[quote=fXci;233541][B]AHVAHTOLN[/B] abey piyasa hakkında ne düşünüyon [COLOR=lemonchiffon]g[/COLOR]hayri :::[/quote]
hayırlısı neyse o olsun abi...ne diimmm....:))
Printable View
[quote=fXci;233541][B]AHVAHTOLN[/B] abey piyasa hakkında ne düşünüyon [COLOR=lemonchiffon]g[/COLOR]hayri :::[/quote]
hayırlısı neyse o olsun abi...ne diimmm....:))
275 longşayne
apsd rakamı
sanki birisi sürekli kolu çevirir ya hani öyleydi bugün
kapanış tahmniim ... 118.850 ..
ayrıca su an tek bildiim, şu an hiç bişii bilmediimdir...
[quote=selçuklu;233547]kapanış tahmniim ... 118.850 ..[/quote]
mütevazi davranmışsınız :)
[quote=ATHLON;233548]ayrıca su an tek bildiim, şu an hiç bişii bilmediimdir...[/quote]
abi buna pala sendromu diyorlar
[QUOTE=a.kaya;233540]s/l leri patlatmak için yapmışta olabilir bu yükselişi dünya genelinde :) kapanışa yakın göçermiyiz tekrar belli de olmaz yani...[/QUOTE]
Ben de 72800-72900 aralığını önemsiyorum. Oradan sonrası bence tepkiyi geçer...
825 ustunu alırsa....dırek prev kanalına gırer...terbıyesızlıın padısahlıını yapmıs olur...ha kontrat arttırcam mı...hayır...geceye poz la gırcem mı...bılmıorum...shortterm squeeze de olabılır kısacı dokmek ıcın....ya da ciddiyim ısrarlıyım gidecem de olabilir...
hobarey
[IMG]http://i44.tinypic.com/2gumxr8.png[/IMG]
benim baktıığm para-metreler, güzide vob'da feci güçlülüğü işaret ediyor...
enteresan...
Unli gelinim sen anla..ehuhehe:..::..:
[QUOTE=Toledo;233550]mütevazi davranmışsınız :)[/QUOTE]
:D .. uzlaşma tahminim de 205.700 ... güçlü vob .. güçlü imkb
[QUOTE=Astatin;233555]hobarey[/QUOTE]
unleashed bulls patron .. ::::::
[quote=ATHLON;233553]825 ustunu alırsa....dırek prev kanalına gırer...[B]terbıyesızlıın padısahlıını yapmıs olur[/B]...ha kontrat arttırcam mı...hayır...geceye poz la gırcem mı...bılmıorum...shortterm squeeze de olabılır kısacı dokmek ıcın....ya da ciddiyim ısrarlıyım gidecem de olabilir...[/quote]
he bugüne kadar çok terbiyeliydi ya. bugün bozuldu :D
çıkarken uzayıp alta istop yazmadıkta .. kısalıp üste istop yazdık .. hep böyle oluyor ha ... vay anasını .. neyse ... ralli olsun goll olsun .. altın vuruş olsun ..
ya şu şortcu arkadaşlara bir rahat gün yüzü göstermediler şu pala ve adamları üüü
gene koparcaklar yukarı ulan erken kapamışım longları be acelem neyse
71900 gosterırse zuper tobo yapmıs olur...hastası olurum kanallarına...
425 ort şorto çöker bence tahmniim ..
73775 hedef görünüyor bende saatlik yalnız bu! Günlükler geberik!
amanın .. küsküşayne ..
[quote=selçuklu;233571]425 ort şorto çöker bence tahmniim ..[/quote]
ulen gökhan'ı hiç aratmıyon heee :..::..:
ah sistem ah sistem göz göre göre kaçırdım erken kapayarak neyse kısmet
[url=http://urlal.com/][img]http://i1004.hizliresim.com/2010/4/28/3288.jpg[/img][/url]
[quote=selçuklu;233571]425 ort şorto çöker bence tahmniim ..[/quote]
Kapanış tahmini ve Uzlaşma tahminin nedir patron..?
haylojel abeyin analizi vardı bidene bıldı bugunu gercekten :::
[quote=fXci;233578]haylojel abeyin analizi vardı bidene nerde bıldı bugunu gercekten :::[/quote]
yaw sımdı ben yazıodum...yuhhh...bugun butun forum benden cok yasııcak gayru...:)
[QUOTE=atarikafa;233577]Kapanış tahmini ve Uzlaşma tahminin nedir patron..?[/QUOTE]
sürekli değişiyor abi tahminler .. son olarak kapanış tahminim 55550.. uzlaşma tahminim .. 18.775 :D:D:D
[QUOTE=fXci;233578]haylojel abeyin analizi vardı bidene bıldı bugunu gercekten :::[/QUOTE]
ahanda bu
[QUOTE=halojen;233101]yarın aşırı gap olmayabilir... hatta açılış sonrası 72.300 alttan test bile edilebilir.... bilmem anlatabildim mi... :)
[IMG]http://i43.tinypic.com/207715g.png[/IMG][/QUOTE]
tebrika
.lelele
[quote=selçuklu;233580]sürekli değişiyor abi tahminler .. son olarak kapanış tahminim 55550.. uzlaşma tahminim .. 18.775 :D:D:D[/quote]
çok bence...olsun...yine de teprik ederim.:)
zaman çok az gömmez artık buraya :)
71800 e verır de asamazsa...66 bın goruorum...hayırdır ınsallah...
[QUOTE=a.kaya;233537]72400 de sağlam direnç var burayı kırarsa yukarı devam yoksa aşağı göçecektir.[/QUOTE]
Akkaya direncin yerini gösteren gıraf atabilirmisin
kolay gelsin
71800 e vermezse geceye aar flat...yok verdı ve alamadı...,....sen kapanmam...
100 ort cover ve longşayne ..
[QUOTE=selçuklu;233595]100 ort cover ve longşayne ..[/QUOTE]
kapanış ve uzlaşma tahminlerim değişti tabi .. 100.000 ekleyin artık eski tahmnilere ehehuehue :D:D:D
[quote=selçuklu;233597]kapanış ve uzlaşma tahminlerim değişti tabi .. 100.000 ekleyin artık eski tahmnilere ehehuehue :D:D:D[/quote]
eski tahminler de bi 150bindi.
dimeh ki etti 250bin :D:D
var mı başka.
himmet abi, çaylar 8 oldu! buğa viski verme bi daha :..::D
Geceye LONK!
sfenksçi abey zubap ne deyor...
stop reverse....250...
[quote=ATHLON;233602]stop reverse....250...[/quote]
400 şort deelmiydin lo
stop olmiy ki, TP&reverse oliy. :D