-
[quote=Strategist;295041]Patron senin bir ara yavaş MS, hızlı MS, hareketli bantlı MS, ORB filtreli MS, uçan bantlı kaçan bantlı MS vs. sayısız versiyonu vardı.. Emekliye mi ayırdın onları... üvvv...[/quote]
:p:p:ponlar karalama sayfası olarak duri...hepsinin kendine has güzelliği veya kötülüğü var... onlar beyin fırtınasısydı amma işlem yaparken hep multipass...yani dönüp dolaşıp MULTIPASS da buldum teorik saadeti yine:p:pMULTIPASS klasiğe sadece bir koşul ekledim hatırlarsın, "son iki barın (H-L) si en az 250 puan olsun gibi bir şey..1,5 ay kadar önce..adı da MSqural:D:D oldu...
gerçi hepsinin getirisi 3 aşşa 5 yukarı aynı...:D
-
[quote=Kennym;295044]efg ve ıs hatalarını anladılar galıba
vob aracı kurum ıslem hacımlerı (tablo)
[/quote]
Piyasayı bu firmalar yönetmiyor. Bunlar da kukla aslında. Benim smart money dediğim adamlar bugün EFG'yi kullanırlar, yarın EFG ile vitrin amaçlı 10.000 short açarken karşısında ufak 20 firmadan toplam 25.000 long açarlar ve sonra yukarı basarlar.. O yüzden herhangi bir firmanın işlemlerin takip etmek para kazandırmıyor... Onun yerine volüm hareketlerini okumak lazım.. Yüksek volüme rağmen piyasa olması gerekenden yavaş düşüyorsa, karşısında yüklü long açılıyor demektir...
-
[quote=Astatin;295047]:p:p:ponlar karalama sayfası olarak duri...hepsinin kendine has güzelliği veya kötülüğü var... onlar beyin fırtınasısydı amma işlem yaparken hep multipass...yani dönüp dolaşıp MULTIPASS da buldum teorik saadeti yine:p:pMULTIPASS klasiğe sadece bir koşul ekledim hatırlarsın, "son iki barın (H-L) si en az 250 puan olsun gibi bir şey..1,5 ay kadar önce..adı da MSqural:D:D oldu...
gerçi hepsinin getirisi 3 aşşa 5 yukarı aynı...:D[/quote]
Bende de irili ufaklı 30'dan fazla sistem var... Bir tanesine bile güvenim yok.. :..:
Full mekanik sistem yerine sinyalleri histem ile filtreleyebileceğim bir sistem yapmaya karar verdim. İşin içinde histem de olacağından uyma sıkıntısı da olmaz. Mantık şu: Bu sistem long demeden long açmak, short demeden short açmak yasak. Sistem terse sinyal verdiğinde çıkmayıp ısrar etmek yasak. Eğer çıkmamak için bir neden varsa da stop'u çok yaklaştırmak zorunlu. İstediğin yerden flat serbest. Ama her yeni sinyali uygulamak zorunlu değil. Bu sistem bir de hızlı olmalı, canım işlem yapmak istediğinde fırsat kaçırmamalıyım. Ancak bu şekilde histem sistem el ele genel greve durumu olabilir... üvvv... :)
-
ne olacak şimdi 83300 e geldik :D:D
yazı tura attım az önce aşşa çıktı :D
-
heheheh.. koçum PALA..
atakuleden at beni
aşşa in tutu beni,
çalkala PALA çalkala,
şehriye çorbası gibi,
sana para vermiş,
gümrük kapısı gibi..
ehueheu..ralliiiiiiiiiiiiiii
-
papaz sayım son durum ... veriye kadar üçgen yatay gider gibi .. üvvvvvv ...
[IMG]http://ressim.net/a/upload/630de4c8.png[/IMG]
-
Kraşi...
arturu çağırın üwwww help
-
[quote=seagate;295054]Kraşi...
arturu çağırın üwwww help[/quote]
ne kraşi...yok kraşi mraşi...boll bandı geçmişti fiyat az dinleniyi..84000 pılas kapanış bekliyorum
-
ula yoksa kapasak mıi hazır son pozda 500 puan brakmış..üww
-
3 saat bir yere kadar gittik anında ralli yapmışlar...
[img]http://666kb.com/i/bn85w0afen04wzkr6.png[/img]
-
[quote=Astatin;295056]ne kraşi...yok kraşi mraşi...boll bandı geçmişti fiyat az dinleniyi..84000 pılas kapanış bekliyorum[/quote]
Ben şahsen 82.000 altı kapanış, ama yarın sabah +4.000 gap bekliyorum patron... Uzun süredir şöyle sağlam bir gap olmuyor... Pala enerji topluyor bence.. :)
-
[quote=Astatin;295057]ula yoksa kapasak mıi hazır son pozda 500 puan brakmış..üww[/quote]
:D:D 500 pivanı teklif etti almadık -500 e geldik üwww dermişim :D:D