[URL]http://www.facebook.com/video/video.php?v=121549447860456[/URL]:..::..:.lelele.lelele.brv.brv
Printable View
[URL]http://www.facebook.com/video/video.php?v=121549447860456[/URL]:..::..:.lelele.lelele.brv.brv
Bu arada 5 dk sat verme eğiliminde nu'lardan dolayı! 60 dk ve 15 dk d sorun yok! Ama tam sırattayız!
[quote=AMON RA;233871]Hhehehe şu romanların aygırının soyundan olmasın! Hani Çitleri kıran! :..:[/quote]
he ya helak etti 3 tane safkanı :)
damızlıkları düştü,kan bozuldu..
[quote=unlimitted;233864]yaw arkadaşlar, matriks verilerini metatrader'a dönüştürme konusunda büyük aşamalar kaydetmeme rağmen, son darbeyi vuramıyorum bi türlü.
bilgisi olan var mı bu konuda.
1 arkadaş vardı yapan da kim hatırlayamadım.[/quote]
Matriksten manuel olarak verileri attıktan sonra dönüştürme işi için soruyorsan, converter olması lazım.
Real time aktarımını da dde ile yapabilirsin.Metatraderın help dosyasında dde aktarımını nasıl yapılabileceği hakkında bilgi var.Matriks konusunda da bikaç ayar yapmak lazım.
[QUOTE=YAVUZHAN;233875]he ya helak etti 3 tane safkanı :)
damızlıkları düştü,kan bozuldu..[/QUOTE]
Hahaha haha kısrakların sahibinin konuşması çok ilginçti yav sabah 8 de geldim baktımki çitleri kırmış diyo öğleye kadar ayıramadım öğlene doğru yorgun düştü ancak ayırabildim diyo! Ulan o kısrakları bulmuş bırakırmı! :..:
Ya arkadaşlar bir şey sorcam hiç sistemi SAT veren varmı 15 dk yada 30 dk da şaşırdım şimdi sat gelince onda sorayım dedim 15:15 de 925 de sat geldi 15 dk da şaşırdım.
[QUOTE=a.kaya;233885]Ya arkadaşlar bir şey sorcam hiç sistemi SAT veren varmı 15 dk yada 30 dk da şaşırdım şimdi sat gelince onda sorayım dedim 15:15 de 925 de sat geldi 15 dk da şaşırdım.[/QUOTE]
Bende Tüm peryotlar sırat köprüsünde henüz sat vermediler ama hepsi birden sat verecek gibi!
[quote=last trader;233872]ayuların son zamanlarda yüzü yerde,ama az kaldı onlarda gülecek:)
[IMG]http://666kb.com/i/birzsk85sbk7xwlke.jpg[/IMG][/quote]
ne kadaaan mikkemmel bi haber buuu:..: acaba ne kadaaan yakın bi zaman bu zaman+.
73500 üstü kapanış iyi
[quote=AMON RA;233880]Hahaha haha kısrakların sahibinin konuşması çok ilginçti yav sabah 8 de geldim baktımki çitleri kırmış diyo öğleye kadar ayıramadım öğlene doğru yorgun düştü ancak ayırabildim diyo! Ulan o kısrakları bulmuş bırakırmı! :..:[/quote]
4/5 tane profesyonel seyis lazım ayırmaya ki o bile zor..
normal bir insanın o anda araya girmesi hayatına mal olabilir..
600 kg ya yakın hayvan sonuçta çiftesi belden yukarı gelirse ölürsün..
[QUOTE=a.kaya;233885]Ya arkadaşlar bir şey sorcam hiç sistemi SAT veren varmı 15 dk yada 30 dk da şaşırdım şimdi sat gelince onda sorayım dedim 15:15 de 925 de sat geldi 15 dk da şaşırdım.[/QUOTE]
Benim sistem 16 itibarıyla haziran vadede kalıcı sata geçti
[quote=oguzhan;233898]Benim sistem 16 itibarıyla haziran vadede kalıcı sata geçti[/quote]
kalıcı derken ?
[quote=oguzhan;233898]benim sistem 16 itibarıyla haziran vadede kalıcı sata geçti[/quote]
sistemine uydun mu...
[quote=sadberk22;233892]ne kadaaan mikkemmel bi haber buuu:..: acaba ne kadaaan yakın bi zaman bu zaman+.[/quote]
bir ecnebi memleketin yunanistan gibi batmasını bekliyoruz.lelelegönlümden geçen dingiltere.brv
[quote=last trader;233906]bir ecnebi memleketin yunanistan gibi batmasını bekliyoruz.lelelegönlümden geçen dingiltere.brv[/quote]
ingiltere batmaz,esas oğlanlardan biri o..
cüneyt arkının film bitmeden öldüğü oldumu hiç :..:
yAV VALLAHADA Billahada en İYİSİNİ UnLu yapmış şimdi fx de cirit atıyodur bizide bööle tenhada sıkıştırdılar! Ulan az kaldı!
