-
[quote=boz ayı;238931]yüzde yüz kontrol edilen piyasa....makas neden sıfır....
pala neler yapıyor..bildiklerimin...hepsini anlatacağım......vakit buldukça.....[/quote]
Son zamanlarda VOB spot'a uyacağına spot VOB'a göre hareket ediyor gibi bir hisse kapılıyorum Boz abi... Bu adamların VOB'da para kazanmaları kaldıraç nedeniyle spot'a göre çok daha kolay, ancak VOB'un yapısı gereği spot'u bir kenara bırakıp kafalarına göre takılamıyorlar. Son zamanlarda VOB hacmi sıkça spot hacmini geçmeye başladı.
Piyasalarımızın yapısı değişiyor, bundan şüphem yok.
-
çok kısaca yazıyorum...detaylara daha sonra gireriz.........
pala değişik kurumlardan hem longg...hem şortt pozisyon açıyor....
günlük gidelim...sonra aylık veya vade ile gideriz....
günlükte elinde 5.000 long....ve 5.000 şort biriktiriyor....değişik kurumlardan..
maliyet aynı.........
-
[quote=boz ayı;238938]çok kısaca yazıyorum...detaylara daha sonra gireriz.........
pala değişik kurumlardan hem longg...hem şortt pozisyon açıyor....
günlük gidelim...sonra aylık veya vade ile gideriz....
günlükte elinde 5.000 long....ve 5.000 şort biriktiriyor....değişik kurumlardan..
maliyet aynı.........[/quote]
[I]piayasa herhangi bir yöne gitmeye eğilim gösterirse..(.haber..yurtdışı.[/I]
[I]veya canı isterse )...örneğin yukarı istiyor......o zaman açtığı şortları[/I]
[I]alarak kapatıyor..burdan zarar yazarken diğer taraftan kar yazıyor..[/I]
[I]ve gittiği yönde oluşan açıkları biçiyor..........ilk bakışta kar .zarar eşit[/I]
[I]görebilirsiniz..ama bu çok etkili bir metoddur......çook para getirir...[/I]
[I]ayrıca kontrolü size verir...sadece makas 500 puan...[/I]
-
siz yazdıklarıma APS ..ve spot kontrolü...büyük para....haberlere önce ulaşmayı
ilave edin........
yurt dışında çalıştığım zamanlar bu sistemi kullanan fon yöneticilerini bilirim....
kontrollü piyasada çok büyük para verir....
-
günlük pastaya bakıp efg..nin maliyetini hesaplamak yanlıştır........
günlük pastaya bakıp long veya şort demek yanlıştır...........
karşı ayağı vardır........sistem böyle çalışır....
ama arada fake atmak..ve deşifre olmamak için taktik değiştirmeler olur....
-
aslında buradan ilave kısa yapmalıyım.....
ama not artışı elimi bağlıyor...havuç politikası başarılı.....
mevcut kısalarla devam........mecburen....bu yaştan sonra burda gebermeyelim....
-
üvvv .. geldim istop patlamış .. ** .. tekrar short için tetikteyim ..aldığımın 1500 paunını iade ettim .. ama yılmak yok ...boks..boks.
-
[B]mordak[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=238647#post238647"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]olaylar netleşiyor,eller belli ediliyor,pala köeşeye elbet sıkışacaktı ve sıkıştı....ama sıkıştırmayı ihmal etmiyor.....
her yer kısa kokarken eee son bir tuzak beklemek neden olmasın.....
son vurgun için.....
SEYTAN(ufanca) diyor ki..... [B][SIZE=3][COLOR=red]71250[/COLOR][/SIZE][/B] nerden basarsan bas.....tüpsüz dal zıpkına bas......deli balık var diyor......
detaylı analiz hafta sonuna burda....
bol kazançlar....[/I]
sn.mordak'ın dün geceki yorumu... aklımızda bulunsun.. sistemi nisan tepesini 100 puan sapmayla tahmin etmişti..
[I]mordak kardeşimin hakkını teslim edelim....bir gün ara ile tepeyi tutturmuştu..[/I]
-
devam edeceğim.....şimdi çıkmam gerek.....
bol şanslar hepinize.......
PALA inşallah eline dolanır.........
-
[quote=selçuklu;238945]üvvv .. geldim istop patlamış .. ** .. tekrar short için tetikteyim ..aldığımın 1500 paunını iade ettim .. ama yılmak yok ...boks..boks.[/quote]
Patron short'larına sahip çıkamadık kusurumuza bakma... üüü üvvvv...
Sabahtan beri fil tepindiriyorum tepesinde Pala'nın ama yılmadı usanmadı ne yapayım... üvvvv....
-
[QUOTE=Strategist;238954]Patron short'larına sahip çıkamadık kusurumuza bakma... üüü üvvvv...
Sabahtan beri fil tepindiriyorum tepesinde Pala'nın ama yılmadı usanmadı ne yapayım... üvvvv....[/QUOTE]
senin canın sağolsun stro patron ..üvvv :o:o
-
[quote=boz ayı;238939][I]piayasa herhangi bir yöne gitmeye eğilim gösterirse..(.haber..yurtdışı.[/I]
[I]veya canı isterse )...örneğin yukarı istiyor......o zaman açtığı şortları[/I]
[I]alarak kapatıyor..burdan zarar yazarken diğer taraftan kar yazıyor..[/I]
[I]ve gittiği yönde oluşan açıkları biçiyor..........ilk bakışta kar .zarar eşit[/I]
[I]görebilirsiniz..ama bu çok etkili bir metoddur......çook para getirir...[/I]
[I]ayrıca kontrolü size verir...sadece makas 500 puan...[/I][/quote]
bence günsonunda da tersyüz yapacak şortlarından kar yazacak.boks. zira babacanın daha dün açıkladığına bugün not arttırmı yapacak kadar bunlar deyyusluğunu açığa çıkarmazzz:..:::::dü: