günaydın ....
Printable View
günaydın ....
şu dolare nin debelendiği yerelere bakarmısınız, 1.5255 dünki kapanış, bugün tepki yapmış, biz bu işte kesinlikle iyiyiz, hatta ağadan bile iyiyiz, adam abartıyor, burada problem yaşıyoruz, biz teknik olarak al sat yaparken, adam bunu [COLOR=red]düşürene[/COLOR] kadar(margin) uyguluyor, sen şimdi gel bu adamlara iyi düşün, mümküm mü, ya şu yaptığım sortların % 70 bu tülle dolaşan lavuklar yüzünden,.......hissi, bu tüllü lavukları çok seviyorum, ........muhalefetim alayına, .......
zöhtü...
bak 66 875 de ve senden hala tıhhhh yok....soradan 65 000 indigimizde...ben vermiştim...yanı yattı çamura battı...altı yandı...toplantıdaydım filan anlamam haaaa.....
Dünki 425 den actıgım cort 900 den cebe atıldı....525 puvan cepte...10/5 deyim...
Quzu emmi günaydınlar emmi dün 875ten açtığım löngleri 375 puvan karlan palaya devrettim %35ten %25e indim, dünkü min. düzeltme 850de bitmiş idi zühtü burası kırılırsa %5 daha basar 850den yukarı atarsa yeniden yerine kor, 250yi gecerse sabah kapattıgını yerine kor, zühtüüüü palayla kedi fare oyunu oynuyoooooo haydeeee efemmmm zühtü bugün kararsız akpnin kapatılma haberi kafasını karıştırdı zühtü acaba bu acelenin nedeni bumu deyiii soruyo gendine, emme zühtü palanın elini görüyo pala zühtüyü boğanın sırtından zor atar.
zühtü bakıyo dünün tepesinden 600 puvan düzelmiş fiyat, heyecan yapmadan yavas yavas karı ertimeden güzel treyt ilen devam ediyo zühtüüü
Sayfanın üstünde şanlı bayrağımız ve 18 Mart Çanakkale zaferinin simgesi var...
Yönetime teşekkürler bu anlamlı günü hatırlattığı için...
Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun...
[quote=prodrive;213439][URL="http://img519.imageshack.us/i/xu100haftalk.png/"][IMG]http://img519.imageshack.us/img519/2148/xu100haftalk.png[/IMG][/URL]
Bu grafik önemli. Tam kırmızı çizgiden döndük. Beyaz kırılmadığı sürece bir yol olmaz. Sanki beyaz ve kırmızı arasında bir müddet daha gidip gelecek gibi...[/quote]
Hala kırmızı ve beyaz arasındayız.... 2 günde hızla yükselerek kırmızı test ettik ve aşamadık. Haftayı böyle kaparsak sorun yok. Beyazın testi yakındır....
[B]İŞ in VOB cusuna da hastayım.. [/B]Hiç terse gelmiyo walla..
Aramızda para toplasakta şunu transfer etsek diyorum:)
[quote=jani;215943]zöhtü...
bak 66 875 de ve senden hala tıhhhh yok....soradan 65 000 indigimizde...ben vermiştim...yanı yattı çamura battı...altı yandı...toplantıdaydım filan anlamam haaaa.....[/quote]
emmiiii yavasss adamım ben kusuruma bakma emmmiiii, düzeltsin pala diye bagıyom. adapte oluyom foruma bu arada.
emmiii sen iyi biliyon ben net adamım full lönggg dedik 4 haneli dedik, sonra azaltıyoz dedik %35-60 arası gezindirdik pörtföyü sonra %35 dedik karankılıktan korkayoruz dedik, şimdi %25 deyiveriyoz, süzüle süzüle emmiii, düzeltmede zarar edecem emmiii emme biliyon kaymağını yedi zühtüüüü son harekatın. treydilen uğraşmak istemiyy zühtüüü çünkü gözleri tavanda zühtünün.
tekrar yazimm [B]850-250[/B] ilkinde löng azalt maliyet iyileştirererek aşşağılarda löng arttır ikincisinde löng arttır dünün tepesinde %50yi gec ki fişekleyince ayılara mama lazım olcek.
66394, altına inersek, iyi olur, [COLOR=red]şimdilik satış günlüğü bozmuyor[/COLOR], ancak, 120 ve 60 da satıştayız, 60 bayağı yol aldı, 120 yeni başladı sayılır, iki katı nede olsa 60 lığın,.....
[quote=catedral;215956][B]İŞ in VOB cusuna da hastayım.. [/B]Hiç terse gelmiyo walla..
Aramızda para toplasakta şunu transfer etsek diyorum:)[/quote]
gayserili de eyi treyt ediyo hanımkız abla
emmi malı çakıyolarrrrr efeye yapılırmı bu be