[QUOTE=ERK;233904]sistemine uydun mu...[/QUOTE]
Evvet
[QUOTE=YAVUZHAN;233903]kalıcı derken ?[/QUOTE]
15,50 itibarıyla geçici sat vermeye başlamıştı 16,00 kalıcı sata döndü.
sibop long devam mental long devam
[quote=ERK;233894]73500 üstü kapanış iyi[/quote]
NAMÜMKİN DİYCEM:p AMA BELLİ OLMAZ BEN GENE DE DİYİM NAMÜMKİN:..:
[quote=last trader;233906]bir ecnebi memleketin yunanistan gibi batmasını bekliyoruz.lelelegönlümden geçen dingiltere.brv[/quote]
ABİ ORASI GÜNEŞ BATMAYAN ÜLKE DİİL MİYDİ YAW KENDİ Mİ BATACAK ŞİNCİK:eek: AYIBOLMASIN E HADİ BUNA DA DİYİM NAMÜMKİN :..:
[quote=oguzhan;233927]evvet[/quote]
kalıcı al gelirse bu sana pahalıya patlar...
ab-imf yarın sonuca varacak haberleri iştahı canlandırdı yeniden..
[QUOTE=ERK;233940]kalıcı al gelirse bu sana pahalıya patlar...[/QUOTE]
Farketmez o zamanda ala dönerim bi defada sistem çarpsın
sistemler nisan vade performansları
sibop 60dk
bugun itibariyle +16000 ile 17000 pıvan arası geziniyore
mentalray 5dk
bugun itibariyle + 14000 ile 15000 pıvan arası geziniyore
[quote=fXci;233949]sistemler nisan vade performansları
sibop 60dk
mentalray 5dk
bugun itibariyle + 14000 ile 15000 pıvan arası geziniyore[/quote]
maşallah fx çi kardeş,eline sağlık !
[quote=fXci;233949]sistemler nisan vade performansları
sibop 60dk
mentalray 5dk
bugun itibariyle + 14000 ile 15000 pıvan arası geziniyore[/quote]
Allah bereket versin :) Ben kafa kafaya çıktım bu ayda.. Yeni vade hepimiz için hayırlı uğurlu olsun inşallah.
[img]http://666kb.com/i/bis23mvi78gs8n57y.gif[/img]
[QUOTE=fXci;233949]sistemler nisan vade performansları
sibop 60dk
mentalray 5dk
bugun itibariyle + 14000 ile 15000 pıvan arası geziniyore[/QUOTE]
palanın iliğini kurutmuşşsun , maşşallah.. .brv.brv.brv
[img]http://666kb.com/i/bis29ty2fua18c5da.gif[/img]
savolun arkhadaşlar emme yanlıs anlasılmasın nısan ayı deel nisan vade boyunca..ülem hastet sevmediim işleri yaptırıyon gayri ::: vade bıtsın sonuclarıda sistem topiine yapıstırak..
ahtoln abeyle senkronize olamadık getti ben geliyom o gidiyo o gidiyo ben geleyom :::
Foreks kullanan arkadaşlara bir sorum olacak ;
17:30 barından sonra 17:35 yada 17:40 barı oluştuğunda ve sistem 17:30 barında al yada satta kalmış olursa nasıl bir yol izliyorlar?
Matrikste, 17:30 barından sonra uzlaşma falan geçince 17:30 barının içerisini değiştiriyor dolayısıyla sistem sinyali kayboluyor yada sinyal çıkıyor.
Foreks ise 17:30'dan sonra gelen veriyi 17:35 , 17:40 içine yazdığından fazladan 2 bar olabiliyor ama sistem sinyali 17:30 barı üzerine veri yazılmadığı için sabit kalıyor.
Bu durumda foreks kullanıcıları nasıl bir yol izliyorlar acaba?
15 DK DA GEÇİCİ AL GELİYİ 17,30 DA NETLEŞCEK ŞİMDİ GELDE İŞLEM YAP..ASTİİİİİİİİİ USTAD NE DİYORSUN BU İŞE VD SONU BİDE SİSTEMLERİN ÇARPILDIĞI GÜNLER MALUM .dng
Arkadaşlar enorton nerelerde?
200 den long ladım s/l ile
[QUOTE=last trader;233966]Arkadaşlar enorton nerelerde?[/QUOTE]
sattı bizi patromz ::: :D
günün yükseğinden kapatıyor ve yarın vadenin son günü..
gelde çık işin içinden..
[quote=a.kaya;233965]15 DK DA GEÇİCİ AL GELİYİ 17,30 DA NETLEŞCEK ŞİMDİ GELDE İŞLEM YAP..ASTİİİİİİİİİ USTAD NE DİYORSUN BU İŞE VD SONU BİDE SİSTEMLERİN ÇARPILDIĞI GÜNLER MALUM .dng[/quote]
daha 1 gün var vade kapanması :confused:
iyi akşamlar !
Cümleten iyi aksamlar
geceye kısa ( haziran vade)
[quote=last trader;233966]Arkadaşlar enorton nerelerde?[/quote]
forumda bazı yazılanlara ve birkaç kişiye kızdı ara verdi buralara diye biliyorum
ama dönmesini tercih ederim.