evet arkadaşlardan rica edelim o zaman, imkanı olan atarsa sevinirim. 120 dakikalık ekim dolar sözleşmesine macd ve elliot osilatoru ekleyebilirse sevinirim.
Printable View
evet arkadaşlardan rica edelim o zaman, imkanı olan atarsa sevinirim. 120 dakikalık ekim dolar sözleşmesine macd ve elliot osilatoru ekleyebilirse sevinirim.
[quote=burakb44;286758]kardeş, dolar ekim kontratının 120 dakikalık grafiğine macd ve elliot osilatörünü ekleyip grafiğini atma imkanın varmı ,
[/quote]
Fena trend yapmıyormuş bu yaw... Endeks kontratlarını bırakıp bununla mı oynasak ne yapsak... üvvv...
[quote=Strategist;286763]Fena trend yapmıyormuş bu yaw... Endeks kontratlarını bırakıp bununla mı oynasak ne yapsak... üvvv...[/quote]
evet geçen hafta 300 pipe yakın verdi arkadaş :)
ağam bunun yükselen-düşen renkleri yokmu elliot un ?
[quote=Strategist;286752]Paranın döndüğü her yerde mafya vb. örgütlenmeler vardır. Dünyada en çok paranın döndüğü yerlerin tertemiz kalmasını beklemek için çok temiz kalbe sahip olmak lazım. :)[/quote]
yahu şüphesiz öyle de, kamu otoritesi de onları engellemek için organize olmuştur sonuçta da..neyse.uzuuuun hikaye buuu..
üffffffffffffffff 80000e gidecek burası 275ten longladım
175e stop koydum arkaya yaslandım artık roketi izleyeyim.şortçulara çok yazık olacak
[quote=burakb44;286765]evet geçen hafta 300 pipe yakın verdi arkadaş :)
ağam bunun yükselen-düşen renkleri yokmu elliot un ?[/quote]
Ahanda alacalı bulacalısı... :)
sınavlarda kopya çekmenin paranoyası var...eskiden herşeyin altında komünisler aranırdı,şimdi herşeyin altında cemaat aranıyor...
sınavlar nasıl yapılır...
ösym sınav komisyonu soruları ANKARA -BİLKENT de hazırladıktan sonra ,yaklaşık bir hafta önce tırlara yükleyerek 81 vilayete yollar..
orada il ösym lerinden okullara 2-3 gün önce yollanır...
şimdi karanlık nokta burda başlar..
mesela öss-lys imtihanlarında okul temsilcisi ve sınıf temsilcisi vardır..bunlar o yörede ,hatta okulda normalde ögretmen olan şahıslardır..
2-3 gün önce sınav kitapcıkları okul temsilcisine teslim edilir..
eger okul temsilcisi ve sınıf temsilcisi anlaştıysa mum mührü açarsın ve istediğine servis edersin ...evet bu kadar basit...ösym nin ruhu duymaz...
çok yakınım olan ögretmen akrabam,1 sene hakkaride görev yaptı..kendilerine sınav kitapcıkları açılmış olarak sınav günü geliyordu..önceden açılmış..servis edilmiş..
özellikle halkın ortak noktasının çok olduğu yerlerde bu kopya dehşet yaygın..tunceli,hakkari vs..
[B]çünkü oradaki yerel görevli ögretmeneler ,kendi halkının çocuklarının geri kalmışlığına tepki olarak ve onlara destek olarak bu kopyayı bizzat organize ediyorlar...[/B]
elimde yaşanmış olaylar var..
bana göre bunu cezası çok agır olmalı..sen 4 yıl çalış,öte tarafdan öbürü senin yerine girsin..
1990 ların başında diyarbakıda öys topluca iptal oldu..
[B]bana göre ya malatya ötesinde sınav yapılmamalı..yada oradaki gözlemciler buradan gönderilmeli[/B]...
Selamlar arkadaşlar... Yeni arkadaşınıza kabul var mıdır?
[QUOTE=avahit;286773]Selamlar arkadaşlar... Yeni arkadaşınıza kabul var mıdır?[/QUOTE]
hoşgeldiniz
[quote=Strategist;286771]Ahanda alacalı bulacalısı... :)[/quote]
eyvallah, sabahki satışla uyumsuzluğu bozdular, yeni uyumsuzluk bekleyeceğiz artık, satışa devam görünüyor, uyumsuzluğu yakaladınmı 200-300 pip götürüyor
Bu Dow'u kim kapattı yine yaw... **.. Piyasada yaprak kımıldamıyor... Bari yerine nöbetçi Dow bıraksalardı... üvvv...