kendımı ortaçağda kalabalık bı meydanda çığırtkanlarla ticaret yapıo ,mal alıp veriomuş gibi hissediorum şu anda...:)
Printable View
kendımı ortaçağda kalabalık bı meydanda çığırtkanlarla ticaret yapıo ,mal alıp veriomuş gibi hissediorum şu anda...:)
[quote=ATHLON;360059]kendımı ortaçağda kalabalık bı meydanda çığırtkanlarla ticaret yapıo ,mal alıp veriomuş gibi hissediorum şu anda...:)[/quote]
Tabii öyle hissedersin. [B]Alıcıyla satıcı gözüküyor[/B] mu ki??:..:
Pala bu günlerde bi acayip yanına ne şortcu ne longcu istiyor eline alya bıçağı yaklaşanı kesiyor.
pala abim ben asada seni bekliyom 700 lere gelirsen orada duramacağını biliyom.
Trişe konuşması öncesine kadar uyusam mı??;)
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRUTsxTvN_r4I_cZ0O0ftRd5IeGMoK1Jn6WUK8jpf0Dz4YFAg70&t=1[/IMG]
[quote=excali;360068]Trişe konuşması öncesine kadar uyusam mı??;)
[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRUTsxTvN_r4I_cZ0O0ftRd5IeGMoK1Jn6WUK8jpf0Dz4YFAg70&t=1[/IMG][/quote]
Ondan sonrada hareketlenmezse ancak gelecek hafta kurtuluruz herhalde..
[quote=flexy;360070]Ondan sonrada hareketlenmezse ancak gelecek hafta kurtuluruz herhalde..[/quote]
Sen şimdiden Pazartesi gapını hesaplamaya başla...:cool:
Klasik hareketlere başladı gene bakalım nereye kadar gidebileceksin.
2 gün daha sıkacaklar sanırım.umarım seçim sonrası normale döner piyasa.baksanıza bugünde aynı soytarılık devam ediyor.sabah bastı 800 puan döndü geri aldı utanmadan.
VOB iyice tezgah vede karanlık, adamlar istedikleri gibi at oynatıyor.
Küçük yatırımcı öpülmeye mahkum şu sıralar...
[quote=cozbek83;360076]VOB iyice tezgah vede karanlık, adamlar istedikleri gibi at oynatıyor.
Küçük yatırımcı öpülmeye mahkum şu sıralar...[/quote]
sadece şu sıralarla kalırsa şükür etmek lazım.. bu sıra hiçde bitmeyebilir gibi geliyor...
ARALIK tan bu yana böyle.sürekli indir-kaldır uzun tek barlar v.s. TREND yok.büyük hareket olsa bile sürekli bas-çek yapıp trendi rezil ediyorlar.bu şekilde devam ederse kimsecikler kalmaz burada.zaten forum katılımındanda anlamak mümkün.bir kısım insanı zaten küstürmüş bezdirmiş ve pes ettirmiş durumdalar.bu şekil devam ederse geri kalanıda pes eder.
benim 5. senem VOB ta ama son 6 ay kadar kepaze piyasa hatırlamıyorum.günlük grafiğe bakanda zaten görür durumu.
umarım eskisi gibi olur piyasa.o zaman para kazanmak daha kolaydı.şimdi çok zorlaştı.700/800 puan kar görüyorsun şimdi karı alsan bir dert almasan başka bir dert.
[quote=Se_M;360078]sadece şu sıralarla kalırsa şükür etmek lazım.. bu sıra hiçde bitmeyebilir gibi geliyor...[/quote]
algo ile işlem yapan makinaların çalışma prensibini açıklamak istiyorum müsade varmuuuu