-
[quote=Larossıan;236126]575 kırdı[/quote]
kırması için kalıcı olması gerekmiyormu üstad, yoksa bi aşağı geçip ihlal etmesi yeterlimi :confused: bu arada fdowun -80n:cool:ine rağmen çok sağlam duruyoz nedeni anayasa değişikliğimi başkla bişey mi acaba***
-
[quote=medet;235716]bugün ekrana fazla bakamıorum iş var. pala bugün cort indirme oyunu oynar.. o nedenle flatladım.. aşağı durum devam edio..akşam biraz teknik baktım sn saraylı'nın hedefleri bana uydu.. kaptan bende durum bu...[/quote]
bak kaya sabah 10 da yazdım sistem nasıl..
-
[quote=sadberk22;236130]kırması için kalıcı olması gerekmiyormu üstad, yoksa bi aşağı geçip ihlal etmesi yeterlimi :confused: bu arada fdowun -80n:cool:ine rağmen çok sağlam duruyoz nedeni anayasa değişikliğimi başkla bişey mi acaba***[/quote]
Hacımlı ihlal var.
-
[img]http://xs.to/image-2774_4BE16FC6.jpg[/img]
-
575 üzerine çıkamazsa 69550 hedef.
-
[quote=medet;236131]bak kaya sabah 10 da yazdım sistem nasıl..[/quote]
ya tm ben sadece şakayla bile olsa beni ters indikatör algılama diye takıldım :))) yoksa herkesin sistemi kendinedir medet gardaş
-
[quote=Larossıan;236141]575 üzerine çıkamazsa 69550 hedef.[/quote]
1000 puancıkmı ustad uff ya slow trader için 7500 puana ihtiyacım var üüü
-
Bozulma gördüğüm zaman bir arkadaş haber ver demişti ısc 520 sattırdım ertesi gün 525 görünce keşke satmasaydım dedi.
Şimdi arıyor hay sağolasın iyiki satmışım diyor..
-
[quote=a.kaya;236151]1000 puancıkmı ustad uff ya slow trader için 7500 puana ihtiyacım var üüü[/quote]
a.kaya sen slowdan vazgeç bence olmaz senden..:o
-
[quote=Larossıan;236152]Bozulma gördüğüm zaman bir arkadaş haber ver demişti ısc 520 sattırdım ertesi gün 525 görünce keşke satmasaydım dedi.
Şimdi arıyor hay sağolasın iyiki satmışım diyor..[/quote]
ilk once bilgiye saygı gostermiyorlar ama sonra bole oluyor işte Bi abim var bu yusden cok arkadası ile arası bozuldu
-
yunanistan da iç savaş mı çıkmış ne
-
[quote=RedLine;236155]ilk once bilgiye saygı gostermiyorlar ama sonra bole oluyor işte Bi abim var bu yusden cok arkadası ile arası bozuldu[/quote]
Zaten sondu birdaha yalvarsada söylemem dedim istediğin yerden al bak düştü kardasın tekrar koy istersen yerine.
Bir bankanın güvenliği bir hisse söylemiş illa al almıştır inşallah bugün %10 düştü.:..::..: