sizde onları öpün :)
Printable View
sizde onları öpün :)
bio dizelle çalışıyorlar haha
bunu foruma yazarsam göçerler adamlar
yazda göçsünler o zaman, hep bizmi göçelim...
dünkü 78650 kısa devam ediyor halen..
[IMG]http://i53.tinypic.com/2dgqi5z.jpg[/IMG]
[quote=cozbek83;360092]yazda göçsünler o zaman, hep bizmi göçelim...[/quote]
o zaman izlemeniz gereken nokta toplam alıcı ve toplam satıcı sayısı
ama adamlar bunu ters koreliasyon olarak kullanıyorlar anlatabildimmi :)
düşmesini isteyenler altlara alış yazarsa bakın neler oluyor :)
Bu VOB la ilgilnemeden önce Forexe meraklı şekilde bakar girmeye niyetlenirdim, sonra bir üstadım beni kaldıraçlar vede normal hareketlerden ötürü VOB a teşfik etti, birkaç senedir böle devam ederken son günlerde VOB un birkaç hırsıza kaldığını düşünmeye başladım, 3-5 ay deneme hesapları vede araştırmadan sonra Forex için kararımı verecem, orda en azında dünya piyasası söz konusu...
bu işlemleri makinalara karşı yapıyorsunuz beyler hisleri yok rakamlara göre hareket ediyorlar siz ne diyorsunuz vay be 500 taneye verdi yada 1000 taneyi aldı ama karşınızdaki okumuyor sayıları hesaplıyor olay bu yaklaşık 6 aydır bunu izliyorum ve hep doğru işlemler yaoılıyor düşecekse düşüyor çıkacaksa çıkıyor olay bu izleyin bana hak vereceksiniz
mesela şimdi 78000 e alış yolladım 100 tane 50 kısayım 50 uzun olacak gibi ama kademelere verirken siliyorum :)
piston herşeyi açıklıyor olay bu lotlara takılmayın
[quote=cozbek83;360096]Bu VOB la ilgilnemeden önce Forexe meraklı şekilde bakar girmeye niyetlenirdim, sonra bir üstadım beni kaldıraçlar vede normal hareketlerden ötürü VOB a teşfik etti, birkaç senedir böle devam ederken son günlerde VOB un birkaç hırsıza kaldığını düşünmeye başladım, 3-5 ay deneme hesapları vede araştırmadan sonra Forex için kararımı verecem, orda en azında dünya piyasası söz konusu...[/quote]
sakın derim çok ama çok tehlikeli :eek: