-
merabalar kuzu ve ahalisi...
yoktum yeni geldim...
agayı biraz yolmuşsunuz sevindim...
stopsuz olmak ayrı bir zenaat .. sağolsun guzum öğretti...
şimdi
makas ve takas diyelim..
alan...8500 (heyy maşallah)
satan 2600
satan kim.. garan 6300 adet... dün aldıklarını satıyor demek ki..
çok detay gerek yokk.. bu alış satış durumuna göre mal süzülmeye devam eder...
denge değişirse yazarım...
-
[QUOTE=prodrive;216067]Bozo geri gelsin. Eminim forumu okuyor. Bozonun varlığı ve projeksiyonları bu forum için çok önemli ve değer katıyor. Buradan ona hep beraber çağrı yapalım.
Sevgili Boz Ayı lütfen geri gel....[/QUOTE]
Evet.. Sevgili BOZAYI ısrarla seni bekliyoruz..
Sen Kuzuma bakma.. Ben onun ipkiniliresimlerini yayınlıycam burda...lelele Sen olmazsan olmaz..
-
[quote=indregandi;216086]ula guzzu bende bu zühtüyle senin aranda aynı baği kurmuştum, ula dün o on du, sen off dun, ....[/quote]
zühtü ile bozo arasında ki bağlantı benimde dikkatimden kaçmadı..
ancak..
yazı sitilleri farklı.. ya adamlar farklı .. yada adam eyi oynuyor..
emme ben yinede...
bozo nun olmasını isterim çünkü
bozo mu zozo mu demek cinaslı kafiye yaratıyor..
-
cathy....gelemez...kaybetti...zavallı bi oglan o....ha ha ha
-
[quote=küçük_k;216089]merabalar kuzu ve ahalisi...
yoktum yeni geldim...
agayı biraz yolmuşsunuz sevindim...
stopsuz olmak ayrı bir zenaat .. sağolsun guzum öğretti...
şimdi
makas ve takas diyelim..
alan...8500 (heyy maşallah)
satan 2600
satan kim.. garan 6300 adet... dün aldıklarını satıyor demek ki..
çok detay gerek yokk.. bu alış satış durumuna göre mal süzülmeye devam eder...
denge değişirse yazarım...[/quote]
sonuç şu buraların herkes kıymetini bilsin, ve ne pozdaysa iyi değerlendirsin ha, bu gün delikanlının harman olcağı günler, dün neydi gözyaşı ve ciyak vardı, dün rulet vardı,.....
-
[quote=küçük_k;216091]zühtü ile bozo arasında ki bağlantı benimde dikkatimden kaçmadı..
ancak..
yazı sitilleri farklı.. ya adamlar farklı .. yada adam eyi oynuyor..
emme ben yinede...
bozo nun olmasını isterim çünkü
bozo mu zozo mu demek cinaslı kafiye yaratıyor..[/quote]
küçük k, bu kuzu üstat mandrake gibi adam, bu efede olur, kazım borazanda olur, şu şalvar mı tulummu dedi ya, ben ilk orada işkillendim,
en son maxsimusdu, bu ne dimek guzu lönkde olabilir demek, ..guzzu bu, mandrake gibi,.....
-
gelecegi zamanı söylüyeyim cathy....
ya 70 000 e çıktıgımızda...gelip ben 67 400 de satmıştım diyecek...dün yani öyle yazmıstı...
yada 64 000 e indigimizde gelip...ben dememişmiydim diyecek....
yani iki ucuda acık...o yüzden şimdi gelemez...erkekse gelsin...YAPAMAZ.
-
[quote=indregandi;216086]ula guzzu bende bu zühtüyle senin aranda aynı baği kurmuştum, ula dün o on du, sen off dun, ....[/quote]
[quote=jani;216082]bozoyla...bizim muglalı zühtü arasında bi bag var....bozo oldumu o olmuyor....bozo yoksa o var....biri çok yaslıyım diyor....digeri çok gencim diyor...
bele beynimin içinde...bu iki usagın halleri halden hale geciyor....
yannıs anlamayın....guzu bu boru deeelllll.....[/quote]
forum paranoyaklaşmaya başladı git gide:))) güzel güzel bu üretkenliği tetikler.....
-
şimdi böyle bir şey varsa ben forumdan açarım, naş naş, yani adam lönk olupta cört bağırıyorsa,
-
Zühtüüüü ortadowx depeye bakıyooo hala, zühtü bu depede taşıdığı lönglerin taşıma maliyetini yani zararını zıfırlayacak, zühtünün gözü yükseklerde yeterki savcı ortaya çıkmasın, çıkarsa zühtü bu kadar kar yeteee deyip dinlemeee çekilirr
-
275 falatım, 475 den, 425 falatım 625 den cört yönünde istihdam oldu, diğer falatlarımda tutucuyum, izleyecem piyasayı,....
-
[quote=indregandi;216103]şimdi böyle bir şey varsa ben forumdan açarım, naş naş, yani adam lönk olupta cört bağırıyorsa,[/quote]
strateji vermeyip terste kalıyosa adam bide o zaman palanın adamıdır derim emme zühtü foruma girdiği gün 64000di, %80 realzede etti buna rağmen 66675 yanıyo fellik fellik...
TİKKATTTTTT fiyat gidiyooo emme pasta da eş yogggg nedenn bu zühtüye göre ortadowxxx depe...kalıcı değell inecek burası...