bir yanım ekimde dolar l gidecek, zaten bu pozum devam ediyor,....
Printable View
bir yanım ekimde dolar l gidecek, zaten bu pozum devam ediyor,....
tnx için 2.506 demiştim short kriteri bunun altında kalınması,
long kriteri ise 2.75x in geçilmesi,
2.50-2.75 arası ampul piyasası bu durumda,.....
İndicim bu aga long ve evetçi fakat bu evet sayısı yüzde 60 ları gecemesse,koalisyon hukumeti kacınılmaz..ya da bir süpriz olur hayır kazanırsa bunlar hepten dagılır..o zmaan kucagına bırakırlar malı aganın..cunku herhangi bir hedge fon satmaya baslarsa digeri gerizekalı mı onun sattıgı malı alacak,o da basacak..chain reaction küsküsü cok pis gelir.....
Birde bakıyorum bunlara evet'i kim basacak..asker degil,cunku adamlara kıllar..memur degil,gördü haftasonu yuzde 3 zammı..emekli hakeza aynı..erbakancılar zaten karsı..yargı tamamen karşı,çarşı gibi.zengin kesime bakıyoruz adamlar mevduattan artık beles parayı bulamıyor reel faizler eksi,bu durumun surmesini ister mi?.oy tabanlarına bakıyoruz yüzde 42..bunun yüzde kacı yukarıda saydıgım grup icindeydi bir dusunun..dedigim gibi evet gelirse ve yuzde 60 ı bulursa bu yazıyı hatırlarız..
[quote=elstock1;285303]İndicim bu aga long ve evetçi fakat bu evet sayısı yüzde 60 ları gecemesse,koalisyon hukumeti kacınılmaz..ya da bir süpriz olur hayır kazanırsa bunlar hepten dagılır..o zmaan kucagına bırakırlar malı aganın..cunku herhangi bir hedge fon satmaya baslarsa digeri gerizekalı mı onun sattıgı malı alacak,o da basacak..chain reaction küsküsü cok pis gelir.....[/quote]
burayı sonuna kadar savunacaklar stock, ampula voltaj vermeye devam edecekler, oyun % sinin önemi yok, artık zamanın önemi var, çünkü artık zaman hızlı değiştirici olarak çalışıyor, yani zaman hızlandı burada, düğmeye basıldı, şimdi bizim gördüğümüz iç dinamiklerdeki değişimler, borsadaki ise bunun finans ayağını oluşturuyor,
dış dinamiklerden gelirsek olaya onuda tnx se aralık verdik, 2.75x-2.50x arası, buna ampul piyasası dedik, yani tnx te, 2.50x altında kalış olmadıkça,(oradada aslında ata binen adamın ampulleri yanmaya başlıyor, oradada müthiş bir savunma hattı var),
capana bakarsak capan yene müdehale etti, doğrusu bunu ata binenle ayarlaması yönündedydi, bu olmadı, demekki capana ata binenden hayır yok, öle ise ata binen zorda ve kimseye kaş göz yapacak durumda deyil,..o yüzden capan kendi elbisesini dikti, çünkü malın büyük bölümünü ata binene satıyor, ucuz dolare politikası devam ettikçe ve global büyüme elde edilemedikçe bu defa yine bu durum yeniden sorun olacak, ....
işte bunların hepsi savunma hattında kendini buluyor, savunuyorlar, tükürdüler yalamıyorlar, yalama kırılma demek,.....carry ye devamı kurtuluş olarak sürdürüyorlar, gelinen noktada ise bu ikisinde pay kalmadı, tnx ve dxy de, ya yalan söyleyecekler artık, türlü yalanlar, küresel yalanlar ve düğmeye basacaklar ki ayıları dağıtsınlar, yada yalayacaklar, tam olarak buradalar,...
bizdeki ise buna bağlı durum farkı ise ampul,...
bir kez daha 2/6 SHORT, al geldimi 1/6 ya düşüyorum, dolare L yi ise tutuyorum
Günlükte turuncu devrim gerekli yere girdi, düğme hareketi bekliyor,....
[URL=http://www.ressim.net/show.php/2096988_1.png.html][IMG]http://www.ressim.net/l/upload/ac2b9e14.png[/IMG][/URL]
1/6 SHORT, DOLAR L devam,...
ampulun ışığı arrttı,...
ampul on , ampul off diyim, en güzeli bu,....kısa ve öz,....
ben ekimde full flatım şu anda, 300 ve 375 ten çıktım, kademeli,...
şu seneryoya dönelim, deyilmi,.......