[quote=erkmen;167468]al kuzum fx ci yok herhalde...
istediğin bu herhalde
[IMG]http://www.fotografekle.com/image-569C_4B067532.jpg[/IMG][/quote]
bunu kırdıgı yönün aksine gidecektir....bi tuzakla....
Printable View
[quote=erkmen;167468]al kuzum fx ci yok herhalde...
istediğin bu herhalde
[IMG]http://www.fotografekle.com/image-569C_4B067532.jpg[/IMG][/quote]
bunu kırdıgı yönün aksine gidecektir....bi tuzakla....
[QUOTE=jani;167483]bunu kırdıgı yönün aksine gidecektir....bi tuzakla....[/QUOTE]
işte guzu bu boru deel +.
[QUOTE=jani;167483]bunu kırdıgı yönün aksine gidecektir....bi tuzakla....[/QUOTE]
tuzak üçün beklediğim yere nere biliyomusun guzum.....
eğer ucgen asavı kırılırsa 579xx yeresine kadar longcuları süpürürler... hetta ekistradan şort açanlarda olur gayri...
ahanda kırdı Jani ve fxci üstadlar..diyeektim ki..
fake atmis way *.*..
[QUOTE=elstock;167517]ahanda kırdı Jani ve fxci üstadlar..diyeektim ki..
fake atmis way *.*..[/QUOTE]
dur dur daha ekistradan cort yaptırcaklar..
ucgen aslında tuzak deel
tuzak olan ne ?????
bu ucgenle yarı yol formeyşın tuzagı atıyorlar... yanı mılletı daha asagıları gorcek deyuu ıstahlandırmaya calısıyolare
yanı ucgen kısa vadede hedefıne gıder... yarı yol formeysını dıuyede umut verır emme yukarda dedıgım noktalara dıkkat etmek lazım sadece
belkı benıde istop etcekler sonra yukarı doncekler emme ben istop belırledıgım noktanın altındada pozişında durmam... ister fake olsun ıster olmasın
gel yawrum gel....guzu emmin mama verecek....ha ha ha
[QUOTE=fXci;167496]tuzak üçün beklediğim yere nere biliyomusun guzum.....
eğer ucgen asavı kırılırsa [B]579xx[/B] yeresine kadar longcuları süpürürler... hetta ekistradan şort açanlarda olur gayri...[/QUOTE]
[B]birazdan 579xx üstüne cıkmazsa ben longları ıstop eder shorta donerım[/B] tuzak felan dıynemem
emme..
579xx ustune cıkarsa bırazdan aynen tutarım longları...
Guzum bu kanıya nereden vardın yani desdeği asa kırıp sonra yukarı dönmesine veya tirendi yukarı kırıp sonra asa dönmesine.
uşağlar garanti ters bacaktaki yerini almış... yukarı ihtimali olabilir...
Fx cim cıkacak gibi abi 900 ün üstüne,Jani usta ben malların yarısını verdim abi,500 puan cıkarsa oradan vericem...
[QUOTE=fXci;167542][B]birazdan 579xx üstüne cıkmazsa ben longları ıstop eder shorta donerım[/B] tuzak felan dıynemem
emme..
579xx ustune cıkarsa bırazdan aynen tutarım longları...[/QUOTE]
Biraz zor çıkar çıksada tuzak olabilir biz esasında sabahtan göçecektik ama dengeler oturmadı DAX yamukluk yaptı pariteler düşüşü desdekliyordu APS düşüşü desdekliyordu ama hepsi bir araya gelmeyince ve vob band arasında sıkışınca düşemedik 900 gelsek bile bence 57500 göreceğiz.
Yada benim canım öyle istiyor.
Bu arada fXci gıraflarından çok faydalanıyorum söyle gün sonlarında da büyük bir gırafla durumu açıklasan olmazmı.
57850 longlar flat ve shortos aynı yerden
[QUOTE=fXci;167555]57850 longlar flat ve shortos aynı yerden[/QUOTE]
ülem pela cok nazıksın benım shorta donmemı mı bekledın gocertmek ucun ... 5 sanıye sonra goctu namıssız :::
Hedef değişti ilk hedef 57100 ondan sonra 56000
yok deve
57500 altı yok gibi bakalım
Fx ci hocam,buradan 57000 gorunuyor ne dersin?
1550 puan kar önerdi...almiram...
14820 paritenin defalarca döndüğü yer eğer gene dönerse burdan yukarı olur piyasa.........
destek kırıldı....sıra pull-backte emme...daha erken....
Bu dalga yapısını hatırladınmı guzum.... :::
[quote=fXci;164226][B]
guzum eğer burdan düşmeye başlarsa bu namıssızlar ............55000 lerimi düşünüyorsun[/B]
:::
[IMG]http://i34.tinypic.com/1424h2f.png[/IMG]
[B]...................................
[/B]
[/quote]
[quote=jani;167385]BENCE karlı çıkarsın fxci....
bu bölgede....dip 56 000....tepe 59 500...
gider gelir....gider gelir....
taaaki....20 günnük bu bölgeye ininceye kadar....[/quote]
56 000 e yöneldi...inermi....bakacagız....
57150-57450 arası önemli gayri.... molalanma yerı gıbın.... oralara gıderse 57850 malıyetlı shortları kapatırım belkım sonra duruma gore tekrar degerlendırırım grafı....
58350 den long alıp 57850 flatlemek 500 pıvan zerar ettırdı bana.... emme onu önemsemiyorum cunkum eskı hareketlerde fazlasıynan almıstım.....
