[quote=excali;380568]Ulem sen yenilebilecek bir yanın olduğunu mu düşünüyorsun da bu soruyu soruyorsun??.dng[/quote]
ben değil, biz dedim...:D (TDK Esef Ödülü - hettrik)
Printable View
[quote=excali;380568]Ulem sen yenilebilecek bir yanın olduğunu mu düşünüyorsun da bu soruyu soruyorsun??.dng[/quote]
ben değil, biz dedim...:D (TDK Esef Ödülü - hettrik)
[quote=excali;380567]
Sen sürekli short deel misin? Ne farkeder ki??:::[/quote]
yazmaya başlamadan günün mesajlarını oku:p
Hacıex sen bilirsin..bu G20 ne zaman toplanıyor
[IMG]http://scratch.mit.edu/static/projects/Toad106/2053253_med.png[/IMG]
İvviitt. Bi porsiyon faiz kararı aliiim..
[quote=Astatin;380573]Hacıex sen bilirsin..bu G20 ne zaman toplanıyor[/quote]
Böğün ve yarın diye biliom..
Garantı bankası'nın 2011/9 aylık konsolıde net karı 2.454.461.000 tl (2010/9 aylık: 2.648.898.000 tl)
-matrıks-
68700 den urkek short...tam kısalık olmasada ciddi zayıflama var
Ecb faız oranlarını ceyrek puan dusurdu
-matrıks-
ter bastı....offffffffffff
[QUOTE=excali;380582]Ecb faız oranlarını ceyrek puan dusurdu
-matrıks-[/QUOTE]
direk shortladım...
hatta yukarı teptiren palaya tesekkür ederek...
ama o da bana teşekkür etmis olabilir...
shortta olan arkadaslardan mal çıkıldığını düşünen var mı? Zira toplanıldığını düşünüyorum da... dugusal mıyım? üüü :o
vob altın/ons kontratı bayağı renklenmiş. Kademeler eskisi gibi boş değil. Bayağı kontrat açılmış.Altın(XAUUSD) için Foreks işlemi yapmaya gerek olmaz herhalde böyle canlı olursa..Sadece 24 saat açık olmaması bi dezavantaj..
[quote=mosyo2000;380584]direk shortladım...
hatta yukarı teptiren palaya tesekkür ederek...
ama o da bana teşekkür etmis olabilir...[/quote]
oyroyu mu?
[QUOTE=excali;380587]oyroyu mu?[/QUOTE
yuroyuesdi
[quote=excali;380586]vob altın/ons kontratı bayağı renklenmiş. Kademeler eskisi gibi boş değil. Bayağı kontrat açılmış.Altın(XAUUSD) için Foreks işlemi yapmaya gerek olmaz herhalde böyle canlı olursa..Sadece 24 saat açık olmaması bi dezavantaj..[/quote]
foreks yapan adam sadece altın mı yapıyo ki lem! .dng
naber ahali :)))
[quote=unlimitted;380590]foreks yapan adam sadece altın mı yapıyo ki lem! .dng
naber ahali :)))[/quote]
İyidir. Beni bayağı şaşırttı açık kontrat sayısı(28.000) .
Yine de iyi bir gelişme (bana göre)..
Sen nerelerdesin? Onu bahset...:confused:
[quote=excali;380591]İyidir. Beni bayağı şaşırttı açık kontrat sayısı(28.000) .
Yine de iyi bir gelişme (bana göre)..
Sen nerelerdesin? Onu bahset...:confused:[/quote]
170.000 kontratta adam düten bi piyasa 25.000 kontide milleti donunda sallar. :D
bi orda bi burdayık biz ekskali. foreks daha keyifli şu aralar...;)
[quote=unlimitted;380592]170.000 kontratta adam düten bi piyasa 25.000 kontide milleti donunda sallar. :D
bi orda bi burdayık biz ekskali. foreks daha keyifli şu aralar...;)[/quote]
Bunda global fiyatlardan kopmaz herhalde, endekste yaptığı gibi.;)
Oyro aldım. Bakalım ne olcek??
