Hop gene aşağıya bu ne ya asansör gibi şimdi sistem olmasa idi belkide 20 işlem yapardım rahat bugün
Printable View
Hop gene aşağıya bu ne ya asansör gibi şimdi sistem olmasa idi belkide 20 işlem yapardım rahat bugün
[quote=Larossıan;236015]Ben tırsmam önlem paketlerim hazır arkadaşlara faideli olabilirmiyim diye bakıyorum yoksa 5 lik neyime.:..:[/quote]
ise yarıyor sagolasın :)
Laros ustad son gönderdiğim 5 liğe baktın demi tam yukardan 3 çizgiye çarptı ve döndü +. burası işte tam şort S/L yeri idi 5 likte ...
[quote=a.kaya;236020]şortçuları stoplatmak istiyorlar ya da akşam dow sağlam bir tepki vercek galiba..bakalım hangisi ama akşama flatlayacam galiba böyle gider hele al gelirse fltalarım he dediğim yerleden gelirse longlarım ayrı[/quote]
70400 dek shortlarımı kapatmak istiyom olar mı ne dersin :)
gerci bu gun sonunda 69800 lere de gelmesni istiyom ama
[quote=a.kaya;236029]Laros ustad son gönderdiğim 5 liğe baktın demi tam yukardan 3 çizgiye çarptı ve döndü +. burası işte tam şort S/L yeri idi 5 likte ...[/quote]
Orada bant drenci vardı.
öğleden sonra pek bi sinirli söz uslu durcam..
5 likte teyitsiz short geldi birdaha deneyebilir.
ustad long a geri dönüş rakamı belirledinmi gerçi daha yeni şorttuz ama bellide olamz
[quote=medet;236036]öğleden sonra pek bi sinirli söz uslu durcam..[/quote]
Zaten hep senden kaynaklanıyor aldın palanın paralarını bizden çıkarıyor şimdi.:..:
[quote=a.kaya;236040]ustad long a geri dönüş rakamı belirledinmi gerçi daha yeni şorttuz ama bellide olamz[/quote]
Günlük çok yukarda
bişiler döndüğü bi gerçek.. bakcaz ..
10 dk içinde göçmemiz lazım yahu bu paritede nasıl da dayanıyor göçmemek için entresan