şu hususda var ....eger burdan yukarı donuste 57975 ustune atabılerse yeni malıyetlı shortlarıma pek guvenmem gayri....
emme su ankı anne dalga yapımız asagıdaki graf 55xxx yeresını gosteren turden...
[quote=fXci;164226][B]
guzum eğer burdan düşmeye başlarsa bu namıssızlar ............55000 lerimi düşünüyorsun[/B]
:::
[IMG]http://i34.tinypic.com/1424h2f.png[/IMG]
[B]...................................
[/B]
[/quote]
fxcim..ben 54675 baktım..ama benim tekniğe güven olmaz
56500 ler ilk pullback gelecek yer burdan bi 1000 puan tepki gelebilir...
Guzum bu düşüşe yapraklı bank katılmadı o kendini sonrayamı saklıyor perdeyi omu kapatacak
[quote=QUEEN;167594]fxcim..ben 54675 baktım..ama benim tekniğe güven olmaz[/quote]
gız seni ölesin...nerelerdesin...magmagis yaramış...
beni soracak olursan....
agam....
para yagdırıyor....al guzu düş yakamdan diyor....acıyorum emme...yakasından düşmüyorum....
usaglar...dolar longum gudurdu....neoldum delisi ölecegim ula....ha ha ha
[quote=oguzhan;167599]Guzum bu düşüşe yapraklı bank katılmadı o kendini sonrayamı saklıyor perdeyi omu kapatacak[/quote]
o 200 günnügüne degdi döndü...akkız ı bekliyor....
Parite döndü piyasa toparlanıyor
[QUOTE=jani;167603]gız seni ölesin...nerelerdesin...magmagis yaramış...
beni soracak olursan....
agam....
para yagdırıyor....al guzu düş yakamdan diyor....acıyorum emme...yakasından düşmüyorum....[/QUOTE]
buralar çok yahşi..hava sıcak..balkonda kahvaltı barbbükü..çocuklar bisikletle okula gidiyo..cennet..bi yer..jani yol göstermeye devam..yazmasamda okuyorm..teşekkürler..;)
[B][COLOR="Red"]guzum [/COLOR][/B]bunnar ne deyor makrosuna gurban olduum . namıssız mı bunnar ne :::
[QUOTE=martoniki;167588][FONT=Arial TUR]Piyasalardaki tedirginlik giderek artarken Ukrayna’nın iflas riskiyle karşı karşıya olduğuna dair bir söylentinin etkili olduğu görülüyor. Öte yandan Yunanistan’a yönelik endişelerin de giderek arttığı ve Yunan tahvilleri ile Alman tahvilleri arasındaki getiri farkının iyice açıldığı da gözleniyor. [/FONT]
[FONT=Arial TUR]€/$ paritesinde 1.48 seviyesi kritik, bu seviyenin aşağı yönde kırılması durumunda paritedeki düşüşün 1.46’ya doğru sürmesi riski bulunuyor. Bu seviyenin kırılması durumunda USD alınmasını öneriyoruz.[/FONT]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Saygılarımızla,[/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Garanti Yatırım Araştırma[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
fxci...
mala yat bekle diyor bunnar...kısa vadede bugün sana 450 puan önerdi almadın...fazla önermiyor...tepkiler cılız....oynamak para yapmıyor....
makasın eksiye indigi an...300 puan...dönüp long olacagım...oraya kadar...yatacagım...
bu fiyat...1 agustostan beri mala giren herkesi zarara soktu....
[quote=jani;167621]bu fiyat...1 agustostan beri mala giren herkesi zarara soktu....[/quote]
bunnar maldan inmedi...inmesi üçün...35 000 endeksi bekler bunnar...orada inerler...HEPSİ...VE MÜŞTERİ OLUŞUR....
BU 35 000 ENDEKS....yüzde 33 geri çekilmedir...GUZU BUNA OYNUYOR ASLINDA...EMME DİLE GETİRMİYOR...
[QUOTE=jani;167616]fxci...
mala yat bekle diyor bunnar...kısa vadede bugün sana 450 puan önerdi almadın...fazla önermiyor...tepkiler cılız....oynamak para yapmıyor....
makasın eksiye indigi an...300 puan...dönüp long olacagım...oraya kadar...yatacagım...[/QUOTE]
şitresten guzum şitresten... insanın sıkınıtısı oldummu heçbişey yapmak istemeyor ... yoksam ben 300 pıvan 200 pıvan alıp kacan adamım 450 pıvanı almammı gayri...
hemide zabahın gorunde 58500.700 yerelerinde gidip gelerkene... bunnarın 579xx yapcagını adım gibi bilirkene... normalde olsa 58350 longları 58600-650 yeresınden flatler aynı yerden 579xx den kapamak için şort olurudum... emme içimden gelmeyor.... eylesine koyvermek istiyorum gendimi....
biraz beyle fazla hareket etmeden yatan treyder modunda pelayı soyacam.. moralim yerine gelsin hele pelanın cebini gunnuk bosaltmaya baslarım gayri...
57 200...karım 1800 oldu....almıyorum....
savolsun pelam 500 pıvan zerarımı karsıladı 57850 cortlarla su an basa basım :::
57150 ustune cıkamazsa 57850 malıyetlı cortları 558xx yeresıne kadar tutarım.. cıkarsada belkı tutarım emme duruma gore 57150 ustunde kapamayabılırım bellı olmaz
[QUOTE=oguzhan;167599]Guzum bu düşüşe yapraklı bank katılmadı o kendini sonrayamı saklıyor perdeyi omu kapatacak[/QUOTE]
Guzum o assolist ya onun sahneye çıkması 500 puana maloldu.