[quote=excali;380593]Bunda global fiyatlardan kopmaz herhalde, endekste yaptığı gibi.;)[/quote]
parası olan düdüğü çalar ex... endeks kontratından ne farkı var ki altının?
dow daks uçarken bizim piyasaya "aha buraya kadar, burdan sonrası yoh" veya dow daks göçerken "aha burdan aşağı yok, verin elinizde ne varsa ben alıyom" dediklerini görmemiş gibi konuşuyosun :)
ula dowun %+2 yaptığı gün %-3'le günün dibinden kapadığı gün bilirim bea...global fiyatmış peeeh! :::
[quote=unlimitted;380596]parası olan düdüğü çalar ex... endeks kontratından ne farkı var ki altının?
dow daks uçarken bizim piyasaya "aha buraya kadar, burdan sonrası yoh" veya dow daks göçerken "aha burdan aşağı yok, verin elinizde ne varsa ben alıyom" dediklerini görmemiş gibi konuşuyosun :)
ula dowun %+2 yaptığı gün %-3'le günün dibinden kapadığı gün bilirim bea...global fiyatmış peeeh! :::[/quote]
XAUUSD fiyatından altınons kontratı nasıl kopacak, lem?.dng
Bahsettiğin Alman/Amerikan hisse endeksiyle Türk hisse endeks değerleri kopabilir. Senin A şirketin zarar ediyor diye Almanya'daki B şirketi de mi zarar etmesi gerekior. Veya Türkiyede kuraklık olduğunu varsay. Almanyada da aynı zamanda olması gerekir mi?:..:
Örneğini beğenmedim...:..:
[QUOTE=Astatin;380480][B][COLOR="Red"][SIZE="2"]bir yanda ABD den beklediğim yeni fon batışı haberleri[/SIZE][/COLOR][/B], öbür tarafda g20,
bir yanda gıpraşmaya başlayan enflasyon ve tahvil faizi öbür tarafta kısa vadeli iyileşme olasılığı,
bir yanda mahi, öbür yanda prenses fortuna.,
bir yanda bayram tatili dönüşü baklava yeme diğer yanda ayvayı yeme ihtimali:D:D:confused::confused::confused:
4 Yanım puşt zulası **:..:[/QUOTE]
batron teprik ederim... Jefferies on the way
-şöför bey 48.000 den geçer mi?
-geçmez mi atla...
:D
sort ula sort.lelele
[quote=nunu;380600]sort ula sort.lelele[/quote]
Astinin Anası geldii.dng
[quote=excali;380597]XAUUSD fiyatından altınons kontratı nasıl kopacak, lem?.dng
Bahsettiğin Alman/Amerikan hisse endeksiyle Türk hisse endeks değerleri kopabilir. Senin A şirketin zarar ediyor diye Almanya'daki B şirketi de mi zarar etmesi gerekior. Veya Türkiyede kuraklık olduğunu varsay. Almanyada da aynı zamanda olması gerekir mi?:..:
Örneğini beğenmedim...:..:[/quote]
ben şu kısma takıldım... XAUUSD fiyatından koptuğunda "niye koptun lem?" diye soracak biri mi var?
bu soruyu cevapla, ikinci kısma da cevap vereyim .lelele
[quote=unlimitted;380602]ben şu kısma takıldım... XAUUSD fiyatından koptuğunda "niye koptun lem?" diye soracak biri mi var?
bu soruyu cevapla, ikinci kısma da cevap vereyim .lelele[/quote]
ya da şimdiden vereyim dur yaw niye cevaplamanı bekleyeyim..
-1.500 puan açıp sonradan +2.000 puan yapan güzide piyasanın fiyatladığı şeyin yağmur, bolluk, Türkiye üzerinde güller açması, metal şirketlerimizin yeni çok sağlam ve boeing gövdesinde kullanılacak kadar hafif bir bileşik elde etmesi, bankalarımızın bank of america'ya agreditif açması olduğunu mu düşünüyorsun yoksa "AVRUPA" merkez bankasının faiz kararından dolayı olduğunu mu? :..:
ulem 6 ay yok oluyorum gidiyorum geliyorum aynı saflık aynı saflık eks...hastayım şu iyimserliğinize... :D
[quote=unlimitted;380602]ben şu kısma takıldım... XAUUSD fiyatından koptuğunda "niye koptun lem?" diye soracak biri mi var?
bu soruyu cevapla, ikinci kısma da cevap vereyim .lelele[/quote]
uzlaşma nasıl olcek lem koparsa..Dayanak varlığından nassıl ayrılsın.
Bu soruyu tersten DJI - FDJI arasında düşün..;) Cevabın orada bence..
[quote=excali;380604]uzlaşma nasıl olcek lem koparsa..Dayanak varlığından nassıl ayrılsın.
Bu soruyu tersten DJI - FDJI arasında düşün..;) Cevabın orada bence..[/quote]
hacı, makas diye bişi var. hani bele kumaş kesersin, kaat kesersin, ne bileyim çömez vobcu kesersin :::
[quote=unlimitted;380603]ya da şimdiden vereyim dur yaw niye cevaplamanı bekleyeyim..
