum ismi açıklayamayacağım ama yerli değil ve adamlar sadece kademelerin üstüne işlem yapıyorlar sadece işlem yazıp işlem siliyorlar o kadar
peki parayı ne ara kazanıyorlar? ben bişey anlamadım bu işten.
[quote=negrolino;360108]ben bu makinaların işlemlerini bire bir gözümle gördüm aracı kurum ismi açıklayamayacağım ama yerli değil ve adamlar sadece kademelerin üstüne işlem yapıyorlar sadece işlem yazıp işlem siliyorlar o kadar[/quote]
[QUOTE=Se_M;360107]yani top. alıcı veya satıcı hangi çoğunluktaysa yön tersi demek istyor negro... doğru anladıysam tabii[/QUOTE]
bende tersini anladım yani alıcı çoğunlukta ise veriyorlar düşüş oluyor.
satıcı çoğunlukta ise alıyorlar yükseliş oluyor.
doğrumu anladım bilemedim.
benim mtrx. zaten derinlikli olmadığından sadece 6 kademe görebiliyorum. toplam alıcı ve satıcıyı zaten göremiyorum. arada bu noktada basit uyarılarda bulunursanız oldukça makbule geçer sn negro..
[quote=oguzhan;360111]bende tersini anladım yani alıcı çoğunlukta ise veriyorlar düşüş oluyor.
doğrumu anladım bilemedim.[/quote]
aynı şeyi söylüyoruz zaten..:)
[quote=oguzhan;360111]bende tersini anladım yani alıcı çoğunlukta ise veriyorlar düşüş oluyor.
doğrumu anladım bilemedim.[/quote]
doğruuuu