-
[quote=Strategist;213094]Benden de bir soru: 128 oyuncunun olduğu bir tenis turnuvasında toplam kaç maç yapılır ve bu en kolay nasıl bulunur? :)))[/quote]
tüm maçlar bittikten sonra tenis ligi fikstürüne bakılır, oyuncuların oynadığı maç sayısı sütunundaki sayılar toplanıp ikiye bölünür...:::
-
Araç yine durdu yaw... Bu ne biçim otobüs? İki ileri bir geri...
Boz abi, tekrar direksiyona geç lütfen böyle olmuyo...
-
[quote=Astatin;213099]tüm maçlar bittikten sonra tenis ligi fikstürüne bakılır, oyuncuların oynadığı maç sayısı sütunundaki sayılar toplanıp ikiye bölünür...:::[/quote]
Yok öyle, önceden bileceksin. Fikstür mikstür yok. Atalarımız zamanında fikstür mü vardı? :)
-
mesut abi . .sen dinlen istersen biraz..arkada laflarız senle .. ehuehu .. bozayı abi geçsin .. şöför koltuğuna .. üvvv .:D:D:D
-
[quote=artanis;213096]sayın kayahan bu mekanik bir al sat sistemimi yoksa siz analiz yaparakmı pozisyon açıyorsunuz[/quote]
YOLLADIGIM GRAFİKLERE BAKARSAN ANLARSIN..
ANINDA DUNYAYI YABANCI SİTELERDEN TAKİP EDİYORUM..
MATRIXLE FALAN İŞİM OLMAZ.. BOŞUNA PARA VERMEM..
.dng.dng.dng
-
quenn aplada gelmiş ... apla iki smac çaksana .. çok şımardı fiyatlar .. üvvv ..:D:D:D
-
Ne sistemmiş bir türlü shortlamadı ayarımı bozuk ne.
-
[quote=Strategist;213094]Benden de bir soru: 128 oyuncunun olduğu bir tenis turnuvasında toplam kaç maç yapılır ve bu en kolay nasıl bulunur? :)))[/quote]
atlıyorum:D
127
yani 128-1. o 1 de şampiyondur:::
bi de oole 3.-4. maci olmaz
-
[quote=Strategist;213102]Yok öyle, önceden bileceksin. Fikstür mikstür yok. Atalarımız zamanında fikstür mü vardı? :)[/quote]
en kolayını sordun hlla hallaüüüüüü:D:Datalarının zamanınd atenis de yoktu:D:D
çiftler maçları yok dimi...?
-
[QUOTE=selçuklu;213105]quenn aplada gelmiş ... apla iki smac çaksana .. çok şımardı fiyatlar .. üvvv ..:D:D:D[/QUOTE]
bloğu delemedik patron..4 gündür..üüü:D:D
-
günlük pasta rica etsem..
-
[B][I]ara cuma başlangıç günü........
cuma...salı periyodu .....[/I][/B]
[B][I]ALLAH ne verirse alırız.....[/I][/B]
[B][I]5000 bana uyar.....[/I][/B]
[B][I]kesin inandığım 63.000 altı......[/I][/B]
[B][I]sonrasıda var ama bu kesin bana göre.........[/I][/B]
.lelele