-1.500 puan açıp sonradan +2.000 puan yapan güzide piyasanın fiyatladığı şeyin yağmur, bolluk, Türkiye üzerinde güller açması, metal şirketlerimizin yeni çok sağlam ve boeing gövdesinde kullanılacak kadar hafif bir bileşik elde etmesi, bankalarımızın bank of america'ya agreditif açması olduğunu mu düşünüyorsun yoksa "AVRUPA" merkez bankasının faiz kararından dolayı olduğunu mu? :..:
ulem 6 ay yok oluyorum gidiyorum geliyorum aynı saflık aynı saflık eks...hastayım şu iyimserliğinize... :D[/quote]
Endeks fiyatlamasıyla Altınons fiyatlamasını karıştırmamak lazım gibime geliyor. Endeks fiyatlamasının ne şekilde olduğu konusunda tecrübelisin zaten.
Bugün T.C. NOT düşümü olsaydı, sence AMB kararını mı fiyatlardık??
[quote=unlimitted;380605]hacı, makas diye bişi var. hani bele kumaş kesersin, kaat kesersin, ne bileyim çömez vobcu kesersin :::[/quote]
Kedi de keser mi , lem bu makas??.brv.brv.dng.dng
Un lee,,
USDTRY'den kopan vadeli dolar kontratı(VUSDXXXX) gördün mü? veya EURUSD'den kopan vadeli oyro(VEUDXXXX) kontratı??...
Oyro şu beşlik barı 85 üzeri kapasaydı, eyi olurdu benim için..:eek:
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR....brv.brv.brv[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][COLOR=#a0522d][IMG]http://images.icanhascheezburger.com/completestore/2009/1/10/128760870195235674.jpg[/IMG][/COLOR][/U][/B]
kopar kopar, kopmasada kopartırlar he he
[quote=nunu;380600]sort ula sort.lelele[/quote]
[quote=excali;380601]Astinin Anası geldii.dng[/quote]
NUNİ ana NUNİ ana..gurtar bizi ANA....dng
leym bende şort girdim kapanış fiyatından... sen şort ben de şort ise ya 10000 puan düşeriz ya da çıkarız....dng şu an dow a bakarsak sanırım ikinci seçenek.. -1500 gap olsun bence
ula sabah 7 den beri bohemian dinniorum...herşey bahane freddy nin bohemian daki 62 tane akoru şahane..bi yere gitmez olm bu vob..sene sonuna kadar al gülüm ver gülüm...
indikti grafikti sistemdi sepetti hepsi laf...kaç gündür dönüp kim geliosa peşinden kesip duruo..:))iyi de edio...anlasın millet bunun teknikle grafikle alakalı olmadığını daha önce yazdıım gibi..:))
bu arada yıllardır bilmeme rağmen bohemian a bu kadar değer vermediğim için freddy den huzurunuzda özür diliorum...şu anda hatta arkada hala o çalıo ben bunnarı yazarken...:))
''Melaba benim adım "Margehan SALÇA"... Her konuda yüzeysel bilgim vardır amma bir konuda bile derinlemesine bilgim yoktur ve her konuya bulaşırım. Güçlü olanın ve/veya popüler olanın yanında olmayı severim. Kraldan fazla kralcı cümlesi bana biçilmiş kaftandır. Çapı benden bir kaç yüz milyar kat geniş insanlara hakaret etmeye bayılırım, ölmüş olsalar da fark etmez. DÜnyada faşizm rüzgarı varken ülkesini bu despotik rüzgardan ve devamındaki savaştan korumuş olanlara diktatör ve anti-demokrat derim amma daha suçları ispatlanmamış meslektaşlarımı suçlu ve hain ilan edecek kadar da demokratım.. En büyük korkum, keser döner sap döner şiarının bir gün gerçek olması .''
Sabah sabah hasta ettiler yine beni yaw..
keser in sapı döndüğü gün bu hanım kızımıza Ramiz paşa talipmiş....
[quote=Astatin;380617]NUNİ ana NUNİ ana..gurtar bizi ANA....dng
leym bende şort girdim kapanış fiyatından... sen şort ben de şort ise ya 10000 puan düşeriz ya da çıkarız....dng şu an dow a bakarsak sanırım ikinci seçenek.. -1500 gap olsun bence[/quote]
ahada..nuni ana gurtaracak mı bizi ne.....