Işim olmaz arkadaş longla sistem şort iken longmu yapılır dip avcılığı bana göre değil zaten sistemde flatta bekle diyor yatay piyasa olabilir diyor ne sistemmiş be :::
Printable View
Işim olmaz arkadaş longla sistem şort iken longmu yapılır dip avcılığı bana göre değil zaten sistemde flatta bekle diyor yatay piyasa olabilir diyor ne sistemmiş be :::
[quote=a.kaya;295014]Işim olmaz arkadaş longla sistem şort iken longmu yapılır dip avcılığı bana göre değil zaten sistemde flatta bekle diyor yatay piyasa olabilir diyor ne sistemmiş be :::[/quote]
Sisteminin short'da olduğundan piyasanın haberi var mı patron? :..:
ralli.....
Selamlar efem.
10 kaplan geldi sizin :)
82.950 den stopladım yeniden fırsat bekliyorum...
soyle geriye yaslanabiliriz artık rahat rahat...
Biliyordum... Biliyordum... Biliyordum... Zayıf süsü verilmiş güçlü piyasa süsü verilmiş zayıf piyasa olmadığını, gerçekten zayıf süsü verilmiş güçlü piyasa olduğunu biliyordum... :..:
eur/usd tekrar shortladım ... düşerse piramitlerim yine ... istop yakın bu sefer ..
pehh dediğim beklediğim oluyor dünyanın sonu mu geldi muhahah
ehheeeüühüh...ralli-eynseync...yinede 300 e long kavırma yazdıydım..ama gitmedi..sistem de ala geçti..bekliimm..kavırma emri iptal ettim..bugun sisteme 550 puan civarı daktım ortalama
[quote=Astatin;295028]ehheeeüühüh...ralli-eynseync...yinede 300 e long kavırma yazdıydım..ama gitmedi..sistem de ala geçti..bekliimm..kavırma emri iptal ettim..bugun sisteme 550 puan civarı daktım ortalama[/quote]
hangi ziztemin alda patron
[quote=Strategist;295016]Sisteminin short'da olduğundan piyasanın haberi var mı patron? :..:[/quote]
hocam ta 83450 den beri şortta garibim ama ben sabah dediğim gibi 82575 de flatladım keşkem flatlarken longa geçseymişim ama ne zaman sistemsiz işlem yapsam çarpiliyim .dng bakalım sistemcik ne zaman LONG diyecek :::