çarşı karışır bugün :D
Printable View
çarşı karışır bugün :D
Şimdide opsiyonlar abardı ya..bide şunlara bi el atsalar..bunu alın burdan patron :)
[QUOTE=Astatin;380623]''Melaba benim adım "Margehan SALÇA"... Her konuda yüzeysel bilgim vardır amma bir konuda bile derinlemesine bilgim yoktur ve her konuya bulaşırım. Güçlü olanın ve/veya popüler olanın yanında olmayı severim. Kraldan fazla kralcı cümlesi bana biçilmiş kaftandır. Çapı benden bir kaç yüz milyar kat geniş insanlara hakaret etmeye bayılırım, ölmüş olsalar da fark etmez. DÜnyada faşizm rüzgarı varken ülkesini bu despotik rüzgardan ve devamındaki savaştan korumuş olanlara diktatör ve anti-demokrat derim amma daha suçları ispatlanmamış meslektaşlarımı suçlu ve hain ilan edecek kadar da demokratım.. En büyük korkum, keser döner sap döner şiarının bir gün gerçek olması .''
Sabah sabah hasta ettiler yine beni yaw..[/QUOTE]
yavuklusu ROK bi taraftan kendi bi taraftan çok acayip kaşıntıya sebebiyet veriyorlar benim bünyede o yüzden bikaç dk dan fazla tahammül edip izleyemiyorum..
ama saflara katılıp milyon dolarlık gazeteci sınıfına geçiş yaptılar bile..
dıtatar tavan olacak galiba
[QUOTE=Astatin;380634]dıtatar tavan olacak galiba[/QUOTE]
olabilemez bence patron :)
3 gün kapalı kalacak piyasada yerden ayağa oynanır o kadar :)
[QUOTE=Astatin;380634]dıtatar tavan olacak galiba[/QUOTE]
tavandan bahsetmen ürkütücü tabi bu arada :..:
[quote=unlimitted;380605]hacı, makas diye bişi var. hani bele kumaş kesersin, kaat kesersin, ne bileyim çömez vobcu kesersin :::[/quote]
Unllipat, bu yıl tatile nereye gidiyon...:p yoksa hala tatildemiyin.lelele
15 dklıokda ed mi var acaba....ew cedaylar ..? alu?
merkel geyirdi, 200 puan yukarı, berluskoni sekreter kızı kesti 300 puan aşşa, papandreu altına kaçırdı 200 puan yukarı vs vs vs
[quote=Astatin;380642]merkel geyirdi, 200 puan yukarı, berluskoni sekreter kızı kesti 300 puan aşşa, papandreu altına kaçırdı 200 puan yukarı vs vs vs[/quote]
:..::..::..::..::..: .brv
bayramda kriz bitçekmiş...
[quote=mosyo2000;380645]bayramda kriz bitçekmiş...[/quote]
Şublimahtuşa....
ivit... acaip güçlü gösteriyor lebron sanki 71000 gapatacak gibi:o
çaktın küfteyi:rolleyes::cool: ya wuli ya buli...
[quote=Astatin;380646]Şublimahtuşa....
çaktın küfteyi:rolleyes::cool: ya wuli ya buli...[/quote]
ula bu ne yaw... adam wuli değil buli gösteriyor..yuh **...dax yuzde iki eksi ben dün kapanışta açtığım şortlardan zırnık kar edememiş durumdayım..way**... hay**... diğer yandan tahvil faizi de ranmaya başlamış...eüzü
[QUOTE=Astatin;380646]Şublimahtuşa....
çaktın küfteyi:rolleyes::cool: ya wuli ya buli...[/QUOTE]
bi de ydisi düzelse üzerine mi kursak totemi acaba...öyle deneyelim bi de şansımızı...
[quote=mosyo2000;380648]bi de ydisi düzelse üzerine mi kursak totemi acaba...öyle deneyelim bi de şansımızı...[/quote]
yaw yurtdışı düzelsin bakalım bizimki napıyo anlarız ozaman kazın ayağını diyosun..ivit olabilir..ama maliyetli olabilir...her ne kadar vob da böyle varyeteler yapıyor olsa da spot 100 puanda oynuyor sadece..ama gel kör pi; günlük teknik görüntü pis düzeldi...gorkutucu yani...tavan oalbilir:..: tam dümenlik ortam var
[quote=Astatin;380647]ula bu ne yaw... adam wuli değil buli gösteriyor..yuh **...dax yuzde iki eksi ben dün kapanışta açtığım şortlardan zırnık kar edememiş durumdayım..way**... hay**... diğer yandan tahvil faizi de ranmaya başlamış...eüzü[/quote]
aynen... akşamdan açılan kısalardan bu saate kadar bi hayır gelmedi... üstüne korkularım da kayboldu...
