-
[QUOTE=PASSAT;488606]ulen ne 27 şubatmış be arkadaş
aylar öncesinde tarih veriyoruz jarşılaştığımız olaya bak
birde yönü tuttursak değme keyfimize
şimdiden merak ediyorum 30 nisan da nolacak diye
ondan sonrada 27 temmuz
ya sabır ya sabır[/QUOTE]
hocam jelibon hocam 1 nısanı papatya 4 nisanı bradley diyor sonrası has ayu diyor her halde ayulugu 30 nisanda bırakacak
-
[quote=kemo;488614]hocam jelibon hocam 1 nısanı papatya 4 nisanı bradley diyor sonrası has ayu diyor her halde ayulugu 30 nisanda bırakacak[/quote]
kemo abi biliyorsun 14 aralıktan 27 şubata long dedim
sp dax ve bist için
sadece bist yanılttı oda malum olaydan dolayı
şimdi pazartesiden itibaren bugünün dibi delinmemeli
yoksa ben ayuluğa daha erken başlayacam
-
27 şubat dip çalışırsa iyi olur
pazartesiye gazanız mübarek olsun şimdiden
esas dananın kuyruğu pazartesi
30 nisanda görüşürüz
iyi tatiller
sağlıcakla ve afiyetle kalın
ALLAH yar ve yardımcınız olsun
-
Laros abi kocaoğlanın yeni vadeyle uyumu nasıl oluyor ?
-
-
ALLAH ALLAH ne tarih vermişiz be
27 şubat
istifa haberleriyle satış yap ve aylığı haftalığı ekside kapattır
akşamına bugün için pkk nın silah bırakma haberi ver
bugünde açıklamayı yap
birde üstüne çinin faiz indirimi var.
ulren nasıl oluyorda denk geliyor anlamıyorum
şimdi sırada 30 nisan var ve 27 temmuz
bakalım neler olacak
-
[QUOTE=PASSAT;484305]2015 YILI ORTADOĞUDA BEKLENTİLERİM
---hüsnü mübarek avrupa ya kaçacak ve mısırın süveys kanalını korumak bahanesiyle abd ve nato nun girmesi için mısırı zor durumda bırakacak oluşumlara ve isteklere girecek([COLOR=red]malvarlığını isteyebilir[/COLOR])
----mısır tekrar iç savaş yaşayacak ve ordu bölünecek
----[COLOR="Red"] 24 temmuz 2015 esad devrilecek[/COLOR] yerine abd yandaşı biri gelecek ve gerçek savaş başlayacak
----kral abdullah ölecek ve 24 ekim 2015 tarihinde suudi arabistan hac tan sonra karışacak
bunlar sırasıyla olmasını beklediğim 2015 olayları
önce mısır dan başlayacak.biliyorsunuz mübarek serbest kaldı ve avrupaya gitti haberi gelirse hazırlıklı olalım diğer durumlara[/QUOTE]
[QUOTE=PASSAT;484567]bu tarih yani 5 ocak eskiden söylenene bir tarih
bu olayda cuk oturdu
[COLOR="Blue"]27 şubat
30 nisan [/COLOR]
[COLOR="Red"]temmuz kritik görünüyor[/COLOR]
daha astrolji takvimi belli olmadı.
ama çin takviminde KEÇİ yılındaymışız
dur onunla ilgili bilgiyide paylaşayım[/QUOTE]
[QUOTE=PASSAT;484568][B]2015’te iyi sektörler[/B]
Ekonomiye gelince ateş elementi borsaları hareketlendiren itici güçtür. 5 element insanların ruh halini etkiler. [COLOR=red]Genel olarak ateş neşe, su korku, toprak meditasyon/düşünce, metal üzüntü, ağaç öfkedir[/COLOR]. [COLOR=blue]Ateş genelde insanlara optimist bir ruh hali verir ve piyasaları canlandırır. 2006 ve 2007’de olduğu gibi. 2008’le birlikte gelen su elementi insanlarda korku yarattı. [/COLOR]Özellikle Amerika’daki durgunluk ve piyasalardaki olumsuz gelişmeler dengesizliğe yol açtı ve bu durum Amerika ve Avrupa’da 2013 senesine kadar devam etti. Amerikan ekonomisi 2013 yılan yılında olumlu gelişmeler kaydetti. 2014’te de Amerika ve Avrupa’da ekonomik iyileştirmeler kendini gösterdi. [COLOR=red]2015’te bu iyiye gidiş devam edecek ve özellikle bahar ve yaz aylarında borsalar ve finans piyasaları çok canlı olacak. Bu sene ateşin gücü ve suyun hiç olmaması ekonomi için iyi. 2015 ve 2016’da ağaç ve ateş elementlerinin varlığı ekonomiyi canlı tutacak.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=black]daha çok şey yazılıda BEN SADECE FİNANS KISMINI ALDIM[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]POLİTİK OLARAKTA ÇOK ÖNEMLİ İMİŞ BU YIL[/COLOR][/QUOTE]
[QUOTE=PASSAT;484569][COLOR="Blue"]ÇİN TAKVİMİNDE BULMAMIZ GEREKEN şey su elementinin yılıdır[/COLOR]
bakalım ne zamanmış.
