[quote=Mete;95123]Seviyeyi görmen yakındır merak etme , boy verdircem sana:D[/quote]
uuuuu çok korktum..."kurtlar vadisi meto"..yada "pırtlar vadisi meto":..:
Printable View
[quote=Mete;95123]Seviyeyi görmen yakındır merak etme , boy verdircem sana:D[/quote]
uuuuu çok korktum..."kurtlar vadisi meto"..yada "pırtlar vadisi meto":..:
[quote=astatin;95126]uuuuu çok korktum..."kurtlar vadisi meto"..yada "pırtlar vadisi meto":..:[/quote]
:))):p:p:p:p:))):))):p:p:p:))):))):))):))):p:p:p :)))
:))):))):p:p:))):p:))):p:p:p:))):p:p:))):p:p:p :)))
:))):p:))):p:))):p:))):p:p:p:))):))):))):))):p:p:p :)))
:))):p:p:))):))):p:))):p:p:p:))):p:p:))):p:p:p :)))
:))):p:p:))):p:p:))):p:p:p:))):p:p:))):p:p:p :))):))):))):))):)))
[quote=Mete;95131]:))):p:p:p:p:))):))):p:p:p:))):))):))):))):p:p:p :)))
:))):))):p:p:))):p:))):p:p:p:))):p:p:))):p:p:p :)))
:))):p:))):p:))):p:))):p:p:p:))):))):))):))):p:p:p :)))
:))):p:p:))):))):p:))):p:p:p:))):p:p:))):p:p:p :)))
:))):p:p:))):p:p:))):p:p:p:))):p:p:))):p:p:p :))):))):))):))):)))[/quote]
Bıdı bıdı bıdı.. ne şirin şeysin öyle sen..yaş (zeka) kaç bakimm sende..ne güzel legolar yaparmışın sen öyle...bak bak bak ismini yazmaya çalışmış legosuyla ama eksik kalmış..sonuna bir AK ekle de odanın kapısına as bakiimm...:D:D:D:D
Değiş tonton geliş tonton... Aşağıdaki de hediyem sana..:D:D
(Argo sözlüğü yerine beynini kullanmaya başladığında belki şansın olabilir)
[quote=Astatin;95241]Bıdı bıdı bıdı.. ne şirin şeysin öyle sen..yaş (zeka) kaç bakimm sende..ne güzel legolar yaparmışın sen öyle...bak bak bak ismini yazmaya çalışmış legosuyla ama eksik kalmış..sonuna bir AK ekle de odanın kapısına as bakiimm...:D:D:D:D
Değiş tonton geliş tonton... Aşağıdaki de hediyem sana..:D:D
(Argo sözlüğü yerine beynini kullanmaya başladığında belki şansın olabilir)[/quote]
Legolardan sana ev yaptım asti, benimle birlikte bir odaya kapatacam seni, üzerine de kapıyı kilitleyecem, sonra yer misiin yemez misiin .dng
Manda ekolünden olan sen olduğuna göre malaklık bana yakışmaz güzelim... Kapak mevzuna gelince, senden çıkanları bana getirme, öpüyorum seni .heyk
[quote=Mete;95242]Legolardan sana ev yaptım asti, benimle birlikte bir odaya kapatacam seni, üzerine de kapıyı kilitleyecem, sonra yer misiin yemez misiin .dng[COLOR=red](valla süper süper süper...kaç saat düşündün bu cümleyi:..:[/COLOR]:..:)
Manda ekolünden olan sen olduğuna göre malaklık bana [COLOR=black]yakışmaz[/COLOR] [COLOR=red](kızmak sana yakışıyo[/COLOR][COLOR=red]r) [/COLOR]güzelim [COLOR=red](suratın da çenen gibiyse güzel olduğunu sanmıyorum)[/COLOR]... Kapak mevzuna gelince, senden çıkanları bana getirme, öpüyorum seni [COLOR=red](ilkokulda kullanırdık biz bunu..ey gidi günler eyyy..)[/COLOR] .heyk[/quote]
Gelişme var eferim ama yine de seda sayan showla(tarz ve seviye) ile, baby tv (zeka yaşı) arası bir yerlerde bi havan var metocum..yılmak yok rezilliğe devam...brv.brv.brv.brvpırtlak şirin:..:
Çok şükür 10 gündür tartışma yok...
[QUOTE=enorton;98718]Çok şükür 10 gündür tartışma yok...[/QUOTE]
ne güzel işte....mutlu olun......(10 günden fazla bile olmuş)....:)
Ben geldim tartışalım.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;126586]Ben geldim tartışalım.[/QUOTE]
ne tartışması lem yat uyu :::
tartışmak enteresan bir kelime....tartı - şmak şeklinde mi acaba fiilin çekimi..sen daha ağır çekersin ben daha ağır çekerim, boy ölçüşmek manasında..tartışmak mı olmuş...herhalde
[QUOTE=Astatin;126593]tartışmak enteresan bir kelime....tartı - şmak şeklinde mi acaba fiilin çekimi..sen daha ağır çekersin ben daha ağır çekerim, boy ölçüşmek manasında..tartışmak mı olmuş...herhalde[/QUOTE] Evet Asti çok mantıklı.benim de aklıma ülkemiz versiyonu geldi. Muhtemelen tartaklamak tan çıkmıştır. Genelde tartışmaların sonu öyle bitiyor.Sonuçta öze dönüş TARTAKLAMA ya yani..bu ne yaa..geyik oldu .kom .dng
VANDETTA kütür kütür yazıyon.Benim babam senin babanı döver.