[QUOTE=Astatin;380649]yaw yurtdışı düzelsin bakalım bizimki napıyo anlarız ozaman kazın ayağını diyosun..ivit olabilir..ama maliyetli olabilir...her ne kadar vob da böyle varyeteler yapıyor olsa da spot 100 puanda oynuyor sadece..ama gel kör pi; günlük teknik görüntü pis düzeldi...gorkutucu yani...tavan oalbilir:..: tam dümenlik ortam var[/QUOTE]
kalın kademe taraflarına bi hareket olurdu... bugün o da yok... 3 bi anda yer değiştirip oluyo 97
[quote=mosyo2000;380651]kalın kademe taraflarına bi hareket olurdu... bugün o da yok... 3 bi anda yer değiştirip oluyo 97[/quote]
içimdeki gorku beni long yapmaz an fazla flat yapar:D
YAw bu arada behzat ç. nin dün kolajını yapmışlar eyle uzun uzun...teprik ederim çok güzeldi... amirim..hehehe
dehlikenin farkında mısınız...
ülke 1 garan a bakıo :)durum bu..
[QUOTE=medet;380655]ülke 1 garan a bakıo :)durum bu..[/QUOTE]
oda taş gibi duruyor maşallah !
garan bu durumdayken graşş zor..
ha dünkü gibi şok bir 1000 puan aşağı ve hemen ardından düştüğü yere zıplama durumları herzaman olabilir o da ayrı..
[quote=The Tatar;380657]oda taş gibi duruyor maşallah !
garan bu durumdayken graşş zor..
ha dünkü gibi şok bir 1000 puan aşağı ve hemen ardından düştüğü yere zıplama durumları herzaman olabilir o da ayrı..[/quote]
17:00 kadar depti depti depmedi.. el fatihaaaa... bakcaz...
geçen hafta yarım günlük cumadan itibaren..
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/259/clipboard01sp.jpg/][IMG]http://img259.imageshack.us/img259/934/clipboard01sp.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
[quote=Astatin;380654]dehlikenin farkında mısınız...[/quote]
u sould...:p:p herkese iyi bayramlar........
bollingerde zayıf..
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/31/clipboard01tl.jpg/][IMG]http://img31.imageshack.us/img31/6310/clipboard01tl.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
herkese iyi bayramlar... bu sene kurban tatili kısa... uzun girmek ayıp olur... kısa devam....
[QUOTE=Astatin;380661]u sould...:p:p herkese iyi bayramlar........[/QUOTE]
boğa kesiyon mu bayramda asti? :p
neyyy patron boğayamı girmiş tek başına :)
patron sıkı tutta e-5 falan kaçmasın boğa biliyosun 8 haberlerine malzeme oluyor kaçıran :)
patronlar bayramınız mübarek,kurbanınız kabul olsun..
yola çıkacaklarada kazasız belasız yolculuklar..
GECEYE long girdim..
sistem son anda al verdi..dow da %1.40 eksi olunca dayanamadım...böyle ZITLIKLARı degerlendiriyom.yoksa gece flat oluyom..böyle zıtlıklar haftada 1-2 oluyor..GERCİ TAM 5 GÜN PİYASA KAPALI..KİM ÖLE KİM KALA..
herkese iyi bayramlar..
Tüm arkadaşların bayramını kutlar esenlikler dilerim
no way out...