bulursam hemen paylaşayım
kimine göre saçma ama kimine görede olması gereken[/QUOTE]
şöyle bir kurgu olabilirmi acaba
nisan sonu mayıs başı gibi İŞİD E KARA OPERASYONU
NEDEN ÇÜNKÜ ABD İLE TÜRKİYE EĞİT DONATTA ANLAŞTI
şimdi bunu yapmak için bahane lazım abd ye.hemde iyi bir bahane
mesela işid abd büyükelçiliğine veya abd de bir saldırı gerçekleştirse hani 11 eylül düzmecesi olan el kaide faso fiso su gibi
zaten alt yapıyıda bu eğit donatla tamamlamış olduğundan bahaneyide hazırladımı gelsin operasyon
bu hafta obama katar emiriyle görüşmesinde sorunun ESAD OLDUĞUNU belirtti
katar kiminle ortak tabiki türkiyeyle
şah fırat operasyonu hem provakosyonu önlemeye yönelik bir harekat hemde tampon bölgenin işaretidir
bu bahaneyle tampon bölge kurulacak eğit donatılan muhaliflerle birlikte önce işid ardından esad gönderilecek
30 nisan buna uygun olabilir
2-3 ay sürer 24-27 temuz dada esad gider
ulen tam komplocu olduk olmasınada nasıl tutuyor onu anlamıyorum
demekki iyi analiz ediyoruz.
ah birde şu bist 27 şubata long tutsaydı iyiydi.ama bunda da var bir hayr diyeceğiz çünkü herşey tuttu bir bist tutmadı
kralıda gömdük .yeni gelende abd karşıtı türkiye yanlısı
bugün de cb gidecek suudi arabistana
ulen ortadoğu ve isyaset uzmanımı olsaydık yahu.neyse finans piyasaları daha hareketli ve adrenalini bol
neyse aklımdan geçenler bunlar
fav a atın bekleyin
-
[QUOTE=PASSAT;485096]suud kralı abdullah nakvt olmak üzere.
hatta bana göre olduda bitkiselde tutuyorlardır
[COLOR="Red"]bizim tarafta ise bir sabah uyandığımızda 81 ilde her kasabada her ilçede hareket olacak
burnuma operayşın kokuları geliyor sülalesine birden
[/COLOR]
bağırsak temizliği devam[/QUOTE]
[QUOTE=PASSAT;485134]tarihler belli hedef belli
[COLOR="Blue"]ya 18 şubat ya 27 şubat[/COLOR]
[COLOR="Red"]hedef tobo hedefi 120.000[/COLOR]
rekor tazeleme
bakalım napcaklar[/QUOTE]
[QUOTE=PASSAT;486450]son 5 gündür PİÇ(paralel ihanet çetesi)imam yapılanması gazatelerde boy boy çıkmaya başladı
1 mart itibariyle içişleri bakanı istifa edecek.seçime 3 ay kala istifa etmesi gerek
şimdiki içişleri bakanı en çok mücadele eden insanlardan biridir.
[COLOR="Blue"]yani şubat ayı çok sıcak geçecek.1 marttan önce büyük bir temizlik yapılacak bana göre[/COLOR]
ekonomi dışı yazdık pazar pazar
kendinize iyi bakın
[COLOR="Red"]bu arada afrika baharı yaşanacak kısa zaman içinde.
nasıl arap baharı yaşandı ise aynısını afrikada ki ülkelerde de göreceksiniz
nasıl türkiye pisliklerden temizleniyorsa dünyada temizlenecek elbet.
bu sistem çökecek.ama sancılı olacak tabiki
[/COLOR]
mevlam yar ve yardımcımız olsun[/QUOTE]
[QUOTE=PASSAT;486451][COLOR="Blue"]sistemler trendler ve ew temmuza kadar düzeltmelerle yukarı gösteriyor tüm dünya için
uzatmaları oynarsa eylül sonu ekim başı gibide olabilir
[/COLOR]
kritik düzeltme tarihlerini verdik amma daha analiz yapacak olan astroloji ajandası çıkmadı
siteye yazı yazacam niye vermiyosunuz diye
düzeltmelerle yola devam
[COLOR="Red"]sp 2300
dax 11500-12000
bist 97000-102000 arası olabilir[/COLOR]
stoplar belli.stoplar çalışırsa alternatifleride veririm.
