usdtry yi biraz boşalttım devre arası yukarıdan yerine koyacam shortları
Printable View
usdtry yi biraz boşalttım devre arası yukarıdan yerine koyacam shortları
Yuh 94.200 oldu
bu arada,
vob endex devre arası vermeyecekti ne zamandı bu,..böyle bir şey hatırlıyorum, ne zaman başlayacaktı,...
[QUOTE=sszul;498252]vob 93,750 ye kadar geri gelebilir 10 dk lıklarda ....
usd karasız ........[/QUOTE]
değerli forumdaşlar tekrar hatırlatmak isterim ki benim yazdığım rakamlar micro rakamlar ve oluşum tamamlandığında yazıyorum . kısaca kasaya 3 5 atmak isteyen olabilir diye ....ayrıca periyot bağılı olduğu için 10 dk sa mesela sinyal gerçekleşmesse öteliyor ve yeni sinyal bekliyor ...
yani yükselirken olsası geri çekilme küçük realizasyon noktasını yakalama yönelik düşerkende ta tersi .
aman yanılmasın periot içi hareket başlamassa emrimi iptal ediyorum.
boş sanlar iyi haftalar
[QUOTE=deniz;498254]Yuh 94.200 oldu[/QUOTE]
cumartesi yatay sınırlarını şöyel bir çizmiştik,
2 hafta yatay var ama,,...dalgalı olacak,..bu şabanlar dax alıyor diye alıyorlar,..enflasyonu sitlemediler,...piysa onların istediğini yaparlar,..:)
sayın indragandi kesin bi tarih yokmuş .
[QUOTE=indregandi;498255]bu arada,
vob endex devre arası vermeyecekti ne zamandı bu,..böyle bir şey hatırlıyorum, ne zaman başlayacaktı,...[/QUOTE]
bistech geçişi sonrası olacak ....şimdilik eski saatler geçerli 30 . kasıma ertelediler bildiğim kadarı ile
ABD DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI: RUSYA ILIMLI GRUPLARI VURARAK, SURİYE'DEKİ İÇ SAVAŞI TIRMANDIRIYOR
bak şerro hale konuşuyor, bu şerro yüzünden ırak ve suriyede milyonlar hayatını kaybetti,...
şimdi haliyelen işine gelmiyor şerronun,
kurduğu işid tabanlı sistem yara alıyor,...
[url=http://hizliresim.com/LEovAZ][img]http://i.hizliresim.com/LEovAZ.png[/img][/url]
mesela periyodu bekledi fakat gerçekleşmedi . bu sefer çünkü euro bölgesi verisine denk geldi:)
bizim topic hariç, suriyedeki kapının kafkaslara açıldığını kimse göremedi,...
rusya iki nedenden orada,
1.suriyenin bir kapı olduğu gerçeği,..
2.suriyede konuşlu akdenizdeki üssü,..
eğer ki rusya bu7rayı savunamassa geri adım atarsa ki, bu şimdilik beyan ettiği üzere esadı korumak kollamak ve lazkiyeyi korumakla sınırlı,
bu iş dönüp dolaşıp [B][B]ilerleyende[/B][/B] yani rusya oradan çekilmek zorunda kalırsa tr nin alan boşaltmasıyla sonuçlanacak,..yani doğu ve g.doğunun bir özerk statü ile devri,...
yani rusyanın kafkaslarda o saatte iki komşusu olacak, ABD patentli kürtler ile ermeniler,...
rusya suriyede bu nedenle bulunuyor,...
dolaysı ile tr nin hep yazdığım üzere rusya ve esaddan yana tavır alması gerekiyor,..bunu direk yapamıyorsa el altından yapmalı,..