[quote=Astatin;380480]1)[COLOR=red]bir yanda ABD den beklediğim yeni fon batışı haberleri[/COLOR], öbür tarafda g20,
bir yanda gıpraşmaya başlayan enflasyon ve tahvil faizi öbür tarafta kısa vadeli iyileşme olasılığı,
bir yanda mahi, öbür yanda prenses fortuna.,
bir yanda bayram tatili dönüşü baklava yeme diğer yanda ayvayı yeme ihtimali:D:D:confused::confused::confused:
4 Yanım puşt zulası **:..:[/quote]
[quote=Astatin;380561]2)eüzü...şimdi papandreu istifa ederse piyasa bunu referandum olayı yatacak diye iyiye mi yorar yoksa işler poha sarıyor diye mi yorumlar, yoksa önce ilkini sonra ikincisini mi yorumlar...yok mu bi falcı yaw..nappsak acep..heheehh[/quote]
1)sabır... sabır.. sabır...:D geleceeeekkkk. tek olamaz MF...daha daha..
buu arada geçen hafta başı "ula bu MF nin batışını bizim basın konuşmuyor ama çok möhüm" derken, şimdi görüyorukki yazmaya başlamış hem basınımız hem de fake üstadlar:D:D
2)önce ilki, sonra ikinsicisniş yaparmış piyasa... as usualll:D
Günaydın,
Ohhhh mondiiyoooo..... gaçınılmaz...
bayramda boga kesenlerin bogalari hayirli ugurlu olsun.
Allah kabul etsin.
Yalınız havalar sogudu ayı postu lazım olarmıki ilerleyen zamanlarda ne dersiniz agalar
Matriks sistem testerlarda geçmiş donemlerin datasi olmadiğindan test edilememesine kendimce bi çözüm buldum,
Matriks >Tarihsel veri tamamlama > acilan pencerede 5 ve 60 dklik dosyalari her hafta yedeklememiz gerekiyor dosyalari ayri klasorde veya adini değiştirerek tutmak gerek uzerine sakin yazmayin .Örnegin bugun indireceğimiz setup5.exe dosyasi ile istediğimiz bir zamanda(aylar sonra) 18/07/2011 ile 04/11/2011 arasini gorebiliriz.
[B][U][SIZE="3"]Gecmiş tarihli dataları yeniden yuklemek[/SIZE][/U][/B]
Elimizde ilgili donemin setup5.exe si olduktan sonra matriksi kapatiyoruz, dosyayi caliştiriyoruz yukleme bitince matriksi normal sekilde[B] acmayin [/B] kısayolu sag tiklayip yeni kısayol olustur seceneğini tıklıyoruz sonra oluşan yeni kısayol penceresini sag tikliyoruz muhtelemen matriks (2) isimlidir, ozellikleri secip
Hedef satirinda yazan C:\MATRIKS\Matriks.exe N yazisinda sadece N yerine D yazip uygula tamam diyoruz.
Şimdi matriksi olusturdugumuz bu yeni kisayol ile baslatiyoruz,bu kısayol matriksi offline modda caliştiracaktir.
Benim elimde gecmişe ait 2 tane setup5.exe var biri 2011 yili Ocak ayinda bitiyor biri bu yılın agustos ayinda bitiyor, birazdan ekleyeceğim.
Tüm arkadaslardan ricam elinde gecmiş zamanlara ait setup5.exe dosyası olan lütfen eklesin .Herkes elindekileri paylasirsa iyi bir data arşivi olusturabiliriz.
Günaydın..Ne de güzel graşıyor..Teprik [EMAIL="ederim...XU100@54800"]ederim...XU100@54800[/EMAIL] mühim...Bugün yıkmazlar zannımca.::
[B]Aziz Nesin'in Atatürk'e hitabı
[/B]atam, hala yaşıyorsak:
edepsizlik sayesinde!
altı oku soruyorsan,
politika dehlizinde!
hele partin senden sonra,
devrimlerin tavizinde!
vasfedeyim halimizi,
kalemime ver izin de!
yobazlarla gericiler,
onlar bizden daha zinde!
'atam, atam...' derler ama,
bir adınız var sizin de...
halkçılıkla devletçilik:
anlatamam, çok hazin de...
çoktanberi sahteciler,
ağır çeker her vezinde!
tek umut var, o da yalnız,
amerikan dövizinde!
sorma ata'm, halimizi,
hal mi kaldı anlatacak...
işte geldik dizindeyiz!
yata yata çok yorulduk,
tatil yaptık, izindeyiz!
sanayide henüz daha,
cafer için lazım diye,
amerikan bezindeyiz!
geçeceğiz avrupa'yı
ama şimdi izindeyiz!
hocamız var, hacımız var,
uçan kuşa borcumuz var,
el oğlunun ağzındayız!
ama bizi zor bulurlar,
bahar, yaz, kış izindeyiz!