mesela sp nin 2093.xx i geçmeden 1972.xx kırması gibi
bol kazançlar[/QUOTE]
[QUOTE=PASSAT;486452]şirketlerin 2015 makro stratejileri yayınlandı
[COLOR="Red"]çoğu petrolü 60-70 arası alıyor ve ona göre fiyatlama yapıyor[/COLOR]
[COLOR="Blue"]petrolde 3 bitmek üzere 4 tepki ardına son düşüşle 4 ü bitirip 5 yükselişe geçecek[/COLOR]
[COLOR="Red"]145 tepesi geçilecektir
hedef 180-200 arasıdır[/COLOR]
[COLOR="Red"]2016-2019 arası petrol uptrend dir petrolde[/COLOR]
bol kazançlar[/QUOTE]
[QUOTE=PASSAT;486454]burayakadar hep long dedik
bu hafta düzeltme için short diyorum
5 şubat dip için adayımdır
bistte 50 ho 85xxx dir
viopta 108xxx ve 104xxx adaydır
short devam[/QUOTE]
maşallah 81 il dedik amma hergün 10 veya 20 ilden haber geliyor
bugünde 10 ilde operasyon oldu
dün 20 ildi
bülbül olup şakıyorlar içeri alınanlar.en son alınan zaten en önemlisi idi
mart itibariyle eller kuvvetlenecek dedik.şah fıratla ve silah bırakmayla iç güvenlik yasasıyla tamamlanacak gibi
şimdi gelelim piyasa analizimizin devamına
herşey bu kadar güzelken ve rekor tazeleyeceğiz derken niye bir anda satışa geçeceğiz
petrol petrol petrol petrol
petrol ew sini verdim.ilk yükseliş ivmesinde olumsuz olacağız 1-1,5 sene sürebilir
sonrasında yükselsede fark etmeyecek çünkü düşüş trendinde de ilk düşüş ivmesinde olumlu olduk sonra absorbe edildi
tobo hedef 120.000 dedik 115.000 den döndük
sp 2300 dedik 211x lerde
dax 11500-12000demişiz 11400 oldu
ki ilk dax analzim 9400 lerden 10250 11000 di sonra revizyon yaptım
iç şiyasi riskler oluşmazsa son dalgayıda en erken temmuz en geç ekim gibi bitirecez gibi
bakalım neler olucak
fav a atın bekleyin
-
[QUOTE=PASSAT;487309]bunları iyi takip etmek lazım
konu dışı olacak amma bununla ilgili bir bilgi vereyim yeni taze taze
bu yapıştıracağım haber dün medyaya servis edildi
-------------
--------------
[B]"ABD'de 11 Eylül 2001'deki saldırılarla bağlantılı olarak tutuklu bulunan Zekeriya Musavi, Suudi Arabistan'ın kraliyet ailesinin saldırılar için maddi yardımda bulunduğunu iddia etti. "[/B]
[URL="http://www.ortasayfam.com/advertising.php?r=20&l="][/URL]
ABD'de ömür boyu hapis cezasına çarptırılmış olan Musavi, iddiayı, 11 Eylül kurbanlarının ailelerinin Suudi Arabistan'a açmış olduğu dava kapsamında, Ekim ayında avukatlarına verdiği ifadede dile getirmişti.
İddianın duyulması ise, Suudi Arabistan'ın davanın düşürülmesi talebinde bulunmasıyla birlikte oldu.
11 Eylül kurbanlarının aileleri, Suudi Arabistan devleti ve Suudi hükümetiyle bağlantılı bir yardım kuruluşunun El Kaide'ye para ve malzeme desteği sağladığı, ve örgütün 11 Eylül saldırılarını gerçekleştirmesine yardım ettiği iddiasıyla dava açmıştı.
Davacılar arasında kurbanların ailelerinin yanında, saldırılarda zarar gören bina ve işyerlerinin sigorta şirketleri de bulunuyor.
[B]"Air Force One'ı düşürecektik"[/B]
Musavi ifadesinde "aralarında eski istihbarat şefi Prens Türki el Faysal'ın da bulunduğu son derecede ünlü Suudilerin, 90'ların sonundan itibaren El Kaide'ye para desteği yaptığını" belirtti.
Musavi ayrıca ABD'deki Suudi Arabistan Büyükelçiliği'nden bir yetkili ile Afganistan'da görüştüğünü, birlikte Amerikan Başkanı'nın resmi uçağı olan Air Force One'ı düşürme planları yaptıklarını iddia etti.
Suudi Arabistan ise "güvenilirliği olmayan, dengesiz bir suçlu tarafından ortaya atılan bu iddiayı redettiğini" açıkladı.
Suudi Arabistan'ın Washington'daki Büyükelçiliği de iddiaların 11 Eylül saldırılarıyla ilgili daha önceki bulgularla çeliştiğini, Musavi'nin amacının "ABD- Suudi Arabistan ilişkilerini zedelemek" olduğunu belirtti.
