[quote=medet;236064]kaya kardeş gerçekten cort san ben lort oluyum.. sen benim indikatörümsün:):)[/quote]
medetcim ne yaptın longladınmı :D aman ha sakın , sisteme ters hareket adamı batırır...dng
Printable View
[quote=medet;236064]kaya kardeş gerçekten cort san ben lort oluyum.. sen benim indikatörümsün:):)[/quote]
medetcim ne yaptın longladınmı :D aman ha sakın , sisteme ters hareket adamı batırır...dng
Arkadaşlar 5 likte fena çalışmıyor değilmi iyi kötü yönü buluyor.
bak gene nazlanıyor:D:D:D :::
şöyle arkamıza yaslanıpta rahat rahat cortta duramıyoruz ya halbuki longda böylemiydi bir anda 2000-3000 puan yapıyordu pala bu ne ayak ya. eskiden düşüşler sert olurdu yükselişler kağnı gibi hatırlarım bu vob icat oldu mertlik bozuldu iyimi :)
bir daha 675 e gelirse tsortu cıkartıcam
ne 775 miş be kırılamadı gittii görende göçmeyecek sanar iyimi :D
[quote=a.kaya;236091]medetcim ne yaptın longladınmı :D aman ha sakın , sisteme ters hareket adamı batırır...dng[/quote]
ben bıraktım paso size bol kazanç..
[quote=a.kaya;236112]ne 775 miş be kırılamadı gittii görende göçmeyecek sanar iyimi :D[/quote]
daha da asayaa sairim. stortu cıkartmıyom :)
70200 e gelecek birasdam.
uff ya aslında kapamak lazımdı sabah ki şort flata geçerken boşuna 400 puan gitmiş gerçi gene sistemle cortladım ama kanal içinde geldiği için gelen AL a uymamak lazımdı ama risk ve kazanılan kearın kaybetme korkusunun önüne geçemiyor insan işte
575 kırdı
69550 uygun yer