günaydın arkadaşlar...
hadise net tir..
guzunun deyimiyle bu piyasa sahiplidir...
sadece kendi pozuna göre gider...
ulen söksa tahtası bile bu kadar manüplatif değildi...
Printable View
günaydın arkadaşlar...
hadise net tir..
ulen söksa tahtası bile bu kadar manüplatif değildi...
[QUOTE=küçük_k;215903]günaydın arkadaşlar...
hadise net tir..
ulen söksa tahtası bile bu kadar manüplatif değildi...[/QUOTE]
Vob başkanını yakında TV lerde izleriz..
[B][COLOR="Purple"]Wallahide billahide bizim bir bilgimiz ve de ilgimiz yoktur.. Araştırıyoruz.. :eek: Sorumlularını bulursak............[/COLOR][/B]
bugün GAP ı kapatacaktır....65 900 ila 66 700 arasını....
SPK şüpheli yatırımcıları sorguya çağırıyormuş emniyette..
Bizim VOB başkanımız da çıkar der ki.. Bahsi geçen aracı kurumun işlemlerini ve müşterileri araştırdık.. hepsi farklı kişiler.. Birbirleriyle alakaları yok.. Hatta diğer kurumlarla da alakaları yok..
Ama ne ilginç ki.. Hepsinin Long u gelmiş...
Benim aklımın almadığı ise.. Bu işi hissede yapınca suç... vadeli piyasada yapınca değil....
[quote=catedral;215905]Vob başkanını yakında TV lerde izleriz..
[B][COLOR=purple]Wallahide billahide bizim bir bilgimiz ve de ilgimiz yoktur.. Araştırıyoruz.. :eek: Sorumlularını bulursak............[/COLOR][/B][/quote]
zemanında adamın biri imkbden yüklü olarak bir hissede alım yapdıydı. tek günde. adam daha önce hiç hisse almamış. sonraki günnerde hisse %birkaçyüz yükselmişti. adamı zorguya çağırdılardı. sen niye gittin bu hisseyi aldın hemşerim dedilerdi. daa önce hiç bi hisse de almamışın araştırdık dedilerdi.
o da rüyamda gördüm öyle aldım ne edem dediydi.
himen zerbest kaldıydı.
.dng
kafaya vuran : manipülatör
kafası kırılan : denetçi ve göçük yatırımcı.
takas ve makas...
satan 1600
alan 1400
alıcı marbas ve EFG...
bu görüntü... bugünde düşüşü unutun MC için para hazırlayın görüntüsünde...
yükü pozda olanlara allah sabır versin...
buralardan kol kesip long olmak akıl işi değil..
poz kapatıp kenara çekilmek belki...
benim poz yüklü değil o nedenle bekleyeceğim...
zügürt tesellesine gelence.....
ceddimiz bu alanda master ve doktora çalışmalarını yogunlaştırmış....ve eyide etmiştir....genlerimizde bu teseelli olmazsa....teselli bulamayız....ula zöhtü....gözlerim üstünde fıldır fıldır dönüyor....ha ha ha
[quote=eksper;215863]bu arada akşam üstü beşiktaştan hareme vapurla gecer iken bozoya rastladım.....herkese selam söyledi....ne haber bozo dedim önce tanımamazlıga geldi emme sonra cıkardı...vapurda cibicibigibs traş köpüğü,termatak traşbıcağı satıyordu....hayırlı işler, işler nasıl dedim...cok şükür kazanıyoz birşeyler dedi... yakında yanına bende geleceğim ortak işletelim dedim ...olur dedi...ha ha ha[/quote]
ula bozo....
gel artık...bi vakıfhanlı....vapurda cilet neyim satarmı deyyuuuzzz...adın çıkıyor yawrum....yog cibicibigs köpügü...yog termatak....lem olummm....vapurda internet yok mu...kaptana söyle...iki cümle yaz yawrum.....
defe koyacak bu usaglar seni....gel yawrum gel....
sol tarafta EFG-MORBAS-GARAN. Ne oldu sabahın köründe aşka geldi arkadaslar zahar! hepside şaibeli bunların. EFG almalara doyamadı 1 haftadadır. AL AL AL! bir gün tam alacak bekliyorum sabırsızlıkla.....
günaydın cümleten,
gusura bakmayın, yazılarınızı okudum, bi analiz yapıyım,
bunların alayının,......
özelime mesaj geldi...ben okumamıştım onu...
bozo...bir mesajında dün satacagını söylemiş...dün sattıysa....2500 puan zarar yazmış....gelmez bu durumda bizim bozo....