11 Eylül saldırılarından 1 ay önce vize ihlali gerekçesiyle gözaltına alınmış olan Musavi, bir yolcu uçağıyla Beyaz Saray'a saldırmayı planlayan grupta olduğunu söylemişti.
46 yaşındaki Fransa vatandaşı Musavi ABD Minnesota'da pilotluk dersleri almış ve hesabına El Kaide bağlantılı kişilerce para gönderilmişti.
11 Eylül 2001'de saldırganlar kaçırdıkları iki uçakla, New York'ta bulunan Dünya Ticaret Merkezi'nin ikiz kulelerine, diğer bir uçakla da başkent Washington'da bulunan ünlü Savunma Bakanlığı binası Pentagon'a çarpmışlardı.
Kaçırılan dördüncü uçak ise bir saldırıda kullanılamadan Pennsylvania'da düşmüştü.
Saldırılarda 3.000'den fazla kişi ölmüştü. [B]BBC Türkçe[/B][/QUOTE]
[QUOTE=PASSAT;487311]2001 nire 2015 nire.
şimdi durup durmadık yerde nerden çıktı bu değilmi
sıkı durun
şimdiki kral abd ile ipleri kopardı.
istihbarat başkanı olan PRENSLERDEN ABD YANLISI BENDERİ GÖREVDEN ALDI
VE RUSYA İLE esad konusunda anlaştılar
rusya esada desteğini çekecek ve düşecek
bunun karşılığında petrol fiyatları tekrar yükselişe geçecek
bu benim petroldeki 180-200 hedefimide doğrulamış oldu
esad türkiye hava koridiorunu kullanarak rusyaya gidecek.türkiye bu anlaşmadan memnun çünkü şimdiki kral türkiyeye yakın
yoksa esadı bizim üzerimizden rusyaya geçirmezdi.
ekonomi dışı oldu amma bu bilgiyide payaşayım.[/QUOTE]
petrol sayımımdan sonra gelen haber
şah fırat
tampon bölge
pkk silah bırakma
paralel tutuklamaları
suudi kralın yaptığı işler
suuilerin türkiyeye yanaşması
rusyayla esad konusunda anlaşması
abd nin türkiye tezlerine yanaşması
esadsız çözüm önerisi türkiyenin kabul görmesi
işte bunlar çılfgın alım dalgasının işaretleri
[COLOR="Red"]ve not arttırmı gelirmi acaba.gelir gibi[/COLOR]
[COLOR="Blue"]ve not arttırımıyla piyasaya girmekten korkanların girmesiyle hisse devrinin tamamlanması[/COLOR]
petrol fiyatlarınınında suudi rusya anlaşmasıyla yukarı gitmesi ve gelişmekte olanların petrolden dolayı satış yemesi
petrol petrol petrol petrol
-
passat son dalgayıda en erken temmus engeç ekim bitirecez derken bu dalga yukarımı aşağımı
-
[QUOTE=horoz20;488679]passat son dalgayıda en erken temmus engeç ekim bitirecez derken bu dalga yukarımı aşağımı[/QUOTE]
ben yükseliş dalgası diyorum
bakalım tutacakmı.
analiz yapıyoruz tarih rakam ne nedenlerinide az çok yazıyoruz
mevlam hakkımızda hayrılısını nasip etsin
sp ve dax sayımları hala yukarı diiyor fakat içerde biliyorsunuz istemediğimiz olaylar olunca hop negatif ayrışıyoruz.
yani türkiyede analiz yapmak daha zor.
biri aşağı biri yukarı diyecek bu piyasada işin doğası bu.
o yüzden kısmet benim öngörüm yukarı
üstad kusura bakmayın biraz çok yazdım amma zaten fazla yazma taraftarıda değilim artık forumlarda
30 nisanda görüşürüz
eğer bir aksi durum olmadıkça
bol kazançlar herkese
-
cunhurbaşkanı havaalanında açıkladı, (hiç susmuyor zaten) ''...yuksek faiz vatana ihanettır, şimdi iki taraf var, ne yazık kı arkadaşlarımız arasında da bunlardan var..''
faız ındırmeyen vatan haınıdır dıyor, ne yazık kı bu vatan haınlerınden aramızda da var dıyor.
aralarındakı vatan haınlerı kım? babacan, şimşek, başcı vs vs..
bu durum surdurulemez bence..
ıkı secenek var, ya ıstıfa edecekler, ya cumhurbaşkanına uyup 1-2 puan faiz indirecekler..
ıkısının de tr yı felaketin eşiğine getirdiğini herkes görecek..
not artışı mı :)
passat kardeşim içtiğin ne ise bize de söyle bari biz de içelim...
'',,, itiraz eden kimse faiz lobisinin kulu kölesidir ve ihanet içindedir...''