Her sinyali uygulayacam diye bir şey yok tabi ki ama işide tehlikeye atmamak adına flata geçmiştim al sinyali inandırıcı değil sadece feyk idi ama bazende belli olmuyor alığ gidiyorlar.
Printable View
Her sinyali uygulayacam diye bir şey yok tabi ki ama işide tehlikeye atmamak adına flata geçmiştim al sinyali inandırıcı değil sadece feyk idi ama bazende belli olmuyor alığ gidiyorlar.
775 de destek var şimdi yeni gelen şortları dökmek için benim gibileri yani :D yukarı yapacaktır
gitti 500 puan saol kaya flat gene..
[quote=a.kaya;235929]Her sinyali uygulayacam diye bir şey yok tabi ki ama işide tehlikeye atmamak adına flata geçmiştim al sinyali inandırıcı değil sadece feyk idi ama bazende belli olmuyor alığ gidiyorlar.[/quote]
Uymadığın iyi olmuş 500 puanını alacakmış...
Bir daha gelir uymazsın bu seferde tersini yapar...:..::..::..::::
[quote=medet;235932]gitti 500 puan saol kaya flat gene..[/quote]
Ya arkadaşım bizden fazla kazanıyorsun adaletli ol lütfen..:..::..:
gülmekten nefesim kesildi herkes bana bakıo..
[quote=Larossıan;235933]Uymadığın iyi olmuş 500 puanını alacakmış...
Bir daha gelir uymazsın bu seferde tersini yapar...:..::..::..::::[/quote]
yok nalıncı keserim var sağlam sinyalde long yapardım mesela örnek vereyim.Al sinyali eğer 71400 de yada 70775 altında gelse idi longlardım kesinlikle :..:
kaya kardeş sinyalleri söle kırışalım paraları ciddi rakı çarpsın ki ? :):)
aha da işte görüyorsun demi bak şimdi yukarı yapıyor herif yataya bağladı kısa vd de milleti yakacak anlaşılan .dng
py ky çarpmaca oynuyor anlaşıldı trendde aldığımızı yatayda almaya niyetli amcam :D
sabah yazdık okumamış kaya bugün dedim palanın cort indirme günü..
yukarı yapabilir mi dermişim.
niyeti bozdu biraz.