evet, doğru söylemişsin:
'türk milleti çalışkandır! '
biz de senin tezindeyiz!
dinlenmekten yorulduk da,
onun için izindeyiz!
zinde kuvvet diye söz var,
kimse bilmez adresini,
ah izindeyiz, vah izindeyiz!
bugün değil, bu yıl değil,
çoktan beri izindeyiz!
ilerledik ata'm öyle,
şimdi görsen tanımazsın:
amerikan tarzındayız!
arasan da bulamazsın,
otuz yıldır izindeyiz!
hani "türk, öğün, çalış, güven" demiştin ya... biz ilkinde takılıp
kaldık. o yüzden çalışmaya vakit kalmadı. kimselere de (kendimiz dahil)
güvenmiyoruz.
seninle övünüyoruz. adına barajlar, yollar, köprüler yapıyoruz.
balolar, heykeller, hatalar yapıyoruz. klipler, zamlar, işkenceler,
darbeler...
öyle bir kargaşa yarattık ki senin adına darbe yapanlar, senin
adına yönetimde olanları devirip, senin fikirlerinle açıklıyorlar
bunu.... ve de devrilenler yine senin fikirlerinle savunuyorlar kendilerini...
herkes seni bir dönemki görüşlerinle tanımlayıp başka başka
anlatıyor bize... asker, demokrat, dindar, ateist, laik, çapkın,
milliyetçi... liste uzayıp gidiyor, biz tartışıp gidiyoruz.
hala "izindeyiz" ve bu izin hiç bitmeyecek gibi görünüyor.
"izinde" olduğumuzdan kabrine çok ziyaret yaptık, ama sana layık
bir film yapamadık. 66 yılda... belki kimseleri sana benzetemediğimizden,
belki parayı denkleştiremediğimizden...
adına yaptığımız köprülere akın akın koşuyor yurtyaşların...
intihar etmek için...
cumhuriyeti emanet ettiğin gençler, polis copundan kafalarını
kaldıramaz haldeler.
zorlu savaşlarla kurulan türkiye cumhuriyeti devletinde bugün
çetelerin gölgesi var.
dev posterlerini yaptık ama doğru dürüst bir belgeselini yapamadık
ata'm...!
arkandan ağlamaktan gözlerimiz şiştiği için yazılarını,
konuşmalarını doğru dürüst bir kitapta toplayamadık. adına kurduğumuz kültür merkezini yangından koruyamadık. senin adına iktidara el koyanlar mirasını çiğnedi, ses çıkartmadık. kurduğun partiyi kapatıp, arşivini yaktılar... alkışladık...
çünkü biz izindeyiz ata'm...
her sabah güne "türküm, doğruyum, çalışkanım" diye bağıran, geri ve tembel
nesiller yetiştirdik. sesimiz gür çıkıyor ama eğitimde başarı oranlarımız
yerde sürünüyor.
köşklerin bakımsızlıktan dökülüyor...
kocaman resimlerinin asıldığı kamu binaları içinde memurun aç..
"beni emanet ediniz" dediğin doktorların biliyorsun seni "geç
teşhisten" erken yolcu ettiler.
merak etme "izindeyiz" ata'm...
o dönemde söylediğin bazı sözler bugün 7 kilit altında. din
üzerine, düşünce özgürlüğü üzerine yazdıklarını yazmaya, söylemeye kalkanlar
mahkemelerde sürünüyorlar. o gün yazdıklarını, bugün ağıza alamayacak haldeyiz.
seni aşmaktan vazgeçtik, sana ulaşamıyoruz ata'm... heykellerin o
kadar büyük, posterlerin öyle kocaman ki, ardında bir dolu adam kendi
pisliğini gizleyebiliyor. pislik büyüdükçe heykelleri de büyütüyorlar.
şu "izindekiler"in listesini bir görsen inanamazsın ata'm...
kendini tanıyamazsın.
özlü sözlerini paylaşamıyorlar.
yılgınlığa düşmememiz için söylediğin "küçük kıvılcımlar, büyük
yangınlar doğurabilir" sözünü itfaiye kapısına asmışlar.
bağışla bizi... izindeyiz ata'm...!
Berlusconi: Başbakanlığım süresince özel hayatımı çok aksattım. Bundan sonra yapmak isteyip de yapamadığım şeylere odaklanacağım.
üwww hayali bile korkunç....