şu anda rusyanın bu girişimi tr de timsah gözyaşları olmalı,..
zira tr orada 3 kantonun ilerleyişini durduramadı, ilaveten güvenli bölge tezi bizzat ABD tarafından ve geçen cuma Merkel yani AB tarafından çökertildi, üstüne üstlük ABD tarafı ÖSÖ yerine YPG bu işi yapacak YPG bizim müttefiğimiz şeklinde beyanatta bulundu,...
bizde cumhurbaşkanı bu hafta sonu ABD nin bu tavrını eleştrip bizim için pkk ve ypg aynı terrör örgütü derken diğer taraftan rusyayı da hava ihlali konusunda uyardı,...
yani eğer cumhurbaşkanı idarei maslahatı tecrübe etmişşse bu8rada kilit rol tekrar tr ye doğru dönüyor,...
işid eğr imaha olursa ABD bölgede çöküyor,....bölgede ABD işidssiz ilerleyemez ilaveten kürtler, ilaveten israil,...
Daha gidermi bu şerrolar iyice mallandık ekstrem oldum ve korku saldı. Gevşeyeceğe benzemiyor esas oglanda artı açarsa ver elini %1 artı daha olur sanki bura
[QUOTE=indregandi;498266]bizim topic hariç, suriyedeki kapının kafkaslara açıldığını kimse göremedi,...
rusya iki nedenden orada,
1.suriyenin bir kapı olduğu gerçeği,..
2.suriyede konuşlu akdenizdeki üssü,..
eğer ki rusya bu7rayı savunamassa geri adım atarsa ki, bu şimdilik beyan ettiği üzere esadı korumak kollamak ve lazkiyeyi korumakla sınırlı,
bu iş dönüp dolaşıp [B][B]ilerleyende[/B][/B] yani rusya oradan çekilmek zorunda kalırsa tr nin alan boşaltmasıyla sonuçlanacak,..yani doğu ve g.doğunun bir özerk statü ile devri,...
yani rusyanın kafkaslarda o saatte iki komşusu olacak, ABD patentli kürtler ile ermeniler,...
rusya suriyede bu nedenle bulunuyor,...
dolaysı ile tr nin hep yazdığım üzere rusya ve esaddan yana tavır alması gerekiyor,..bunu direk yapamıyorsa el altından yapmalı,..
şu anda rusyanın bu girişimi tr de timsah gözyaşları olmalı,..
zira tr orada 3 kantonun ilerleyişini durduramadı, ilaveten güvenli bölge tezi bizzat ABD tarafından ve geçen cuma Merkel yani AB tarafından çökertildi, üstüne üstlük ABD tarafı ÖSÖ yerine YPG bu işi yapacak YPG bizim müttefiğimiz şeklinde beyanatta bulundu,...
bizde cumhurbaşkanı bu hafta sonu ABD nin bu tavrını eleştrip bizim için pkk ve ypg aynı terrör örgütü derken diğer taraftan rusyayı da hava ihlali konusunda uyardı,...
yani eğer cumhurbaşkanı idarei maslahatı tecrübe etmişşse bu8rada kilit rol tekrar tr ye doğru dönüyor,...
işid eğr imaha olursa ABD bölgede çöküyor,....bölgede ABD işidssiz ilerleyemez ilaveten kürtler, ilaveten israil,...[/QUOTE]
bu durumu geçen haftalarda BM görüşmeleri devam ederken duyayr duymaz yorumlamaya başldık,
ilk saptamamızda, rusyanın kendisi için ve esad için bölgede en az bir satatü koparmaya çalıştığını düşünüyoruz,....
eğer bu koparacağı satatü denizi hatayla birlikte kapatırsa bzizm için sorun kalmayacak,....
kürtler için bölgede sıkışmışlık devam edecek,...kürtler böylesi durumda dört ülke tarafından komres edilecek,..zira ABD bölgeden izole olur,...
deniz görmeyen abd ve kürt bu bölgede yaşayamaz,...dolaysı ile büyük israil planı çökebilir,...
bütün bunlar şimdi rusyanın bölgedeki girişimlerinde ne kadar dirayetli olduğuna bakıyor,...